Намаления 2012 (4)

• 102 454
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
Здравейте момичета,

искам да ви попитам дали някъде правят намаления на качествени ботички и ботушки, такива, които да са топли и да не пропускат. Миналата година си взех едни боти намалени на 100лв от 200 уж с гортекст меммбрана да не пропускат, но уви целите ми крака са мокри. Споделете за качествени марки и в кои магазини да ги търся, пък се надявам да пуснат и някакви намаления вече.

Присъединявам се към молбата, другата зима ми се отваря пътуване на север и искам да тръгна с качествени топли ботуши на равно ходило. Мисля тая пролет да ги взема, че да са намелени. Казвайте от къде?

Даже се чудя дали да се правя на мацка, а не направо да си взема едни апрески. Мисля, че Дарис съм виждала хубави (имаше бели и черни). Има ли ги някой, пускат ли?

# 181
Здравейте момичета,

искам да ви попитам дали някъде правят намаления на качествени ботички и ботушки, такива, които да са топли и да не пропускат. Миналата година си взех едни боти намалени на 100лв от 200 уж с гортекст меммбрана да не пропускат, но уви целите ми крака са мокри. Споделете за качествени марки и в кои магазини да ги търся, пък се надявам да пуснат и някакви намаления вече.

Присъединявам се към молбата, другата зима ми се отваря пътуване на север и искам да тръгна с качествени топли ботуши на равно ходило. Мисля тая пролет да ги взема, че да са намелени. Казвайте от къде?

E kak от къде, от javari.co.uk или javari.de  Peace
Следи темата за тези сайтове, а също и сама може да потърсиш.
Доставката е безплатна, а в момета има и код за -20% от английския сайт  Peace

# 182
Здравейте момичета,

E kak от къде, от javari.co.uk или javari.de  Peace
Следи темата за тези сайтове, а също и сама може да потърсиш.
Доставката е безплатна, а в момета има и код за -20% от английския сайт  Peace

Е аз разгледах, нали харесах едни ботуши Кампер, ами не ми се струват по-евтини и изгодни от тук. Чак се чудя аз ли нещо не съм доразбрала, но смятах, сравнявах, ми не е  Thinking
Ей, така и в един сайт за козметиката на Кларинс, цена от 25 лири ли беше базата им, а в Бюти Зоната е 52 лв, къде му е изгодата?

Качествени зимни обувки в магазините на Норт Фейс, Кампер, и в Хот Спот.

# 183
  • София

Тиган на тефал искам и аз, но от тези без дръжка (дръжка и капа си имам)
От промоциятя на Кауфланд преди време си взех два от серията индженио и
искам още

В каталога на Метро има промоция купуваш един тиган и получаваш втори от същия вид.
Май не са точно такива каквито търсите Thinking, но все на някой може да е полезно инфото Peace.
Ще опитам да дам и линк
http://www.metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=12038&cd=1&kd=10&pg=1 - на последната 16 стр.

# 184

Е аз разгледах, нали харесах едни ботуши Кампер, ами не ми се струват по-евтини и изгодни от тук. Чак се чудя аз ли нещо не съм доразбрала, но смятах, сравнявах, ми не е  Thinking

Dа, ако търсиш нещо конкретно може да се окаже, че точно то в момента не е много изгодно, но пускат кодове, в момента има намаление.
Мога да се похваля с невероятни попадения, например супер топли ботуши Меррел за няма и 20 паунда, но купени през юни  Laughing
2 чифта сандали Кемпър - за мен и мъжа ми, излязоха по малко от 20 евро всеки с един код и т.н.  Peace

# 185
  • Варна
В Уйкики има ли още намаление?

# 186

Dа, ако търсиш нещо конкретно може да се окаже, че точно то в момента не е много изгодно, но пускат кодове, в момента има намаление.
Мога да се похваля с невероятни попадения, например супер топли ботуши Меррел за няма и 20 паунда, но купени през юни  Laughing
2 чифта сандали Кемпър - за мен и мъжа ми, излязоха по малко от 20 евро всеки с един код и т.н.  Peace

Така да, може Simple Smile
Аз не ги следя сайтовете, и честно много сложно ми се струва. Само като влезна в някоя от тези теми и видя една страница обяснения и знам, чеако попитам нещо, което не съм разбрала, ще ме захапят редовните и се отказвам. А и кредитна карта нямам.  Въобще... Grinning

# 187
  • София
Здравейте, болна съм и нямам много възможност да обикалям, затова да ви питам виждали ли сте някъде по намаленията космато яке, графитен цвят?

Само в Kenvelo видях едно такова, но около ципа нямаше космато и не ми хареса.

# 188
Ужас, пропуснала съм да се запиша в новата тема.  Crazy
Аз трети път се записвам уж, пък все ми се губи темата, та се налга да Ви търся, постоянно.

# 189
  • Sofia
Минах с колата покрай Айко - 50% на артикули и аксесоари за дома. Подробности на място, че не съм влизала Grinning

# 190
Вчера се завъртях по Сердика. Доста намалени неща сякаш видях в Calliope... Доволна съм от Тали -- при закупени три намалени артикула се плащат само два. Все още се намират симпатични неща и то на смешни цени -- взех жилетка и блузка за по 9 лв.
Иначе съм в търсене на непропускливи намалени ботуши. Laughing

# 191
  • There I was on a July morning
Иначе съм в търсене на непропускливи намалени ботуши. Laughing

Понеже в тази тема се обсъждат предимно намаленията в моловете, та да допълня, че в почти всички магазини за обувки има отстъпки /някъде са обявени до 70 %/- на Графа, на Алабин и т.н.

В KENSOL, на бул. Витоша има известно намаление, но няма голям избор.

# 192
  • В най - голямото село
Цитат
Иначе съм в търсене на непропускливи намалени ботуши.

И аз. Миналата пролет взех на дъщеря ми Геокс, с които сега е все с мокри крака.

# 193
Последния снеговалеж, почистените улици в града, и в резултат на това мокрите ми крака, ме присъединяват към търсещите ботуши  Laughing
Искам изчистени, без катарами, по-скоро равни, нехлъзгащи се и удобни  Simple Smile
Не държа да са от естествена кожа. Не знам какво пръскат по улиците, ама обувките са ми бели и нямат измиване. Има ли смисъл да съсипвам скъпи ботуши....

# 194
Някой да знае как е намалението в Даная?

Общи условия

Активация на акаунт