Къде в Бургас (30)

• 73 916
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Дами, къде мога да намеря кошнички за аранжиране на цветя, от тези дървените плетени, малки ми трябват няколко броя еднакви.

# 361
Дами, къде мога да намеря кошнички за аранжиране на цветя, от тези дървените плетени, малки ми трябват няколко броя еднакви.
Купувала съм такива от склада за цветарски магазини в Братя Миладинови - с/у Болерото на блока на ДСК зад Вардар. Дано си ме разбрала.

# 362
Бадемово брашно да сте виждали?

# 363
Бадемово брашно да сте виждали?
Днес обърнах внимание на био щанда в Карфур, но нямаше

# 364
благодаря ти, ходих днес до този склад, но той е само за търговия на едро.

# 365
Мими, ти на кой склад ходи? На Тандема е само за на едро, но в този отсреща - цветарския продават и на дребно ... или поне до Коледа продаваха  Rolling Eyes купували сме оттам за базара неща и смятах пак да го посетя ...

# 366
  • Бургас
Мими, ти на кой склад ходи? На Тандема е само за на едро, но в този отсреща - цветарския продават и на дребно ... или поне до Коледа продаваха  Rolling Eyes купували сме оттам за базара неща и смятах пак да го посетя ...
Продават на дребно, днес бях там. Говоря за склада за цветята срещу Тандема, един невзрачен с метални решетки отвън Peace

# 367
Горгона, Bona Dea благодаря!

# 368
Някъде виждали ли сте по това време да продават тикви Blush

# 369
Момичета, къде  продават такива неща в Бургас? http://www.slanchogled.com/sunflower/Catalog-%D1%84%D0%B8%D0%B3% … B2%D0%BE_176.aspx В Армстронг център нямат.

# 370
Момичета, къде  продават такива неща в Бургас? http://www.slanchogled.com/sunflower/Catalog-%D1%84%D0%B8%D0%B3% … B2%D0%BE_176.aspx В Армстронг център нямат.

Има едно магазинче към светофара на "Кирил и Методий" и "Републиканска", от ляво, малко е но има какво ли не. Може и такива неща да има. Успех!

# 371
аз ходих точно в тандема, в понеделник ще отида до този склад, за който казвате. Може ли само малко по-точно обяснение къде точно се намира, на същата улица, но на отсрещната страна ли

# 372

Има едно магазинче към светофара на "Кирил и Методий" и "Републиканска", от ляво, малко е но има какво ли не. Може и такива неща да има. Успех!

Не се сещам, може ли по-точно? Благодаря   bouquet

# 373

Не се сещам, може ли по-точно? Благодаря   bouquet

Тръгваш от църквата, към световара, от страната на Хебросбанк, мисля беше банката. Има една голяма книжарница. Подминаваш я, след нея, малко по-нагоре има малко магазинче, където продават неща за рисуване, моделиране и др. такива.

# 374
  • Paris
Момичета, от къде мога да купя рози на добра цена?

Общи условия

Активация на акаунт