Сега - знам, че трябва да имам 2 деца по хиляди причини.

Аз с първото не бях разумна - студенти във втори курс; хлапета на по 21, но добре ми дойде каката
; после след 5-6 години изчислено уж решихме, че сме готови за второ дете ..., ама едно изчисляваме ние, а друго изчислява съдбата ... чакахме 7 години, за да се появи второто
Сега ... мъжОто вече не просто намеква ... за трето
Аз с емоциите си съм "за" - ей, сега, веднага ..., но заговори ли разума става страшно "не" ... Та, не знам какво ще правя в личен план ... Май, трябва да затворя очи и да скачам, че иначе "разума" ми няма да ми позволи
Може и да си права, ама сме на по 35, че той даже е с една година по-малък от мен
Не знам ... Мен дните и нощите не ме притесняват, а по-скоро финансово как ще сме - той де, щот аз не допринасям особено
Но и за това твърди, че не е проблем
Другите ми грижи са: 1/Каката все казва, че тъкмо е приела и е пораснала малката
- като спомена бебе и подскача
и 2/ Ей, тъкмо се върнах в "нормални размери", започнах да общувам на други освен "бебешки теми", започнах да се чувствам пак харесвана и ЕнтЕлегентна жИна ... и айдееееееее, пак да се променям ... А и нямам биологично време, че не се знае дали ще трябва да чакам като второто години да забременея ... Абе, едни такива ...