Намаления 2012 (4)

• 103 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
odil  аз нашенски дрехи- ми XXXL понякога взимам, и пак не ще,  Embarassedно от техните само като видя размера, че е моя- пола, панталон, блуза, рокля...и без дори да пробвам знам че ми лепва идеялно
Не са умалени, и самите кройки са много добри- иначе не че са кооой знае какво като идеи, или цветове, или колеции- но начина, по който ми седят- приятно, комфортно, без да виси тук, а там да опъва- ето това ми харесва и чакам с нетърпение

# 436
Да, де, ама да мине малко лудницата.  Grinning

А с дънките как седят нещата? Тоест... с висока талия ли са или?

# 437
Момичета,вчера ми се стори ,че Окайди в Моля на Цариградско е ликвидиран или просто ремонтират.Вие да знаете нещо? Rolling Eyes

# 438
  • София
 Моля ви, споделете магазини с намаления на пролетни обувки   bouquet

# 439
  • There I was on a July morning
Моля ви, споделете магазини с намаления на пролетни обувки   bouquet

В Корида има такива с намаление, от доста време тече, не знам какво е останало вече  Rolling Eyes

# 440
слънчеви очила да има някъде намалени, за Варна?

# 441
  • София
Скубиду,   bouquet
 В събота съм на лов за обувки.

# 442
Момичета,вчера ми се стори ,че Окайди в Моля на Цариградско е ликвидиран или просто ремонтират.Вие да знаете нещо? Rolling Eyes
Няма го там вече, в Сердика се преместиха.

# 443
  • София
Няма го там вече, в Сердика се преместиха.
И имаше намаления на доста симпатични неща (доста малко избор има за дечица ок. 2-3 год., за бебета имаше бая, за по-големи не съм гледала).
Взех яке за 35лв. и грейка за 20лв. онзи ден, както и една уникално мека и много топла жилетка с качулка за 17лв.

За Фокс, хич не ме впечатли прословутото им намаление. За да не съм капо взех едно потниче и късо клинче общо за 10лв. Най-добре е в офиса на Сребърна, там е урожаят. Ама се случва доста рядко. Joy

# 444
  • София
В The mall много от магазините предлагат купи 3, плати 2 или второто на 1/2 цена Simple Smile
В Бершка имаше много дрешки за по 15лв /дънки, ризи, пуловери/ Якета, палта за по 39лв
На много от витрините има примамливи оферти за определени артикули, притеснени са от H&M явно Laughing

# 445
Благодаря за информацията,момичета.Бях харесала на синът ми едно кожено яке,дано е намалено.

# 446
В The Mall дънки Colin's има промоция-купуваш два артикула, плащаш един.

На витрините H&M имаше интересни неща.
Откриване на магазина на 10.03. от 11.00ч.

# 447
  • София
вчера чух някаква реклама по радиото, че днес има откриване на дрогерии Лили, едната на ъгъла на бул. гоце делчев и бул. българия, а другото май някъде в центъра, но ми се губи в момента името на улицата, и на всичко има 15% отстъпка.

# 448
Специално за "нашия" празник утре в ДМ има 20% отстъпка: http://promooferti.com/dm-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D … D1%80%D1%82-2012/   bouquet

# 449
Специално за "нашия" празник утре в ДМ има 20% отстъпка: http://promooferti.com/dm-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D … D1%80%D1%82-2012/   bouquet

Добра промоция, ще се възползвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт