Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 676
  • 755
  •   1
Отговори
# 615

Julianka, не преживявай толкова тази забележка. Heart Eyes На онази снимка така изглеждаше. Сега всичко е наред. Simple Smile А тортата с палячото е невероятна! Красиви цветове, страхотно съчетание, замисъл и изпълнение!  bouquet

ДОМИНИКАНКАТА, прекрасно тирамису!  bouquet

Betina33 - Много красиво сърце! Панделката е много изискана.   bouquet

Galmir - не се ядосвай, мила, случват се такива неща. И на мен в събота ми се случи същото, разтече се...ужас. Сложих един желатин, после още един. И пак беше рядко. Бях направила блатовете на Купенска...и накрая сервирах в купички...беше много креативно - торта, която се яде с лъжица. Laughing Тези блатове са вълшебни! Ти, разбира се, си се измъчила, защото е бил празник на детето ти, приготвила си страхотна украса, но станалото - станало... Каква марка беше сметаната?

Албенка - много нежна торта!  bouquet

Mari_eta - ЧЕСТИТОО!!!  bouquet

Irini4- Прекрасна Кити!  bouquet

Ditsan - Жабокът е супер, а за пиратската...нямам думи. Като ме е загледал един Джони Деп, страхотно си се справила!  bouquet

# 616
Джулианка, не се обиждай от забележките за торатата ти  и в частност от моята(макар, че това Mr. Green означава точно обратното). Всички сме добронамерени.  Grinning

# 617
enister,galmir , не, не се обиждам!!!  Hug Винаги приемам критика философски  bowuu просто се претисних, да не би наистина сгреших и оплесках нещата с тази торта на толкова сладко момиченце! Щеше да ми е срам просто.... Но след като майка й ми подтвърди, а и видях допълнителни снимки се успокоих Simple Smile
ДОМИНИКАНКАТА, сега съм в голяма чуденка с какво да изненада съпруга ми и след като видях твоята прекрасна тотра, май и аз ще спра на едно тирамису Simple Smile Откъде ги намери толкова красиви ягоди през зимата?!

# 618
  • Sofia
Клас стани! Клас мирно!
Не сте избърсали черната дъска и не мога да пиша сега много, но искам да изкарам Юлето пред строя да и кажа, че на втората снимка за мен и двете обувки са леви, извивката на дясната нещо не е както трябва, от което не виждам защо трябва да те е срам пък сега.

# 619

Здравейте, момичета!

Имам черното от геловите бои на уилтън, но не постигнах черен цвят. Къде греша?

Хубава седмица на всички!

# 620
Валерия, грешиш, не съм учителка. Simple Smile

# 621
..... да и кажа, че на втората снимка за мен и двете обувки са леви, извивката на дясната нещо не е както трябва, от което не виждам защо трябва да те е срам пък сега.
Абе, дясната е видимо лява. За лявата незнам...  newsm78
julianka - миличка, не се стряскай толкова!  Дори и така да е било, сигурно само ние сме го видели. И то не за друго, ами защото надничаме под лупи и микроскопи. Обувките ти са супер, което е по-важното. Аз пък те поздравявам  специално  за двулицевата има "кожа".
Клас стани! Клас мирно!
Ти, па не се измъквай така, че имаш една камара неизвинени. Чакам рапорт за РД и да ми обясниш съществото на тортата. Задала съм въпроси и чакам отговори.
Ванче, не виждаш смисъл да блъскаш запетайки по тортите, а блъскаш точки на ЧРД, което противоречи на всички правила. На абревиатури не се слагат точки.
Абсолютно съм съгласна и се скривам засрамена в ъгъла. Отивам да си изхвърля всички точки и повече точица няма да видиш от мене.   newsm49
Съжалявам, нека да не звучи като лично заяждане.

Stuck Out Tongue Winking Eye
ДОМИНИКАНКАТА - директно ти прескачам снимката, защото след горчив шоколад, най-много обичам плодова торта. Направо ми изкъркори корема от тая гледка!
 Пардон! От "ТАЗИ" гледка. Вече няма да пиша на селски.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 622

Абсолютно съм съгласна и се скривам засрамена в ъгъла. Отивам да си изхвърля всички точки и повече точица няма да видиш от мене.  

Joy Joy Joy Ванче, Ванче, пак се затъркалях... Joy Joy Joy

# 623
Заставам пред строя и си признавам ,че аз съм една от тези дето допускат най-много правописни грешки.А сега да се оправдая малко,първо май съм най-стара и явно розичката ме гони та не си спомням много уроците от 4-5 клас.Дъщерите ми са гол ями,нямам ученици около мен,нямам и внуци все още.За капак на всичко съм и една от тези дето едва се оправя със компютъра и пише със два пръста,да не говорим че не мога да се оправям със тая проверка на правопис.Ноооо днес накарах дъщерята да ми помогне и всичко ще проверявам,дори и надписите за тортите преди да ги правя.Така признах си и ми олекна,сега да по коментирам малко.
Бенджолина,Мари_ета,Естел,МаринаД,ЛениК,Мечо Пух,Стефина,Албенче,Юлианка,Ванче,Енистер радвам се момичета на милите ви думи за тортичките ми.Благодаря ,за отделеното време да коментирате.  bouquet
Мариа М,много пъстроцветна и сладур ска тортичка със невероятно изкушаващ разрез.
Лени К,страхотно апетитна тортичка.
Иринич,много сладурско Кити,мнооооого ми харесва.И ,честити инструменти със здраве да си ги ползваш.
Мари_ета,Честита годишнина Мила!Много години още заедно по пътя на живота,справящи се заедно със всички препятствия,съпътствани от любов и разбирателство.
Албенка,обикновената ти тортичка е прекрасна.Благодаря и за обясненията!
Юлианка,клоуна е фантастичен!Тортата със обувчиците също,поздравления за прекрасните торти.
Тарлио,Честита годишнина и на теб мила.Много любов,радост и късмет още много години
 заедно .
Галмир,не се ядосвай мила за тортата,всички сме имали някакви проблеми.А фигурите са се получили добре.
Бетина33,много нежно  сърце а панделката е прелестна.
Доминиканката,Честит Рожден Ден!

# 624
Радвам се, че не ми се обидихте. Simple Smile
То...във всеки форум се намира по  един такъв като мен... Laughingама аз съвсем от сърце.
Както уча от вас тортоправенето, направо съм си в първи клас, така ви заобичах и нищо не ми е безразлично. Затова не си замълчах.
Такива съвършени произведения на изкуството, невероятно изпипани детайли, изумителни подложки...и да бодат очите с неправилно надписване. Пък не е сложно, просто исках да ви обърна внимание. Това е.
Обичам ви! Heart Eyes

# 625
  • София
И аз ще ви обичам, ама утре!  Mr. Green

# 626
Аууууу, добре че не турвам надписи, че тогава що срам щях да бера ...
Ето, дори за 60 годишния юбилей на мама не й написах дори една точка  Mr. Green

# 627
Е ние пък те обичаме, ама днес, за утре гаранция няма!  Heart Eyes Heart Eyes

# 628
  • София
Е ние пък те обичаме, ама днес, за утре гаранция няма!  Heart Eyes Heart Eyes

А ние пък те чакамееее!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

# 629
Привет Simple Smile, приключих с тортичката. Има още какво да се желае, но като за втора тортичка мисля че се справих. Дано и на Вас ви хареса.

Общи условия

Активация на акаунт