Намаления 2012 (4)

• 102 314
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
някои знае ли дали има намаления в terranova и new yorker на пролетната колекция?

# 691
сега си видях в пощата това
50% на найк в с мен за мен
http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=2327_2462 не че има кой знае какво, но все пак.
е, нямам думи-кое им е намаленото като те толкова си струват Naughty , това е пак от криворазбраните български намаления , надуят цената 200% и после 50%намление Twisted Evilядосах се наистина

# 692
  • София
хахахах, може аз найк не им следя редовните цени...не съм им кой знае какъв фен Simple Smile извинявам се тогава за линка Simple Smile

# 693
хахахах, може аз найк не им следя редовните цени...не съм им кой знае какъв фен Simple Smile извинявам се тогава за линка Simple Smile
мила, не се ядосах на теб Simple Smile, а на всички мошеници

# 694
  • София
сега си видях в пощата това
50% на найк в с мен за мен
http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=2327_2462 не че има кой знае какво, но все пак.
е, нямам думи-кое им е намаленото като те толкова си струват Naughty , това е пак от криворазбраните български намаления , надуят цената 200% и после 50%намление Twisted Evilядосах се наистина

Така е. Големи наглеци са тези, да им имам намалението ...  ooooh!

# 695
  • София
мила, не се ядосах на теб Simple Smile, а на всички мошеници
да, това го разбрах Simple Smile  bouquet

# 696
В магазин Елита в Скай Сити (Скини) има намаления на бельо, доооооооооста сутиени за пищни бщстове има, цени най- много до 42-45лв., повечето бяха на 50% намалени. Аз изпробвах дЕ- щО имаше на щендерите и НЕ намерих моя сутиен  Shocked...никога не съм мерила толкова наведнъж и не и не...един не улучих, а номера имаше. Всичките бяха на HUVER, на др. щендери се намираха и др. марки, но тези бяха повече варианти за едрогабаритни гърди  Crazy Много ме хвана яд, загубих толкова време...е, накрая си взех едни гащи да не съм капо, Скини за 10лв., ама имам от предни години и държат бе, егати гащите, не съм вярвала, че има и такива дето не се бридат след първото пране...
Девойката в магазина беше търпелива- адмирации  Sunglasses
Простете за дългия пост!

# 697
  • София
Цъфс, опитай все пак в Заза. Не говоря за сутиените по кошовете. Имаше намалени на любимата ми марка Sielei. Не знам дали има големи номера, защото с моята скромна чашка В клонящо към А даже не подлеждам към тези за по-пищни бюстове. Взех си сутиен намален на 30 от 43 лв. Заслужават си всяка стотинка - качествени, красиви и най-важното удобни. А момичетата си разбират от работата и веднага ще ти дадат нещо подходящо (стига да има де).

# 698
Цъфс, опитай все пак в Заза. Не говоря за сутиените по кошовете. Имаше намалени на любимата ми марка Sielei. Не знам дали има големи номера, защото с моята скромна чашка В клонящо към А даже не подлеждам към тези за по-пищни бюстове. Взех си сутиен намален на 30 от 43 лв. Заслужават си всяка стотинка - качествени, красиви и най-важното удобни. А момичетата си разбират от работата и веднага ще ти дадат нещо подходящо (стига да има де).
Ми там ходих де, в този на Витошка. Гледах, гледах, дори попитах за чашка Е и казаха, че нямат. А марката, за която пишеш я има в БулБел май...та там ще ги разгледам.
Благодаря все пак!

# 699
  • София
Аз ходих в Заза на Граф Игнатиев, до площад Славейков. Магазинчето е малко, но момичетата са оправни и ми преценяват размера с един поглед. Ако нямат нещо налично търчат до склад или друг магазин да го донесат. Между другото имаше и хубави бански. Марката им не я видях, но бяха добре като материи и изпълнение.

# 700
Момичета, знаете ли кога ще има намаление в Бенетон? Харесах една чанта, но ще чакам  да я намалят  Party

# 701
  • София
Да споделя, че в Хиполенд този път има хубави неща на -55%, за разлика от другите пъти.
Купих един комплект за рисуване намален от 60-ина лв на 28 лв на Кариока. Имаше и раници - с Мечо Пух и принцесите на Дисни - страхотни! Също така и от куклите-принцеси на Дисни за цената от 13 лв. Възползвах се максимално и съм много доволна!

# 702
Вчера в Карфур Бургас - чорапи и чорапогащи по 1 и 2 лева, някои и по два чифта за лев или два. Аз си купих силиконови чорапи за 2 лв, и дебел фигурален чорапогащник за другата зима.  Grinning

# 703
  • София
Кенвело- купи за 100, плати 50лв.
В теранова и Калиопа има частично намаление.
В Сефора получаваш -20 процента и подарък, ако пуснеш СМС и закупиш продукт.
В Дъглас имаше интересни намалени нещица.

# 704
  • София-Младост
Ms.Gorgeous го е написала, но все пак:
SMS за красота на номер 1780 с текст SEPHORA

-20% за любим продукт или подарък по избор

*И още всеки пети, изпратил sms, ще получи допълнителен подарък от SEPHORA и марките, предоставени в магазина.

Промоцията е валидна от 1 май 2012 до 31 май 2012. Един мобилен номер може да участва само веднъж в играта. Цената на sms е 0,30 лв. с ДДС за всички мобилни оператори. Пълните правила на промоцията може да видите на:

http://themall.bg/bg/news/pravila-i-usloviya-na-sms-promociyata- … ephora_l.n_id.482

както и в магазин SEPHORA в The Mall, бул. Цариградско шоце 115з, партер.

Общи условия

Активация на акаунт