Намаления 2012 (4)

• 103 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
аз вчера ходих до Лили до утре включително има 15% намаление на всички продукти в двата нови магазни. онзи дето го бях забравила се намирал срещу ВМА някъде.

# 451
А няма ли да имат намаление в Лили послучей 8-ми март  Crazy В ДМ ще има, но аз харесвам повече Лили и бих предпочета да се възползвам от тяхното.

# 452
  • София
сега се връщам от Лили, не видях нищо за 8ми специално  Rolling Eyes

# 453
Някой да е попадал на магазин с намаления на маратонки?

# 454
  • София
Утре има ли ентусиасти за НМ? Аз понеже съм на рожден ден в мола, та ще отскоча до магазина с надеждата, че няма да ме стъпче народът.  Mr. Green

# 455
  • София
Утре има ли ентусиасти за НМ? Аз понеже съм на рожден ден в мола, та ще отскоча до магазина с надеждата, че няма да ме стъпче народът.  Mr. Green

И очакваме отчет след това.Аз мисля най-рано в неделя да го посетя,но по-вероятно е да го оставя за другата седмица.

# 456
  • София
Абсурд LaughingНай-рано в понеделник ще мина,не искам да си представям какво ще е и от къде ще са се изсипали ooooh!

# 457
Аз се радвам че не отидох, и май няма да отида поне до понеделник- тогава ще жертвам обедната почивка вероятно...макар че ако е като това https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150602287760913&se … ype=1&theater няма да е и тогава

# 458
Аз мисля да се ориентирам натам към края на следващият месец  Mr. Green Като гледам този митинг, сигурно довечера ще ги дават по новините  Crazy

# 459
  • София
Ще ги дават със сигурност, само дано няма много жертви,
че ме е страх да си помисля какво ще се случи след
отварянето на магазина заради пет ваучера от 200лв. и
300 ваучера от 20лв.  Rolling Eyes

# 460
Аз се радвам че не отидох, и май няма да отида поне до понеделник- тогава ще жертвам обедната почивка вероятно...макар че ако е като това https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150602287760913&se … ype=1&theater няма да е и тогава
Не се отваря адресчето нещо...

# 461
Имам ваучер за 20% допълнително намаление за играчки от магазин Мадъркеър и онлайн също (кода е един и същ). АКо има някой желаещ с удоволствие ще го дам.

# 462
Точно това писах и в една друга тема, какви са тия ентусиасти да висят с часов на опашка.
Аз също чаках с нетърпение откриването на магазина, ама да се изтъпанча половин ден отпред, за да съм сред първите, не благодаря  Laughing

# 463
То да беше половин час... най-ранните били от 14часа там... Без коментар оставам.  Simple Smile

# 464
  • София
То да беше половин час... най-ранните били от 14часа там... Без коментар оставам.  Simple Smile

Е как така? Нали бяха обявили откриването за 11ч., а The Mall отваря в 10?

tonkabonka, разкажи впечатления, ако си успяла да отидеш.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт