Намаления 2012 (4)

• 102 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От кога ще започне "хубавото" намаление в Зара и  от кога ще е финалното в Манго,някакви идеи?

От днес в МАНГО е финалното намаление до -70%

# 91
VEKA,много ти благодаря

# 92
Ако някой се интересува - комплекта с новата домова книга в карфур е намалена на 3 лв. и нещо ( миналата година я купувах за 25 лв.  Rolling Eyes)

# 93
Е те домовите книги миналата година им беше хита. Сега вече не са много вървежни.

Аз мисля тези дни да отскоча до Мола и да видя какви намаления има там и да си купя и аз малко бельо от великите намаления в КАрфур.

И аз забелязах, че няма нищо за намаленията в новата им брошура. Лятото уж беше на 50% обявено, но като минах случайно и вече беше на -70%, така че може и сега да направят този номер - изненада.

# 94
Аз пък съм много доволна от Мотиви в Сердика център.Купих си дълго яке намалено с 50%.
Някой знае ли какво става в Дика!С нетърпение чакам -70 % там Wink

# 95
  • Девето поколение софиянка
от сайта на NEXT: Скъпи приятели на 20.01.2012 г. (петък) ще проведем игра с ВСИЧКИ наши клиенти посетили магазина ни! Всеки един клиент ще бъде от страната на печелившите, ще има възможност да спечели -10%, -15%, -20%, върху вече намалените ни артикули! Наградата ще може да бъде използвана до 25.01.2012. г.

# 96
знаете ли в Calliope кога наистина ще има 70%, защото уж е обявено ама цените са същите както на 31декември

# 97
Знаете ли в LTB  Сердика какъв % е намалението Интересуват ме зимни якета.

# 98
знаете ли в Calliope кога наистина ще има 70%, защото уж е обявено ама цените са същите както на 31декември

е, не мисля, че е така.. напротив - имаше обявено намаление 50% и цените бяха едни, после след два ни отидохме отново до мола и вече намалението беше 70% и цените определено бяха по0-ниски.. от декември нямам наблюдения, но от двете намаления - да!
 newsm78

# 99
Не е много по темата,но да сте видели някъде детско термобельо?

# 100
  • София
Не е много по темата,но да сте видели някъде детско термобельо?
Провери в Mark&Spencer и Спорт Депо.

# 101
  • София
В Диел също е вероятно да има, изобщо в магазините за ски екипи. Peace

# 102
  • Düsseldorf
Записвам се да следя и най-вече да чакам 70% в OVIESSE.
Това последно преди 3 години май го видях и наистина имаше много намалени неща, надявам се пак да започнат да намаляват като хората...  Crossing Arms

# 103
от сайта на NEXT: Скъпи приятели на 20.01.2012 г. (петък) ще проведем игра с ВСИЧКИ наши клиенти посетили магазина ни! Всеки един клиент ще бъде от страната на печелившите, ще има възможност да спечели -10%, -15%, -20%, върху вече намалените ни артикули! Наградата ще може да бъде използвана до 25.01.2012. г.
А кой е сайта на NEXT, защото аз тарсих, но не го намирам на български

# 104
  • Девето поколение софиянка
А кой е сайта на NEXT, защото аз тарсих, но не го намирам на български

NEXT Bulgaria- във фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт