СЕПТЕМВРИЙЧЕТА-есенно-зимна тема:-))

• 78 304
  • 613
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Флучи, в Младостката тема има препоръки за няколко детски стоматолози в района. Peace

Гледам, че не съм писала отпреди празниците. ooooh! Галя много си хареса подаръците, особено кутията с инструменти.  Wink  Не минава ден, без да завинти по някой болт и да поблъска с чука. Laughing
За първи път посрещна (будна) Новата година и тичаше от прозорец на прозорец да гледа фойерверките. Simple Smile

Май не съм споменавала, че отказа следобедния сън. newsm78  Косьо и Зори престанаха да спят следобяд на 5 години; тя ги изпревари. Laughing От една страна по-добре, че само разправии с това следобедно лягане; от друга, съботата и неделята преминават доста динамично от сутринта до вечерта, без никаква почивка. Grinning Иначе в градината спи. Peace

# 481
Мерси, Суит Simple Smile Ще погледна в Младостката тема.
Днес купих цвички на Ели - т.е нещо като палци за балета от "Колев и Колев". Наду ми главата, че ги искала. Учителката казала, че ги продават в магазин "Коледа Коледа"  Joy Кожени са и дано не й спарват.
Малката е възхитена от балета. Гледали са "Спящата красавица" в операта и иска пак да ходи  Laughing

# 482
  • София
Здравейте.
Да се разпиша и аз.
Васко също получи подаръци на 3 пъти и питаше за още. LaughingМного си ги хареса всички подаръци-нали Дядо Коледа беше изпълнил цялото писмо.В детската на Коледното тържество имаше доста разплакани деца,защото някой получиха огромни и скъпи подаръци.Васко също беше леко тъжен и не спря 3 дни да ми говори за една планина с динозавър и накрая дядо Коледа му я донесе.Когато дъщеря ми беше на градина се купуваха подаръци на всички до определена цена да няма такива случки.
На 1-ви януари Васко се нашари.Има много хубав гел за варицела,бързо заздравяват пъпките и не сърби толкова.По същото време взе да го боли зъб,една пломба му падна и се измъчи детето,защото заради карантината не посмях да го заведа на спешен.Но на 9-ят ден положението стана неудържимо и всички ми казаха да не го мъча вече,последен ден му е от карантината и гоа заведохме на спешен и се оказа полпит Shocked
След два дни му правиха 2 зъба и една пломба-горкото дете едвам издържа.Аз го водя при д-р Берова в Младост-1-има много добър подход към децата.

# 483
Боже, Стеф, настръхнах! Как пулпит?! Горкият Васко! Само като си помисля колко много боли! А той от кога има пломба? Не знаех. Много лоши спомени имам от моето детство - как насила ноиводеха с брат ми на стоматолог и как и двамата викахме и плачехме. Мерси за информацията за д-р Берова.
Суити, Елинка още си спи. Не ми се иска да се лишим от този й сън, често продължава 3 часа. Понякога я оставяме и без да спи, ако сме на рожден ден или театър, но тогава вечер ляга по-рано, защото светът й е крив  Laughing

# 484
Леле, как пулпит... Милият Васко.  Hug
Нашата пък много й хареса да ходи на зъболекар, ама нали не са й правили никакви манипулации, защото зъбките й са ок, само профилактичен преглед, за да ги огледа зъболекарката. Най-много й хареса аквариума с рибките, който беше в чакалнята Simple Smile
Дара пък хич не спи следобед вкъщи, и то поне от година насам... В градината спи, та се къса, ама вкъщи - тц Simple Smile Иначе като си е вкъщи си ляга между 20 и 21 ч., а като е била на градина и е спала - 22 ч.

Имаме си дата за секциото!  Blush  Ама ще ви кажа, като му дойде времето!  Flutter

# 485
  • София
Флу-септември случайно му открих кариес-заведох го на една зъболекарка,той малко трудно издържа манипулациите,но не е правил ексцесии,но на края като да го пломбира тя ме накара да дойда да и помагам като му държа от едната страна устата и той доста се уплаши така.Тя явно не е почистила зъба хубаво ,също и пломбата не е сложена добре,защото другата зъболекарка все казваше ,че се клати и,че ще я сменяме.После открих и други 2 кариеса/все на кътни зъби дето се сменят след 8г.възраст/ и отидох при Берова/препоръчаха ми е/.Той много я хареса,тя има невероятен подход ,обяснява на децата всичко ,дава им да пипа борчето и т.н.,казва на духащата машинка -вятърко и той търпи всичко .
Но при отварянето на зъба с пулпита доста се гърчи милият,почти приплакваше,но беше 5 дена с болки .
Васко също още спи след обед.Вече казва чисто буквата Р.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 10:10 от stefina

# 486
Здравейте, дами!
С гръм и трясък се появявам, за да съобщя, че отново съм две в едно  Laughing Laughing Laughing Около месец след РД-то на Стилиан, той би трябвало, живот и здраве, да стане батко. Голям кеф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 487
  • София
Еха, чудесна новина, Инче, поздравления! smile3525 ЖЗ, значи може да видя коремчето през лятото. Wink

# 488
  • София
Еха, чудесна новина, Инче, поздравления! smile3525 ЖЗ, значи може да видя коремчето през лятото. Wink
+1.  Party
ЧЕСТИТО, ИНЧЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!

# 489
Ооо Ина Лимонова,честито!Лека и безпроблемна бременност ! Hug

# 490
Ееее, браво, има на кого да предам щафетата!!!! Simple Smile Simple Smile
Инче, честито и лека и безпроблемна до края!

# 491
Инче Лимонче, прекрасна новина! Браво! Това ще да е някое бебенце сноубордистче Wink
Моарейн, вие как сте? Разкажи повече като имаш време? Малката как приема бебо? Ти как си здравословно? Всичко наред ли е с кърменето?
Аз за днес съм запланувала да водя Елинка на зимни кънки, после сме на 2 рождени дни и така, програмата е пълна.
Иначе на 18.02. започнах работа, но ново място. Много ми е трудно, не знам как ще се справя и дали ще успея да се задържа, но каквото такова!
Целувки на всички и пишете по-често!

# 492
Флу, ами след раждането съм много добре, на 6-тия ден карах колата Simple Smile Изключително съм доволна от частната клиника в Плевен и доц. Стойков, направо няма такъв доктор! За него думи нямам, страхотен е! Дарито много добре приема бебето, постоянно го гушка, милва, целува, горда е, че е "кака на живо бебе" и каза, че й се е сбъднала мечтата :Р  Много го обича, няма капка ревност засега, пупу. Много ми помага постоянно. Последната седмица обаче ни беше доста трудно, защото едновременно тя се разболя, а аз 4 дни бях с 39.5 Т. Пак почнаха същите драми като по нейно време, защото стана ясно, че съм направила 2 мастита за 4 дни и стафилококова инфекция на кърмата, което беше шокиращо. Наложи се да спра кърменето за 5 дни и съм на АБ все още, но от снощи кърмя пак. Добре, че малкия е много ящен и не го бърка откъде ще захапе, за да яде и не се отби, че това ми беше най-големия страх. Иначе с тия стафилококи е един кошмар, бебето вече има в носа, правихме секрет. То това се очакваше, де, а явно че при мен са влезли от рагадите на гърдите и всичко стана мълниеносно. Аз подозирам, че едно време с Дария пак така стана, но тогава никой не ми каза да правим микробиология на кърмата, докато сега носихме за изследване и така се разбра.  Tired  Много се бях затъжила, че ще няма да мога да кърмя тоя път. А тъкмо преди да стане тоя проблем, ми се беше поувеличила кърмата, че в началото не достигаше... Сега пак намаля, ама ще го преборя и това... Абе при мене кърменето все с проблеми върви, но се надявам и него да успея да кърмя поне колкото каката  Heart Eyes
А за започването на нова работа те поздравявам, много си смела! Знам колко е трудно, особено на ново място, пък и с двете деца, дето все са си грижи... Аз се чувствах в началото, като почнах последната ми работа така, трудно ми беше, зор голям, плачех и исках да се махам даже, ама после като свикнах и сега не си представям да се махна оттам Simple Smile Стискам палци всичко да ти тръгне по мед и масло!  Hug
Аз съм сама с бебето сега, каката отиде на разходка с баба  Mr. Green  Ми той е толкова кротък, че се чудя какво да правя, докато спи Simple Smile

# 493
  • София
моарейнче, ти си боец в кърменето, вярвам, че ще се справиш повече от успешно и този път! Hug Радвам се, че бебо е кротък, а Дария го обгрижва и помага! Heart Eyes

Галето е вкъщи тази седмица- най-накрая я пребори вирусната атака. Един ден изкара с 39 градуса, но сега е по-добре. Изключително съм доволна от хомеопатичното лечение- много по-добри и бързи резултати дава в сравнение с традиционното. Peace

# 494
Привет, момичета,
Как сте? Как изкарахте 8-ми март?
Ние за Сирни Заговезни заминаваме за Костенец - там сме на маскен бал Simple Smile Елинка ще е булка, дадоха ни една прекрасна шафрерска рокля назаем. Джоджи май ще е пират, аз ще съм пчела, а ММ доктор.
Сега уикенда бяхме в Пл и Елинка кара зимни кънки - много й хареса. Имаше едно пингвинче, за което се държеше и с него обикаляше цялата пързалка. Майка й също се повози и падна само веднъж  Laughing
Моарейн, как сте? Нормализираха ли се нещата с папуто на малкия?
Да ни е жива и здрава и бебинка на Ананмар, сега май наред е Муцито, после Литъл Суит Дидка, после да казва кой е преди Лимончето Wink

Общи условия

Активация на акаунт