Да ви споделя, че най-накрая махнахме нощния памперс на Елинка, 2 години и 2 месеца след като махнахме дневния

Значи, удачно ли е бебето да донесе подарък на Дарето, като се роди? Чудя се дали няма да ми зададе въпроса откъде го е измъкнало този подарък?

За една седмица тон не му повиших дори, да не говорим за нещо повече. Не успях да се изморя дори, абе почивка в пълния смисъл на думата. Много съм доволна. Ама много ......
Нощния памперс на Стилиан го махнахме около 6-8 месеца след свалянето на дневния, като стана дума. 

Не са изразявали желание да остават с мен заради бебето, поне не си спомням. Но като ги взимахме, бяха нетърпеливи да видят малките. 
Ще потъмнеят лека-полека сега през есента.
Това с виличката на плажа ми звучи страхотно! Ех, какво лято беше и как ми липсва!
При нас това все още е мисия невъзможна.
Вече има някои нощи, след които се буди със сух или почти памперс, но в повечето случаи си е порядъчно намокрен. Усещам, че и на нея вече й се иска да спре да се напишква нощем, защото много често се хвали " Мамо, аз почти не се напишках тази вечер" или "Мамо, аз вече не пишкам в памперса, само в тоалетната".
не съм се стопила бе, не мога да си върна формата, т`ва кат догониш 40така и трудна работа.Поне при мен де. И дребната, както не ме оставя на мира, ни диета, ни фитнес ...
))
)) колко различни само.

)

Три часа отлетяха като миг. Жорчо получи прекрасни подаръци и добре се наигра. Ето и албумчето: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3240076779678.107211.1 … 575422&type=3 
Така ми се искаше да го кърмя до 6м поне, а най-добре до годинка
Препоръчани теми