Намаления 2012 (4)

• 102 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Най-вероятно само обувките от новата колекция са второ качество, но има и други, които са намалени, защото са от минали колекции и те сигурно не са второ качество.

# 646
От днес 50% намаление в Бобо зандер и Аристон при условие че заведеш 3ма приятели,на които да издадат клиентска карта

# 647
Не точно намаление...

# 648
Намаление на книги от ИБИС  Wink
По случай Международния ден на книгата и авторското право имаме специално предложение за вас - до 27 април можете да поръчате всяко от заглавията в нашия каталог с 20 % отстъпка, като доставката е БЕЗПЛАТНА, независимо от броя на поръчаните книги.
Желаещите да поръчат трябва да изпратят своята заявка на office@ibis-press.eu.
Необходими данни за доставка: трите имена, точен адрес (включително пощенски код) и телефон за обратна връзка.
Доставката се извършва с куриер или с Български пощи, по ваш избор.
Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на (02) 981 68 31.

# 649
В новата брошура на Аико има намалени продукти на Авент
- уред за готвене на пара и пасиране - намален от 297 на 169 лв.
- комплект с 4 шишета за новородено - от 57 на 30 лв.

# 650
  • София
Преди време специално звънях в КК и разпитвах за второто качество. Увериха ме, че дефектите са само декоративни и по никакъв начин не могат да увредят крачето.

# 651
Прекрасна тема...  bouquet

# 652
# 653
То във ФБ и не само там има една камара такива сайтове за намаления. Обаче си има отделна тема за тях "Сайтове за колективно пазаруване" се казва.

Тук по се обсъждат намаленията по невиртуалните магазини. Обаче май няма по това време никъде нови намаления.

# 654
  • София
Имам в мейла си ваучер за 20% в Пийкокс в Сердика център. Пише, че мога да го пратя на още 5 човека. Ако някой иска, да праща мейл на ЛС.

# 655
В моловете винаги се намира нещо с намаление Simple Smile

# 656
  • Пловдив
Дали в Карфур има намаление на дрехите?

# 657
Дали в Карфур има намаление на дрехите?

Има намаление на зимни дрехи /по мое лично мнение не са нищо особено/.
Има намаление на бельо.

# 658
В една от брошурите, които получих пишеше -30, 40, 50% на дрехи, бельо, обувки. Не съм ходила обаче да проверя.

# 659
Ето нещо и от мен! Simple Smile
ESTEE LAUDER-CLINIQUE-TOMMY HILFIGER-DONNA KARAN-TOM FORD с -30%.

-30%Уникален шанс. В периода 4, 5 и 6 май всички продукти на ESTEE LAUDER-CLINIQUE-TOMMY HILFIGER-DONNA KARAN-TOM FORD с -30% намаление. Подарете на себе си и на приятелите си красота, здраве и младост. Очакваме Ви в Мол София на партер етаж

Общи условия

Активация на акаунт