Намаления 2012 (4)

• 102 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Младост
Да споделя за КК нещо.....във всички техни магазини са много завишени цените....в аутлета им в близост до Пиротска не е така дори продават и нови модели.....пантофки на малкия купих за 13 лв,а вчера в мола съвсем същите бяха 19.90 лв. Naughty
Къде точно се намира този аутлет?
Иначе от краткото ми съботно посещение в МОЛ-а най-много намаза малкият, едни джинси от NEXT, много хубави   за 16лв и една блузка от Карнивал кидс с BEN10... От Карфур 3 чифта слипчета за 6,20лв...с Макуин, тези със Спайдермен бяха даже по 4,75. Определено няма да повторя, трикото е хубаво, но ластика никакъв го няма...

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 10:05 от Ала-Бала

# 46
  • Варна
във варна

[/quote]В Двете кули и в Гранд Мол.

# 47
Търся маркова мъжка т-шъртка за подарък на един тийнейджър, а нямям никакво време да обикалям. дайте съвет къде да търся. Hug

# 48
  • София-Младост
Търся маркова мъжка т-шъртка за подарък на един тийнейджър, а нямям никакво време да обикалям. дайте съвет къде да търся. Hug
Маркова, маркова...колко да е маркова...Кенвело на прима виста.

# 49

Плей лайф, Есприт, Бенетон, Пума....

# 50
В Еспирит имаше хубави тениски по 14лв.

# 51
В Ecco има ли намаление и колко е?

# 52
Ала-Бала,  Самсара, denito2, , благодаря много за бързите отговори! Hug Отвори ми се път към The Mall и ще погледна там и ще докладвам какво съм взела.

# 53
Недоволните от КиК-от къде купувате ботушки? В момента гледам, че на КиК детските ботуши са по 27лв., което ми се вижда добре. Има ли на тази цена хубави на други марки-имате ли наблюдения?

# 54
  • зад парка
В Ecco има ли намаление и колко е?

Има 30% намаление на 2-3 чифта дамски. За детско и мъжко - не знам.

Недоволните от КиК-от къде купувате ботушки? В момента гледам, че на КиК детските ботуши са по 27лв., което ми се вижда добре. Има ли на тази цена хубави на други марки-имате ли наблюдения?

Кои са с цена 27 лева? Купихме ботушки преди 1 седмица за 60 лева /30% намаление/.

# 55
Аз гледах апреските. Може кожените да са и по 60лв.

# 56
В Сваровски вече намалението е 50%/от 3-4дни/, а в Елизабет 70%/50% + още 20%/

# 57
  • Пловдив
Някой ходи ли до Карфур?
Още ли е 50% намалението?

# 58
В Сваровски вече намалението е 50%/от 3-4дни/, а в Елизабет 70%/50% + още 20%/

Ооо, жива да си, Благодаря за инфото   bouquet...много ценно.

Ама в Сваровски да не е намалението пак само на онези шаренийките дето никой не ги купува  Laughing?

# 59
  • Kyustendil

Плей лайф, Есприт, Бенетон, Пума....
Да и аз точно тези щях да ти предложа, в Бенетон аз нищо не харесах за тийнейджър, но в Плейлайф имаше много симпатични за 39 лв. с намалението / с дълъг ръкав/. Това в The mall. В овиезето купих тениски за по 10 лв., а имаше и много симпатични с дълъг ръкав за 13.50 лв. /същата я купих на сина ми за доста евро от Верона, но през пролетта/. Но бяха ограничени бройки в събота. В зара тениските бяха около 15-19 лв.

Общи условия

Активация на акаунт