Намаления 2012 (4)

• 102 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София, България
айде и аз туп в новата тема

за да не спамя съвсем ще кажа, че в Карфур лятото намалението беше по-добро Сега ВСИЧКО се е свършило и дори и да пуснат 70-те процента няма да има какво да се купи освен гащи

# 61
  • У дома !
Да споделя за КК нещо.....във всички техни магазини са много завишени цените....в аутлета им в близост до Пиротска не е така дори продават и нови модели.....пантофки на малкия купих за 13 лв,а вчера в мола съвсем същите бяха 19.90 лв. Naughty
Къде точно се намира този аутлет?
Иначе от краткото ми съботно посещение в МОЛ-а най-много намаза малкият, едни джинси от NEXT, много хубави   за 16лв и една блузка от Карнивал кидс с BEN10... От Карфур 3 чифта слипчета за 6,20лв...с Макуин, тези със Спайдермен бяха даже по 4,75. Определено няма да повторя, трикото е хубаво, но ластика никакъв го няма...

До Самуил 72 можете да стигнете, като тръгнете от Халите по Пиротска(в гръб остава ЦУМ) третата пряка в  ляво е магазина на кк ( аутлет),и да споделя,че разликите в цените с другите им аутлети и голяма,не зная защо....в Младост на пътеките в аутлета съм виждала кецовете ни с 22 лв по-скъпи ooooh!

# 62
  • Пловдив
Аз пък си мисля, че намаление ще има още не повече от седмица- две, щом вече зареждат новите стоки...

# 63
Момичета, да ви питам ... Откъде мога да взема мъжки обувки, 38 номер? Наела съм се с тежката задача да намеря такъв малък номер обувки ...  Crazy

# 64
  • София
Момичета, да ви питам ... Откъде мога да взема мъжки обувки, 38 номер? Наела съм се с тежката задача да намеря такъв малък номер обувки ...  Crazy

Зависи какво търсиш, но може би ще има по магазини с детски обувки- момчетата с такъв номер също носят обувки (имам предвид различни от маратонки) и може би ще се намери нещо подходящо.  newsm78

# 65
  • София
В бершка, страдивариус и тн кога ще има 70% знаете ли?

# 66
  • София

Защо не погледнеш в Humanic?

# 67
Момичета, дали някой е минавал скоро през Хиполенд и дали има нещо което си заслужава с това -55% намаление?

# 68
  • София
В петък бях в Хиполенд в Сердика. Нищо интересно нямаше поне за момчета от 1 до 4 години.
Чак се чудя аз ли не съм наред, но утрепах повече от 2 часа в мола (пак Сердика) и не харесах нищо, ама абсолютно нищо. Купих две детски тениски от Бенетон, но само защото бях обещала за подарък. Дамски ботуши исках, но под 300 лв нищо хубаво не видях. Имаше и магазини с наистина ниски цени, но беше толкова разхвърляно и с такива единични изтормозени бройки, че бяха като втора употреба.
Някой беше споменал магазини Корида. Освен на Стамболийски знаете ли къде има?

# 69
  • София

Някой беше споменал магазини Корида. Освен на Стамболийски знаете ли къде има?

Ето ги адресите и на другите магазини:
http://biznes-bulgaria.com/firma/34286-et-petyr-spasov-sofiya

# 70
  • София
Корида има на П.Евтимий близо до спирката на НДК,на Христо Ботев близо до 5-те кьошета и на Цар Самуил /пресечка на Алабин/.

# 71
Недоволните от КиК-от къде купувате ботушки? В момента гледам, че на КиК детските ботуши са по 27лв., което ми се вижда добре. Има ли на тази цена хубави на други марки-имате ли наблюдения?

Да си кажа. Аз от тук вече. Излязоха 50 лв, обаче са с 200 гр мембрана ThinsulateTM вътре. И няма нито намокряне, нито студен крак. Малката до ушите в снега влиза - краката й са сухи и топли.  А и в момента има намаление 10% върху вече намалените цени. На посредника за доставката платих 2 лв и 40 стотинки. Ей затова няма да дам 60 и кусур лева за ботушки от K&K, или каквито и да било подобни.

# 72
Недоволните от КиК-от къде купувате ботушки? В момента гледам, че на КиК детските ботуши са по 27лв., което ми се вижда добре. Има ли на тази цена хубави на други марки-имате ли наблюдения?

Да си кажа. Аз от тук вече. Излязоха 50 лв, обаче са с 200 гр мембрана ThinsulateTM вътре. И няма нито намокряне, нито студен крак. Малката до ушите в снега влиза - краката й са сухи и топли.  А и в момента има намаление 10% върху вече намалените цени. На посредника за доставката платих 2 лв и 40 стотинки. Ей затова няма да дам 60 и кусур лева за ботушки от K&K, или каквито и да било подобни.

В коя тема да се цопна да прочета как става поръчката?
Искам тези
Обичам Кампер!

# 73
  • София-Младост

Искам тези
Обичам Кампер!
Има тема за поръчки от javari. Регистрираш се, поръчваш, плащаш и ти ги доставят. Имат доставка безплатна доставка до България.

# 74
Цитат
Искам тези
Обичам Кампер!
Ето тук е темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630972.0

Общи условия

Активация на акаунт