Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 807
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Пепи,ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ МИЛА  bouquet
И тъй като никой не е писал след мен се редактирам и продължавам.
Патрияни,страхотни торти но мацката ми е фаворит.
Мечо Пух,хубаво е кимоното.Сигурна съм че скедващият път ще е прекрасно.
А за кои релефи питаш?Планината я правих по препоръката на Ванчето редена във купа/имам една дето си купих заради барбитата/доизградих след като стегна със парчета блат и крем.Шляпах както доиде,отгоре отстрани,на някои места доизграждах със крем и трохи.После измазах със масло и оставих да стегне и не съм заглаждала умишлено за да стои неравно.Това е!
Ванчето,страхотни мечоци а за сервиза нямам думи.Покривката също ме впечстли много,а под покривката се подава нещо ама не можах да го фокусирам какво е точно.Отпечатък ли е newsm78 със айсинг ли пак си играла.Няма да мигна тая нощ да го мисля  Grinning
Тedy ,хубави тортички.
Ето и моята торта дето ми взе здравенцето днес.Снощи само успях да я сглобя и оставих да стяга.Фигурките бяха готови преди няколко дни ама без коси,без  обувки и т.нТа днес на бегом до 16,00ч беше готова.
Мацката искаше цялото семейство насядало на трева и голямо червено сърце със Обичаме те насредата.Ето какво се получи

Лека вечер,аз отивам да почивам.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 21:58 от ditsan

# 481
Привет Simple Smile
Захванах се със задачата да прегледам всички предишни теми и съм изумена! Вие сте нечовеци!  omm Големи творци! Мисля да ви следя и да черпя идеи и вдъхновени от вас!   bouquet

Не успях вс епак да кача снимки на двете торти, които съм правила до тук, за това ги пускам като линк:

Първата е за рожденият ден на сина ми:
http://del4eva2012.snimka.bg/cooking/moite-torti.652573.26305218

След като я направих се вдъхнових и реших да спретна и за именният му ден една..ето тази:
http://del4eva2012.snimka.bg/cooking/moite-torti.652573.26305219

# 482
Ако не ме лъже паметта, днес Давид на Бубето е рожденник. Да и е жив и здрав и много да я слуша и радва. На мама - китка.   bouquet
..........а под покривката се подава нещо ама не можах да го фокусирам какво е точно.Отпечатък ли е newsm78 със айсинг ли пак си играла.Няма да мигна тая нощ да го мисля  Grinning
С релефната точилка, душко! Патри ми я подари за РД. От тогава и се каня, ама.....
Семейния ти пикник ми хареса. С молдовете се справяш много по-добре от мен. Мене нещо ме изнервят.  #Cussing out Планината си е станала екстра. Какво и се плашеше толкова?
metchopooh - кимоното е супер. Много ми харесва.
Патри - все по-големи и мащабни проекти захващаш. Мечо Пух изглежда внушително.
Офчи - тортата на Емма е много готина. Къде са черепите, обаче? Що без черепи остави детето???
Стефина - екстра са смърфовете. Като гледам, мъжа ти май ще го включваме към дамската част на семинара. Идеално се справя. Гъбата е жестока.
Много се впечатлих от първите опити на Дивина. Страхотни троти. Хубаво е че имаш усет и превръщаш дефектите в ефекти.
На Дзвера тортата какво да я коментирам.... Убива всичко детско в мене тая гад. Не ми се прави нищо като и видя тортите....  #2gunfire Много ми малее обаче тая торта.... или се лъжа...  newsm78
Лукс - чантата ти е много добра. Напредваш много бързо.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 10:06 от van444eto

# 483
С релефната точилка, душко! Патри ми я подари за РД. От тогава и се каня, ама.....
Семейния ти пикник ми хареса. С молдовете се справяш много по-добре от мен. Мене нещо ме изнервят.  #Cussing out Планината си е станала екстра. Какво и се плашеше толкова?

Тъкмо щях да кажа че мернах едни феи във албума ти и са страшно готини,и че се оправяш със молдовете и ти ме застреля.Не че ме изнервят ами ме докарват до лудост.Не искам да чуя за торта със човеци.Получавам стрес само при мисълта.
Лени К ,продължавай добре се справяш.

# 484
  • София
Една торта с драконова татуировка от мен Simple Smile

Искам да питам редовните клиентки на Илчовски - те каква захарна маса имат - на "Ирида" ли? Отзиви, ако е друга, моля!
И дали ще ми доставят на адрес?

# 485
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Давид на бубето, да е най вече здрав и да има прекрасно детство!
Честит имен Ден на всичките Светлета из темата и на Фотето  hahaha със здраве и късмет да си носите името!

Много ми малее обаче тая торта.... или се лъжа...  newsm78

Ми и на мен ми малее за моите стандарти, подложката и е 35/35см, тортата беше висока 15см.
Тези кой преял, кой порозовял от ядене са супер, ама що не им наля пиене на хората а ги държиш на празна ясла?  Laughing

ditsan, следващия път да си назначиш оператор, че буркана с глюкозата ти не е никак фотогеничен на фона на сериала.  Laughing
Много ти е странна поръчката прощавай ама пък ти добре си я пресъздала.
Бенджолина, браво на тебе, следващия път като се стараеш се постарай и тавата да махнеш.  Laughing
Игличе, дъстване му е майката на цветята, няма друг чалъм, иначе като форми си ги докарала, можеше релефа да не го правиш той е за гербери.
lightblue, ха добре си се завърнала!
Нищо не разбрах аз от темата на тортата ти, но е много изчистена и стилна, тази стойка под нея от къде е?
Ми lux да вземеш да дойдеш на някоя среща, че да се запознаем!
Е там бебета стоят на вън и спинкат докато се на кудкудякаме.
Чантата можеше да преместиш на правоъгълна подложка на която да метнеш нещо имитиращо плат, което щеше да скрие кръглата подложка, в момента 50% от красотата на тортата ти си заминава с това недоразумение под нея!
sladuranata_, тортата ти е хубава, обаче надписа ти не е изобщо на място там.
marvina, много хубава е станала тортата ти, вие с Маринчето от скоро от скоро ама какви прелести вадите от ръкавите не е истина!
Аз подложките си ги правя преди тортата, съответно те са изсъхнали и няма никакви проблеми, вече се улових, че ако не мога да измисля каква да ми е подложката не ми се захваща и тортата.
И аз искам да хвана някой мъж да ми нареже разни работи, че моя за такива работи не става.
Amaretka, идеята с рибките под вода е добра, но сякаш трябваше да са друг цвят, че така малко ми се сливат.
Пепи, жива и здрава да е майка ти, а ти все по-големи торти да и правиш!  Laughing
После аз съм била грандоман!  Mr. Green
Darlinka, смени фондана или боите, че не са ти подходящи едно за друго определено.
Пантофките са много сладки.
Албенче, на Ани патетата много сладки.
~divina~, браво на теб!
Торта №4 много изчистена, на №6 ти е избягал нещо центъра, но ти е простено, №7 е страхотна!
Влетяваш и с покрити подложки, направо си ми в листата с любимки!
ДОМИНИКАНКАТА, като си и забравила носа като зомби ще да е, няма друг начин, ама и гащите и много се виждат.  Laughing
Виолетче, жива и здрава да ви е Емма!
Не знам защо този рев го изрева за тортата като тя си е супер, тая форма на мен лично много ми харесва така заоблена.
О, snijinka от мен няма да се отървеш, искам голяма снимка на щайгата!!!
Невероятна е и торта да не и беше слагала пак щеше да е върха!
julianka, не помня благодарих ли ти за линка, но ако не съм те ти тук едно мерси!   bouquet  Mr. Green
Мечето ти е страхотно!
Стефинаhahaha hahaha hahaha нали се сещаш как си в главата ми с хронометъра?  Mr. Green
Хохохохо, не е истина просто!!!
Цитат
Направата и ми костваше 19ч.30м
Секундите си забравила да турнеш, следващия път не искам такива пропуски!!!
Мъжът ти за колко време направи този хубав Гаргамел, засече ли му време или той на време на работи а на бройка?  Mr. Green
Чак си ви представих семейно и децата около вас като агитка ви окуражават "Дай, дай, дай!"  Laughing
Иначе браво на теб, гъбата си я направила екстра, като мухоморка си я барнала с тези ситни точки, синигерите и тях си ги докарала, само дето онзи червения пикал ли е зад гъбата та си е усукал така крачола и на Гаргамел що му я даде тая стълба да я държи, той и без нея може да си се качи горе.
Браво и за подложката!
galmir, тази мома има цици и в бицепсите!  Laughing
Тedy, добре дошла!
Много добро представяне!
Патри, Снежанка ти е разкошна просто, на мечо дънера с какъв релеф прави?
metchopooh кой точно релеф не ти е ясен, че аз само по колана виждам релеф на тортата?
Руми, доставят Илчовски, но нямат точен час за доставка.
Този дракон много хубав, рисува ли го?

Айде починах си, отивам да си правя тортата, останете си със здраве!

# 486
Тези кой преял, кой порозовял от ядене са супер, ама що не им наля пиене на хората а ги държиш на празна ясла?  Laughing
Eeeeeeeeee, един да забележи!!!  bowuu Ама, пак не си дозабелязала. В момента в който щракнах, и видях. Я, погледни другите  снимки. Имат си кафенце всички до един.  Mr. Green
И понеже Пепи си го изпроси, та да и се изкажа за 60тката. Много си е хубава, обаче борда ти е малко посмачкан. ВидОх го, ама реших да си замълча. Ама, щом ревеш, ето изказах се. И сега не ми обяснявай че си загубила тренинг и че Иво ти е висял на цицата. Измисли някакво по-интересно оправдание. Да ти е жива и здрава мамата. И 70ка да и направиш! И 80ка! А пък 90-тката сама да си я направи!
Тъкмо щях да кажа че мернах едни феи във албума ти и са страшно готини,и че се оправяш със молдовете и ти ме застреля. Не че ме изнервят ами ме докарват до лудост
Ами, аз съм забравила да я покажа тука тая торта. Ядосах им се на кифлите че не станаха добре и съм я забравила.  Mr. GreenИ ОЩЕ
Не ми харесва как стават снадките от половинки човеци. Правя ги от цяло парче и после изрязвам. Не, че станаха по-добре, ама е много по-лесно и после се заглажда по-лесно, само да не наблъсквам толкова Тилоза.  Mr. Green По този начин ми е много по-лесно. Другия път ще се старая повечко обаче. Ако има друг път, де! .... Много ги намразих тия молдове.
Rumya - торта, типично в твой стил. Харесва ми.

# 487
  • Sofia
Влезнах, видях, успокоих се, хората не са жадни!  Mr. Green
Тея човеци с тея снадки простете са кошмарни, еле тая фея седналата с този шев по ръцете като от филм на ужасите ми е малко и защо така несъразмерни ми се струват, тези молдове читави ли са?
Сега който снаждаше без да си личи да се яви пред строя и да каже как става така, че да ги съединят двете части без да имат такива видими дефекти, ако ли не ги обличайте по-дебело, че да не им се виждат телата, какво и е на феята ако си има и яке не мога да разбера?!  Laughing

# 488
Теди,добре доШла!!
Дитсан,справила си се отли4но с поръ4ката,колкото и да е странна
Ван4еепак ме смая с детайли Shocked..нещо не разбрах за какви молдове говорите newsm78
Румя,много готин дракон
Ме4о пух,кимоното си е много хубаво..За моя Ме4о пух Laughing,вси4ко е торта,само главата е оризон
Валерия,с какво правих релефа на дънера..ами с едно нож4е и най  ве4е с ноктите Embarassed
Сега една 4ервена то4ка ,торта за пораснали
 http://patriyani.snimka.bg/cooking/torti-3.571420.26307631

# 489
..........и защо така несъразмерни ми се струват, тези молдове читави ли са?
Много са си читави даже, ама аз съм хитрец. Телцата са на 10 годишното дете, а главата е на мамата. Като и надиплиш и прическата и съвсем става красота!  Grinning И това са феи, ако обичаш, там всичко е възможно. Затова и главата се нанася само 3-4-5 пъти върху тялото,  а не 7 както би трябвало да бъде.
Shocked..нещо не разбрах за какви молдове говорите newsm78
Патри - ей за ТЕЗИ си говорим. Тортата с маймунките ми е любима, нали знаеш.

# 490
  • София
Благодаря за коментарите на доня КОПРИВА, МаринаД, BiankaD, van444eto, ditsan, Patriyani
Буболинката, да ти е жив и здрав Давид, много усмивки и късмет, реализирани мечти и слънчеви моменти  Hug
BiankaD  паркета е с отпечатъците за дърво. Разточих си бяло, минах го с плочката и после си рязах ленти, лепих на подложката и после го направих на разминаващи се летвички. Направих дупчици като от пирони в края на всяка дъска и отгоре минах с кафява боя.
van444eto много сладки мечоци, че и торта и сладки си имат. Особено ми хареса сервиза, красива шарка. Тортата с Феите и аз я видях във фейса, много ми харесаха и тез цветенца отстрани са много готини
ditsan готин пикник и майката каква модерна прическа има. Да точно за планината питах, много благодаря, разбрах  Hug
Лени К Много готино влакче. Определено забелязвам голям напредък от първата до втората ти торта. Много е пъстра и с много и различни елементи, чудни рибки. Хубаво измазвай например с маслен крем и ще ти е съвсем равна отстрани. А за плохите на мен много ми помага да си разточа по -голямо парче от фондана, така по -лесно се изглажда.
Rumya готин дракон
Valeria под релеф нямам предвид шевовете/такива освен по колана има на ръкавите и по бието, но на бялото не се вижда на снимката. Под релеф имах предвид обемност на самата торта, оформяне на ръкавите за да се отличават от тялото, такива неща/както са направени тортите на Patriyani/. Тези нощи поизгледах доста мастер класове в Кухарка, така, че ми е по ясно как стават нещата.  
Patriyani Благодаря за отговора. Много хубаво и пъстро влакче, животните са много хубави, особено маймунките. Хубави дънки;) Барт е страшен сладур, а тоз робот не го познавам, но е готин

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 00:11 от metchopooh

# 491
Вал,няма какво да прощавам Те при мен все такива със дълбоки и странни замисли,аз затова разказвам историите за да схванете и вие за какво иде реч.Иначе има да се чудите що дири тая къща там и то със килната табела.Но явно за рожденника е била доста важна цялата картинка защото снощи ми изпратиха клип на реакцията му ,а той взе та се разплака.Малко странно ми беше за мъж на 31г да видя как хем плаче хем се смее,но важното че е доволен.Днес получих по телефона и личните му благодарности за" трогателната торта "каквото и да значи.
Rumya ,страхотна татуировка.
Ванчето,аз вече я разгледах във албума ти и мнооого ми харесаха маските.Твоите личица са по-готини ,а и си ги облекла просто пИрфектно.Я кажи кога ги облича,като изсъхнаха  и на парчета или след като ги сглоби.
Патрияни,страхотни са всичките тортички ама на мен ми е фаворит робота.

# 492
..........и защо така несъразмерни ми се струват, тези молдове читави ли са?
Много са си читави даже, ама аз съм хитрец. Телцата са на 10 годишното дете, а главата е на мамата. Като и надиплиш и прическата и съвсем става красота!  Grinning И това са феи, ако обичаш, там всичко е възможно. Затова и главата се нанася само 3-4-5 пъти върху тялото,  а не 7 както би трябвало да бъде.
Shocked..нещо не разбрах за какви молдове говорите newsm78
Патри - ей за ТЕЗИ си говорим. Тортата с маймунките ми е любима, нали знаеш.

Бързо питане в комплекта имаше ли книжка?

# 493
Valeria, определено фондана хич не ми е читав,сама си го правя и за това е такова положението  Sad А боичките са ми гелови на Wilton,но определено проблема ми е от фондана...то и за това все не ми се получават нещата по план...

# 494
Да има книжка.

Общи условия

Активация на акаунт