Намаления 2012 (4)

• 102 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета ! Има ли още намаления по моловете и има ли нещо останало въобще?Благодаря ви
Аз снощи се възползвах максимално от голямото намаление в Mothercare. Накупих дрешки за предстоящи рождени дни на децата на наши приятели. Повече от доволна съм. Иначе това е магазин покрай който минавам, без да погледждам дори, че цените са доста солени. Следващото намаление ще го дебна изкъсо, че да намаже и щерката нещо.

Колко е голямо голямото намаление? Simple Smile

Там дали има бельо, тениски за 3 годишни?

# 331
  • София
Здравейте!

Мъжът  ми иска да си купи обувки ,които не пропускат вода тип за планина.Да не са много груби.На бул.Витоша в един безистен видяхме български обувка за планина,които да стават и в градски условия.Цената беше около 100 лв ,но не знам дали си заслужават.Някой купувал ли е такъв тип скоро и къде? По моловете гледах Марели , нески които клонят на 200лв.Искам удобни,да не пропускат и около 100 лв.

# 332
  • София
Здравейте!

Мъжът  ми иска да си купи обувки ,които не пропускат вода тип за планина.Да не са много груби.На бул.Витоша в един безистен видяхме български обувка за планина,които да стават и в градски условия.Цената беше около 100 лв ,но не знам дали си заслужават.Някой купувал ли е такъв тип скоро и къде? По моловете гледах Марели , нески които клонят на 200лв.Искам удобни,да не пропускат и около 100 лв.

В SOLOMON в Сердика има 30% намаление на обувките им. Мъжът ми си купи точно такива планински зимни обувки от там, намалени от 280лв. на 200лв.

# 333
  • София
Колко е голямо голямото намаление? Simple Smile
Там дали има бельо, тениски за 3 годишни?
Доста е намалението - 70 %. Аз купих два панталона от 79 лв. парчето на 19 лв. Ризка от 52 лв за 18 лв. Блузка от 32 лв на 10 лв. Всъщност за два панталона, ризка и блуза платих към 80 лв, така че може някъде да бъркам с някой и друг лев, че не съм запомнила точно.
Тениски има, но са от новата колекция. За бельо не съм гледала, но принципно май имат.

# 334
Някой знае ли кога ще има ваучери за намаления в peek & cloppenburg  newsm78

# 335
  • София
Някой знае ли кога ще има ваучери за намаления в peek & cloppenburg  newsm78

Имаше между 12.01 и 29.01.Следващи не знам кога ще пуснат,но и аз не бих отказала...

# 336
  • София
За Mothercare и аз да кажа - има не голям избор, но цените са фантастични! Купих 8 блузки с дълъг ръкав за 49 лева - част за подаръци. Единият сет е 3 блузки - 13 лева. Направо не можех да повярвам, че има такива цени! Казаха, че може да заредят пак, но нямат сигурна информация кога и дали.

# 337
До кога е намалението в Mothercare?

# 338
  • София
Ох, не ги попитах, но е от около седмица, т.е. трябва да продължи още известно време.
Някой беше питал за бельо - има, но не ми се струва добра цената - около 30 и нещо за май 5 чифта гащички. Малко ми е скъпо....като знам, че пак хубави могат да се намерят за доста по-малко пари.

# 339
Ох, не ги попитах, но е от около седмица, т.е. трябва да продължи още известно време.
Някой беше питал за бельо - има, но не ми се струва добра цената - около 30 и нещо за май 5 чифта гащички. Малко ми е скъпо....като знам, че пак хубави могат да се намерят за доста по-малко пари.

Мерси!
Аз питах за бельото, знам, че трикото им е качествено принципно.

# 340
Ей, голямо превъзнасяне по това намаление в МК... А реално отговаря на максимум 50%, защото от  УК комплектите 3 блузки си вървят без намаление за по 25лв., по Коледа излизаха 7-8лв! Тук какво, били са 40лв., за да го намалят на 13. Едно яке, което тук продават редовно за 200  Shocked сега намалено на 80, ние миналия месец купихме от УК за по-малко от 50. Нещо хич не виждам далаверата за купувача, само за продавача. Нищо не може да ме накара да купя от тукашен МК, освен това да си поизравнят малко цените. Лично мнение, но предполагам не всеки има възможност да пазарува от УК.

# 341
Ей, голямо превъзнасяне по това намаление в МК... А реално отговаря на максимум 50%, защото от  УК комплектите 3 блузки си вървят без намаление за по 25лв., по Коледа излизаха 7-8лв! Тук какво, били са 40лв., за да го намалят на 13. Едно яке, което тук продават редовно за 200  Shocked сега намалено на 80, ние миналия месец купихме от УК за по-малко от 50. Нещо хич не виждам далаверата за купувача, само за продавача. Нищо не може да ме накара да купя от тукашен МК, освен това да си поизравнят малко цените. Лично мнение, но предполагам не всеки има възможност да пазарува от УК.

Да, и аз съм на това мнение. МК в Бг го зачекнах още с първото ми посещение  Rolling Eyes Като видях след това в английският сайт какви са им реално цените, тук просто са обирджии  Crossing Arms Дори с посредник да пазаруваш от Англия, пак ще ти стъпи по-евтино  Peace

# 342
  • София
Лично мнение, но предполагам не всеки има възможност да пазарува от УК.
Правилно предполагаш, затова ще продължаваме да се "превъзнасяме".  Laughing Още повече, че тук на място в магазина виждаш нещата и директно ги купуваш. При това на цени, които напълно ме удовлетворяват.

Дори с посредник да пазаруваш от Англия, пак ще ти стъпи по-евтино  Peace
Би ли ми дала линк към сайта, за да сравня цените... Ако пък там са толкова добри, може и да започна да пазарувам, поне имам опит с пазаруване от английски сайтове.

# 343
  • София
Mothercare  е абсурдно скъп като физически магазин в БГ. През интернет излиза в пъти по-евтино.
Друг е въпросът, че това е така за деца до 2-3 годинки.
После изборът понамалява, а цените сериозно се вдигат дори и в онлайн магазина.

# 344
Още повече, че тук на място в магазина виждаш нещата и директно ги купуваш.

Да ти кажа с един двупосочен самолетен билет за шопинг ден в Лондон, ако ще купуваш на по-голяма стойност покупки, пак ще ти излезе по-евтино. А и какво пречи да идеш тука в магазина, виждаш, харесваш и поръчваш онлайн.

Цитат
После изборът понамалява, а цените сериозно се вдигат дори и в онлайн магазина.
Не мисля така. Ризки, блузки за 15-20 лв., които тук ги продават за 50-60. И има не по-малък избор.

Общи условия

Активация на акаунт