Предложете женско име, празнуващо на Атанасов Ден.

• 2 962
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Няма какво да му мислиш толкова - Тина е прекрасно име!  Heart Eyes

# 16
Не знам накъде ти отива Тина, но на Атанасов ден празнуват Тинка и Тина.
учудвам се, че Тина/Тинка са го намърдали при Атанас-овците  Rolling Eyes За мен винаги е било съкращение от Христина.

# 17
Котка, не знам.
Намърдали, или не, името е хубаво и ако чудото се случи на Атанасовден, майката с чисто сърце може така да си кръсти рожбата.

# 18
  • София
да му мисли сега ако е на 20-ти, когато празнува Евтим Simple Smile

# 19
И от 20-ти, та до края е пълно с именни дни.

# 20
  • София
е поне Валерия, А/Ксения, Оксана  стават....
хубаво е когато детето си дойде с името....но ако името се харесва от родителите, иначе не бих си го кръстила само защото денят бил на еди кой си светец...

# 21
И аз така.
Имаме си съседче, което утре има РД. Не е Антония, нито производно.

# 22
  • гр.Пловдив
 Благодаря на тези, които са отговорили на въпроса по темата, а на останалите моля Ви да не я разводняваме - задръжте компетентните си и не чак дотолкова мнения за вас. Питането е за Атанасовден, а не за последващите празници.

# 23
  • Най-красивата страна
Познавам една малка Таня Heart Eyes която празнува на Атанасов ден ,защото е кръстена на баба си Атанаска.

# 24
  • София
Не мисля, че трябва да се придържаме толкова силно към името Атанас.
Може да е някаква комбинация от буквички, които са от това име и пак детето да си е нарочено за именяче на този ден.
На мен Атанасия ми харесва, Атина ми допада, като идея, предложих вече Ася, може и Ана, Насия, Таная, Атания, а защо не и Атти - едно намигване за Атти, а и за всички останали.
За последното се шегувам, но другите ги предлагам съвсем сериозно.

# 25
Атанасов ден мина. Имаме ли бебе? Simple Smile

# 26
Атанасов ден мина. Имаме ли бебе? Simple Smile

Аз същото да питам Simple Smile.

# 27
  • София
На мен Атанасия ми харесва, Атина ми допада, като идея, предложих вече Ася, може и Ана, Насия, Таная, Атания, а защо не и Атти - едно намигване за Атти, а и за всички останали.
За последното се шегувам, но другите ги предлагам съвсем сериозно.
Хахахахах, narcis  Hug  Heart Eyes Да, бих се радвала да съм виртуална кръстница, но Атанасовден мина вече, чакам да разбера имаме ли бебе  Party

# 28
И не само дали имаме бебе, а как се казва малката госпожица Heart Eyes.

# 29
  • гр.Пловдив
 Ами нямаме още и честно да си кажа - се молех да мине 18.01. Нищо не ми дойде на прима виста.

Иначе за списъка - имах предложение и за Нанси.

Общи условия

Активация на акаунт