Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 612
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
EEE, че аз нали се хилих преди време и ви питах дали сте й видяли първата торта?  Laughing
Един много смешен и съвсем обикновен таралеж й беше първата торта. След него обаче тотално откачи.  Mr. Green

П.П. Сега да добавя, че той нямаше да ми е толкова смешен, ако не знаех последващите торти, иначе си е таралеж.  Laughing

# 706
  • в семейството
От кога не съм писала, просто не ми се мисли! Винаги ми е било по-лесно да чета  Mr. Green Гледам, нещо са променили и "интерфейса"  newsm78
От последните страници струи една любов и романтика....Невероятно! Пожелавам на всички винаги да са влюбени, обичани и обичащи  Hug

ditsan , като чета обяснението ти направо ми се замая главата. От тук, от там и тортата готова ...Е аз не мога така. Мнооого съм бавна.
Марая, много ми харесва изрисуваното сърце!
Лени К , медените сърчица са станали сладурски!На снимката ми стоят, като бонбонки  Grinning
Нелка, все се питах къде зачезна, а то по Африканско си била  Laughing Много е въздействаща! Моята тинейджърка обикновено трудно се впечатлява, но само като я видя и вика: ЕЕЕ, СУПЕР Е!

Ето и моите позакъснели Валентински сладки:

и ОЩЕ

# 707
Свещичке, не е точно таралеж, а има и прасе, и кравички, оградка, такива обикновени, фермерски радости, но . набляга на прасетата .Simple Smile Някъде около половин година си е нормална...и после я отвличат извънземните, даам.

# 708
  • Norge
Nelka.nelka,Няма да ти сложи линк. ...
Ванче, не знам от какво си правена, ама със сигурност ме познаваш по-добре от повечето хора.   bouquet

Вал, ти ли говориш за таланти... Wink Praynig

РаичкаHug Комплимент за ЦВЕТЯ от ТЕБ!!  Heart Eyes
ПетяHeart Eyes
enister ,   bouquet
Фотка, благодарност! Поздрав на младежта Wink. И поздрави за прекрасните валентинки!

Спирам, че само бърборя, а нищо съществено не казвам...не че това е нещо ново, де. Rolling Eyes
Лека вечер и успех с всичко!  Hug

# 709
Чета и не спирам да се възхищавам на красотите, които правите. Децата ми са рожденици скоро и съм решила пак да им правя торти домашно производство. В тази връзка отново се включвам с търсене на моделиращата маса на Пикко. За две торти мисля, че 2 кг ще ми свършат работа, нали? Ако някой от Варна или Бургас има, моля, да ми пише, че цяла кофа няма какво да я правя.   bouquet

# 710
Нелка... newsm20 newsm20 newsm20...чувам музика от тортата..африканска музика...не мога да спра да я гледам...разтърси ме... Cry

# 711
  • Бургас/Пз
Петя, Рая, много ви благодаря, насочила съм се към този с точените кори, та ще видим как ще се справя. Само да тръгне баткото на градината, че с двамата ми е голям зор правенето на каквото и да било! Simple Smile Тъкмо имам и червени сушени боровинки , та ще ми влязат в употреба Simple Smile

Фотка
, страхотни сладчици, много нежни и красиви!

Марая,
фотосесията е много готина, бъдете винаги много щастливи!

# 712
Ооо, Ванче... сестроо, хванала те е склерозата!
Мене склероза незнам дали ме гони, ама тебе нещо още по-странно те гони. Даже те е стигнало ми се струва. Вместо да ми броиш точките и запетайките, чети внимателно неграмотната ми реч. Не съм казала че уродляка е първия и кекс. Казах, че започна с кексчета, а ненаписаното послание беше, че още тогава си беше ясно, че ще ни шашне някой ден. Даже лично аз съм и казвала, да зареже кексовете и да направи торта. А с тоя грозния, просто се изфуках че го имам.
Айде, стига сме и дрънкали кокалите, че ако см на нейно място ще се скрия някъде и ще ме е срам да се покажа.
Нелка - Я, да ти проведа едно интервУ. Откъде дойде вдъхновението на тая торта и какво се случи с нея? Знам че твоите торти са с поводи. Интересно ми е, какъв беше този. После ще те питам за Ленин, въпреки че вече  поразбрах някои работи за него.

# 713
“Честит празник на патерици на всички, които са празнували вчера.   bouquet Благодаря за хубавите думи, за коментарите, за всичко. По отношение на последната ми торта - провал, голям зор видях с този РА. Нацвъках ги предварително и то по няколко бройки, ама голямо чупене падна. Все си мислех за Ванчето и за онази нейна сватбена торта - какви ли нерви и е коствало. Аз за една градинска беседка що материал захабих - ама децата го изядоха, де.
Бетина много ми харесват розичките върху тортата ти сърце. Аз така и не мога да ги докарам толкова нежни. Доминиканка - ЧРД със закъснение - много ти е апетитна тортата. Виолетблу  черно - бялата ти торта е много стилна. Мегси - голяма "краста" е да правиш торти  Grinning и пейката е страхотна. Доня Коприва колко дена си игра с тези меденки, струва ми се голяма играчка, обаче много са шарени и това ми харесва. Ванче тези мечета са тоооолкова сладки. Личи им, че са много влюбени. И да знаеш заболя ме корема от смях. Винаги ми повдигаш настроението с твоите разкази. Ретол много ме кефят малките бутилчици. Марина като видях твоя дракон и после като видях как стана моя направо ми иде да се скрия в ъгъла засрамена. Тарлио и тортата и масата ми харесват  Grinning Петя - таг да ти е живо и мнооооого здраво детенцето и много да те радва. Патрияни пералнята ми е фаворит. Чак мъжът ми се захласна по нея и рече, че ще ми подари такъв модел за РД-то  Joy Дитсан направо се влюбих в твоята торта. Много харесвам рисувани такива, защото аз грам не мога да рисувам и няма да мога да направя нещо такова красиво.   bouquet Ани Бани това с пчеличките торта ли е или кекс - много ми харесва. Марая и твоаята рисувана торта много ми харесва. кукита много сочна и апетитна изглежда на разреза тортата. Туната то на мойта торта аз им викам на постройките замък, така за респект, че звучи по впечатляващо  Joy. Иначе и аз незнам какво са  newsm78 тортата ти добре се е получила.

# 714
  • Sofia
Имате късмет, че имам торта за правене и съм малко заета, ще ви дам едни извънземни на вас.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нелка, ще ме караш да се регистрирам и в мултито сега, че и там да те следя като така анатемоса фликъра ти!  Laughing
Ох, Гале, много хубави бе!

# 715
Аз докато се наканя да пиша и вие сте изписали 100 страници ooooh!.Дитсан,много идейна тортичка-сърце си спретнала..Ани-Бани,не знам от кога си в темата,но много ми харесаха тортичките ти.Марая,личи си ,че го обичаш този мъж...Бъдете много щастливи,тортата е страхотна.И аз обичам моя,но не можах да му направя нищо.Т.е ,направих 2 много мини тортички,стягаха си кротко в хладилника,докато не отворих с ряз и таблата падна на земята.Посъбрах ги,посглобих ги и поради липса на време им сложих отгоре по една бисквитка сърце и ги поднесох Rolling Eyes..Галмир,мъфините са ти много хубави.За тортата с радост бих те подъвкала,но не мога да разбера от снимката кое какво е,защо така си я отрязала Mr. Green.Я дай някоя по-хубаво снимчица...Туната,добре дошла.Много ти е добра тортата.Минитортичките много ми харесаха.Къде живееш,че има даже и "разлистени кактуси" и ски писти???  Shocked Фотка,валентинските ти сладки са просто невероятни.
Аз минавам да ви метна една бърза торта.Вътре е сметана и пресни ягоди.Благодаря на Патрияни за помощта...горката си боядисва тортата с една ръка,с другата държи телефона и ми дава наставления.... Mr. GreenМоже би някои ще забележат,че имам и хубава подложка.Тя е благодарение на Албенка,която ми изпрати доста по пощата в БГ,чак оттам си ги нося.Благодаря ти Албенче.. Hug Ето ви и тортата...

# 716
Искроне, хич не съм я снимала отблизо, защото кремът - който не се сгъсти, не знам защо  newsm78 до последно си изтичаше от блатовете и цялата подложка беше омазана. Ама комплекс "Феите" си стана горе - долу. Много съм доволна от рецептата която ми даде - да знаИш  Hug

# 717
Въх,Галмир-че,хич даже не помня каква рецепта съм ти давала.Явно и мен склерито ме гони здравата.... Shocked

# 718
  • София
Колко е приятно да влезе човек, след като е изпекъл една камара блатове и забъркал ганаш с 2 кг шоколад и да разпусне, особено четейки постовете на Ванчето  Mr. Green
Набързо Ви пускам Валентинските ми сладки и тортето, което спретнах. Съвсем непретенциозно, но много вкусно се получи. Пък утре на свежа глава ще покоментирам  Grinning
Тези са по рецептата на Буболинката за Маслени курабии с ванилия, много са добри.

А тези по една стара моя рецепта за курабийки

и едни други сладки

Тортата е с шоколадов ганаш с корички от портокалово сладко. Получи се страшно вкусно  Mr. Green

и разрезче

# 719
Eх дами , диаманта трябва да се шлифова , нЪл знаете  Laughing Mr. Green
 Нелка , Вал , Ани ...и трите имат своите първи неща и трите откриха "таланта" който е в тях .
Така че какво да си говорим , всеки тръгва от началото , друг е въпроса че не всеки го ИМА в себе си . Едно е да имаш заложено , друго е да се научиш технически да правиш нещата . Както казва моя мъж " с техника музика не се прави " - същото е и при нас .
 Та понеже захванахте Валерия  Laughing ...ех , още след синята торта с рисунката по детска книжка си личеше , че това което ще прави няма да има нищо общо с нас останалите . А и Вал не почна с кексчета , ако не ме лъже паметта в темата се появи с една торта с калинки , и точно тогава преди нея имаше още 3 торти с "калинки"  Laughing .
 Нелка комплимент  Laughing ... не , самата истина . Колкото и да са красиви и Африка и твоя любимец , розите са просто "невероятни" !!! ( покорено е  рачешкото ми сърце )  Heart Eyes
Искре ама си го опнала това сърце , една бабунка да беше оставила  Laughing Не знам ти подложки ли си носила , но аз съм се заканила на високите кутии  Laughing (поне на обратно чантите ще са празни , ще мъкна кутии и крем Брюле  ) Mr. Green
 Ванче Ленин и Ко как така си ги пропуснала , с тази торта Нелка спечели конкурса на threadcakes http://www.threadcakes.com/winners

Ей в тази тема няма да влизам вече - какви са тези разрези дето сте ги напускали , милост нямате ли на диета съм  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 04:39 от raya_рая

Общи условия

Активация на акаунт