Намаления 2012 (4)

• 102 371
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Да, там не са лоши, въпреки че са китайски, на Уфо, ООЕЕ и др подобни са даже доста качествени, има голямо разнообразие, но самия магазин продава по-скъпо. Огледай се, на същите може да попаднеш и в Далисимо, дори и на пазара. В Аутлета на КиК има също добри цени. Аз лично обаче поръчва от СД Simple Smile.
Къде се намира този Аутлет на КиК и с колко са намалени там цените? Защото като им знам намаленията на КиК какви са, дали си заслужава.
Иначе се сдобихме с дънки от Окайди за 18лв.последни намаления на зимните, останали бяха много малко неща, даже харесах още едни за 14лв., но защо ли не ги взех newsm78.Интересно ми стана защото не бяха с етикет на Окайди а на друга неизвестна за мен марка.Това в мола на Стамболйиски

# 541
  • София
В този Комсед имаше и дрехи и обувки.

# 542
Как е легото в Скай сити- скрили ли са пак всичко или има що-годе избор?

# 543
  • софия
В този Комсед имаше и дрехи и обувки.

а има ли столчета за хранене например и стоки за бебета на Авент и Чико-шишета и т.н.

# 544
  • София
Има всичко без Памперси или поне имаше сутринта.

# 545
  • София
Имаше всичко, което има и през останалото време. Предишното намаление също не мисля, че скриха нещо. Просто хората идваха от рано сутрин и грабеха. Следобед зареждаха пак от някои неща, но имаше такива, които изчезваха още преди да ги подредят по рафтовете.
Аз взех едно лего, колички бураго (имаше богат избор), пъзели и някакви дрешоляци. Подгответе се обаче за война на световете - бутане, блъскане, ръгане в ребрата и чакане на касата. Аз поседях повече от 40 минути, въпреки че и двете каси работеха. С дете е невъзможно да се отиде, просто ще го стъпчат.

# 546
Аз съм доволна днес от Комседа защото всичко което бях намислила го имаше и го взех за детето.но чаках час и половина на опашка за касата.Тези които чакат бебе или имат мъничко бебенце има доста неща за тях и с това намаление е доста изгодно.

# 547
крайно време е и аз да се запиша да следя темата....

това с навалиците при намаления е много неприятно! обаче.... май няма начин

# 548
Имаше всичко, което има и през останалото време. Предишното намаление също не мисля, че скриха нещо. Просто хората идваха от рано сутрин и грабеха. Следобед зареждаха пак от някои неща, но имаше такива, които изчезваха още преди да ги подредят по рафтовете.
Аз взех едно лего, колички бураго (имаше богат избор), пъзели и някакви дрешоляци. Подгответе се обаче за война на световете - бутане, блъскане, ръгане в ребрата и чакане на касата. Аз поседях повече от 40 минути, въпреки че и двете каси работеха. С дете е невъзможно да се отиде, просто ще го стъпчат.

Ужас, мислихме да отидем с малката в събота  Tired
Съмнявам се да е по-спокойно, по-скоро ще е по-голяма навалица, че хората са в почивка...пфууу

# 549
В Комсед опашката е наистина огромна,час и половина чакахме с детето,направо се изтощи ,но заради нинджаго издържа ,има страхотни дрехи на Маюрал,но пак са скъпички с намалените,столчета за кола,колички ,каквото се сетите,за бебета страхотни неща и излизат доста изгодно и легото си го имаше и плеймобил

# 550
В супермаркета Карфур в мола все още има намалено детско бельо.
Взех 5 броя боксерки за момИченце за 7 лв, имаше 10 броя бикини за 9 лв. От хубаво трико са, от миналата година имаме такива - чудесни са.
За момченца не гледах, но май имаше и там подобно намаление.

# 551
  • София
Ние нацелихме по-малко хора в Комсед, ама проблемът ми беше, че нямах достатъчно пари да купя каквото ми се искаше  Joy та скромно, скромно... имаше 3-4 човека преди нас на опашката, но една бременна коментираше, че е била и сутринта и е било нещо невъзможно. Опашката е била направо километрична и се е отказала тогава.
Бих казала, че си има почти всичко. Дрешките наистина идват скъпички (е, отчетох се с 2 клинчета за 12лв., ама не на Майорал).

Алекс1, за The mall ли говориш?

# 552

Алекс1, за The mall ли говориш?

Да.  Simple Smile

# 553
  • София
И аз ходих днес в Комсед. Този път имаше и Бей Блейд- някой търсеше в миналата тема. И аз за него отидох, но забърсах и една рокличка на Майорал, надуваем диван и още няколко дреболии. За съжаление, едната не са ми я сложили в торбата, но ми казаха, че ако отида, ще ми я дадат. Опашката беше много дълга, но пък минах за около 20мин.

# 554
  • София
Днес касите в Комсед са празни. Предполагам хората са се наплашили от вчера, но довечера и утре вероятно ще е лудница.

Общи условия

Активация на акаунт