Къде в Бургас (30)

• 73 925
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Знаете ли дали в някой от спортните магазини вече правят намаления? На малки мин. есен му взехме маратонки Найк за 35лв. от магазина на Найк в Мола, но не ми се ходи до там и да се окаже, че все още не са започнали с намаленията.

Благодаря за инфото и за обувчиците  Peace  На нас видимо маратонките са ни по-удобни  Rolling Eyes
В аутлета ,който е на пътя към Саравофо има детски маратонки найк ,цените варират от 30-60 лева,има голямо разнообразие. Peace

Явно са си намалили цените. Миналата година точно като купувах есенните маратонки на малкия, в аутлета в Сарафово бяха 65лв., колкото без намаление в Найк.
Чанта на Пума, която съм си купила от магазина за 90лв. в аутлета беше 85лв., намалена в Мола - 65лв.
Изобщо останах разочарована от Аутлета тогава, но така и така ми е по път за работа, ще го погледна. Благодаря   bouquet

# 556
  • Бургас
Знаете ли дали в някой от спортните магазини вече правят намаления? На малки мин. есен му взехме маратонки Найк за 35лв. от магазина на Найк в Мола, но не ми се ходи до там и да се окаже, че все още не са започнали с намаленията.

Благодаря за инфото и за обувчиците  Peace  На нас видимо маратонките са ни по-удобни  Rolling Eyes
В аутлета ,който е на пътя към Саравофо има детски маратонки найк ,цените варират от 30-60 лева,има голямо разнообразие. Peace

Явно са си намалили цените. Миналата година точно като купувах есенните маратонки на малкия, в аутлета в Сарафово бяха 65лв., колкото без намаление в Найк.
Чанта на Пума, която съм си купила от магазина за 90лв. в аутлета беше 85лв., намалена в Мола - 65лв.
Изобщо останах разочарована от Аутлета тогава, но така и така ми е по път за работа, ще го погледна. Благодаря   bouquet
Имаше доста модели 40-45 лв  Simple Smile ,може би са по стари модели ,нямам идея.

# 557
  • Бургас
И да попитам,къде в центъра има Диетичен магазин-огледах се за този до църквата КиМ,но като че ли не го видях,има ли и някъде другаде?По -точно ме интересува откъде да си взема кафяв ориз,киноа и зелена елда?
Не е съвсем в Центъра, но срещу ТОХ-а кооперациите до фурната, има фото и някакви канцеларски материали, че между тях има една Билкария, от там съм купувала такива неща  Peace др. вариант е ДМ в Мол-а, на био щанда също има .

Аз си пазарувам от този магазин диетични и био продукти:
http://www.bioburgas.com/
Там има всички продукти, които търсиш - елда, кафяв ориз и киноа.

# 558
Здравейте момичета  Hug
Исках само да Ви информирам на какво попаднах вчера в Бургас  Peace
До Триа има един магазин за детски обувки ,има модели на Капчица намалени от 40-60лв ,новата цена е на 10лв
Аз купих този модел за дъщеричката ми (в розово ):
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-1487.html
Дано да съм ви била полезна  Peace
Cecitoo,къде точно до Триа е този магазин,че не го видях вчера????Да не е някъде до Пиргос?

madlena,Miss July,благодаря ,и двата магазина ще посетя.За този на Републиканска знаех,но не знаех точно къде се намира и сега от сайта разбрах.  bouquet

# 559
Моля да ми препоръчате детски фризьор за 2 годишно детенце!Повечето ми отказват като им кажа ,че е за малко дете:(

# 560
  • Бургас
Цитат
Моля да ми препоръчате детски фризьор
В "Глория" на Поп Георги 4 предлагаха скоро ваучери за детско подстригване.

# 561
Някой знае ли къде в Меден Рудник има функциониращ солариум и да ми даде малко инфо за тях? Благодаря предварително!  Simple Smile

# 562
Продават ли се някъде  нетретирани лимони и портокали?

# 563

Попадна ми това. Погледни го:
http://bioburgas.com/cat/107/1/%D0%91%D0%98%D0%9E-%D0%9F%D0%9B%D … D0%BE%D0%B2%D0%B5

# 564
Аля, много благодаря   bouquet

# 565
  • Бургас

Попадна ми това. Погледни го:
http://bioburgas.com/cat/107/1/%D0%91%D0%98%D0%9E-%D0%9F%D0%9B%D … D0%BE%D0%B2%D0%B5

От този магазин преди няколко седмици ми пратиха е-мейл с оферта за говеждо и телешко месо. Вчера ходих в магазина, но забравих да питам дали имат. Говеждото беше 6-7 лв, а телешкото 10-12 лв . Отглеждали ги в някаква био ферма край Средец.
Иначе след мен една жена си купи моркови и ябълки, така че има плодове и зеленчуци.

# 566
Да, има плодове и зеленчуци. И много други неща.
Останах приятно изненадана.

# 567
И аз мисля да ги пробвам. Ще споделя после.
Кажете някоя добра козметичка, която да е в или около центъра, че моята се премести.

# 568
  • Бургас
И аз мисля да ги пробвам. Ще споделя после.
Кажете някоя добра козметичка, която да е в или около центъра, че моята се премести.

И аз съм на етап търсене на козметичка.
В една съседна тема за колективното пазаруване похвалиха една козметичка - казва се Нуртен. В момента е пуснала оферта за почистване на лице и аз си взех ваучер.

http://bg.kolektiva.net/burgas/lice-maska-pochistvane.html?a_aid=4e53546f91977

# 569
      Здравейте!Правихме изследвания на малкото ми дете , което е на година и 3 месеца, установи се че има нисък хемоглобин и ниско желязо , та в тази връзка ще ви бъда много благодарна ако имате информация къде в Бургас се продава елда , която е богата на желязо.Имам и още един въпрос къде в Бургас освен на Химическо чистене се боядисват дрехи знаех преди за Младост бл.55 , но дали е актуално?

Общи условия

Активация на акаунт