Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
еми 5рова или си нямала много за сваляне или си нямала проблема за който се вземат, а дозата и пиенето с хомеопат ли беше коментирала? Аз мисля,че те ПОДПОМАГАТ организма да се справи с детоксикация,стрес,метаболизъм и т.н. Те не могат сами по себе си да те накарат да отслабнеш без да се ограничаваш в храненето, а и времето за което се приемат смятам че трябва да е повечко от 1-2 месеца.......Солите са като чашата топла вода сутрин на гладно,действа но след време и постоянство.
Но в действието на хомеопатията съм УБЕДЕНА. Wink  bouquet

# 151
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Хортувате си вие тук, а аз до сега тормозя Тормозератора на темата да работим  ooooh!, Сисссс  Hug Heart Eyes
               veroni76, моите съболезнования, миличка  Hug Но повярвай ми, 100% от случаите на живот завършват със смърт и по-добре е когато децата надживяват родителите си  Peace А за другото... ами ЧДРД и се гордей със себе си   bouquet
               Ох, maikinatati, покрай твоя сън се сетих, че в неделя се събудих сърдита на шефката заради един сън, та днес добре се посмяхме  hahaha
               isache, от сега като до сега - като маймунките - преди да сложиш нещо в уста си правиш сметка как ще се отрази на Кантарев и всичко ще е под контрол  Peace
               is this love, страхотен, страхотен... колко точно страхотен, че аз като започнах бях с коса до кръста и като паднат 20 косъма правеха вълмо като топка за тенис, а като се подстригах после се оказа, че повече от 30 - 40 косъма на ден не ми падат, пък хората приемат за нормално да падат до 100 без да се приема за проблем, косата все пак се сменя, почти като котешката козинка  Wink Е, попих разни витамини, поправих малко маски, ама всичко си беше до време - за душевно спокойствие  hahaha
               А бе, къде изчезна "дълбокомисления" рекламен пост на нам си коя си...  newsm78 Че дълго се опитвах да откия бЪш същите соли, ама ядец, освен в някакви алабаластични сайтове на разни псевдо лечители, такива точно химични съединения нийде не открих, пък уж се барам мааалко химик  newsm78
               Ivllin, черният дроб, копривата и спанака са си съвсем режимни... Пък и  за холестерола си има значение какъв точно е, но ти би трябвало да го знаеш по-добре от мен. А, писала си и за протеините, но явно сме чели различни източници...
               цвете ot луната, въпросът ти ме накара да се разровя да прочета едно - друго, само за да разбера за пореден път, че нищо не знам... Четох, четох и за себе си схванах, че за нормален режим 2 гр чист протеин на килограм тегло на хранене е добре, въпреки че не всичките се усвояват, но за протеинова диета, особено за трениращ човек е нужно да са поне 5 гр чисти протеини, обаче... така и не открих колко грама чисти протеини има в различнити храни, освен в яйчния белтък де, който си е 99.9% протеин, а си спомням, че някой някъде в старите теми го беше коментирал...  Blush
               emi_5rova, не само на бедрата, навсякъде си правя такъв масаж, дори лицето си почиствам поне веднъж на две седмици със смес от кафе и гел за лице, но само ако има кой да чисти банята след мен  hahaha Въпреки че не го правя точно с цел отслабване или против целулит винаги се чувствам прекрасно след това, защото кафето запазва естествения киселинен баланс и мастното покритие на кожата, а в същото време почиства мъртвите клетки и придава един страхотен аромат... Особено в съчетание с любимият ми душ-гел с аромат на черен шоколад  Blush
               bub.ka, не би ли трябвало движенията по краката да са отдолу нагоре, за да се изтласкват течностите нагоре, не надолу  newsm78 Боооже, ама ти и гъба ли цапаш? Аз си действам с ръчички, тъкмо и на тях правя хууубав масаж  hahaha
               tqna,  Peace
               Хайде пак да напомня
Софийска среща на 28.01 от 13 часа в Дивака на Гладстон. Ще се радваме на всички нови попълнения в редиците ни  Hug
               А сега май е време да раздавам козинките и ... да гушвам възглавката...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 152
mimensita, благодаря ти за отговора, точно това исках да знам   bouquet
Благодаря и на другите момичета отговорили на питанките ми  bouquet

Лека нощ дами  Hug

# 153
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Искате ли кафе рано сутринта?

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug

# 154
        Добро утро прекрасни дами!
        Въпреки студа и снега навън,днес се чувствам прекрасно-видях двуцифрено число на кантара-вече съм на 9 пейка.Верно 99.600,но пък е толкова стимулиращо!
        Благодаря на всички,които повярваха в мен,подкрепяха ме през цялото време и ме нахъсваха да не се отказвам,въпреки,че имах толкова съмнения и бях толкова неуверена.Благодаря,че през всичките тези 5 месеца бяхте толкова мили и търпеливи.Незнам доколко бяха искренни комплиментите,защото и аз вкъщи имам огледало и виждам как изглеждам ,но пък ми дадоха такава увереност!Продължавам напред към целта-колкото и далечна да ми се струва.
        В тази връзка Смайлс къде си Hugтолкова ми липсват напътствията и съветите ти!
                               Рагдол -ти първа повярва че ще стигна до 9-та още преди нова година.Ето направих го-а теб защо те няма? Hug
       На всички вас желая прекрасен и отслабващ ден!!!Обичам ви-без вас нямаше да се справя!

# 155
Добро утро и от мен!Преди доста време бях на тази диета и отслабнах с 12кг.за един месец,сега реших отново да я направя,защото пак надебелях,но неискам да ям триците може ли да се кара без тях.

# 156
На режима съм от около година. Не пиша често, но за това пък ви чета всеки ден! Не не може без триците, приготвени по различни рецепти за мен те са едно от най-хубавите неща в този режим, ако можеше и сутрин, обед и вечер бих яла по 3 лъжици, ама няма само един път Crossing ArmsНе случайно те остават във всички фази. Naughty Успешен и усмихнат ден на всички   bouquet

# 157
Добро утро Simple Smile
bub.ka, спомням си каква беше радостта ми, когато видях 9ката за 1ви път  Crazy Много е приятно усещането, хем радост, хем гордост, абе чудесно се отразява Simple Smile Скоро ще видиш и 8цата, само не се обезсърчавай, сега ще става все по-бавно, ноо с постоянство ще успееш Simple Smile
Майкитоо, ще ти дам аз едни блатове и едни шоколадови кремове, ама след няколко месеца  Hug И ти няма да се предаваш пред задържането. Казвала съм ти, че съм имала по повече от месец и пак не съм се отказвала Simple Smile А и мисля Исаче спомена, че и кожата трябва да се прибира все пак. Аз в момента също съм в застой, въпреки, че съм стриктна, но забелязах как корема ми се свива и някак си се стяга  Shocked много странно Simple Smile При свалени 45кг. нямам висяща кожа, нещо от което много се притеснявах.
Някой е питал за проблема с косопада, аз пак ще спомена пийте витамини и рибено масло, като си правите малки почивки с витамините, но не като мен почивка от 3 месеца  Joy Може да си вземете и шампоан и ампули против косопад превантивно Simple Smile Това е за хората с много кг. за смъкване. Аз лично си купувам витамини за диабетици и хора спазващи диета, или Алфабетик или Фавио... 14-15лв. струват и стигат за месец. А солите не съм пробвала, но гледах съдържанието им и имаше съставка, която не ми се понрави, но не знам, ще се консултирам с мой приятел фармацевт и ще споделя мнението му.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 158
veroni76, Моите най-искрени съболезнования... няма утешителни думи за такъв момент.. най-доброто е да вярваш, че е отишъл на по-добро място... а  твоята болка от загубата... тя няма да изчезне.. така както няма да изчезне споменът за него.
Въпреки всичко, трябва да продължиш напред.

Влизам само да напомня:
РУСЕНСКА СРЕЩА, ТАЗИ СЪБОТА - 28.01.2012, 13:00ч на "МЯСТОТО", ЕТ.2 (при гадните пушачи Laughing)

# 159
bub.ka, поздравявам те, мила... продължавай в същия дух. Аз имах проблем с 90кг, пустият му кантар доста дълго не искаше да ги мине, но от една седмица съм надолу, чувството е прекрасно. Никой не е казал, че нещата се случват с вълшебна пръчица, трябва постоянство Simple Smile
Усмихнат ден на всички.

# 160
  • София
Bub.ка, поздравления!!!  smile3501 Много се радвам за теб. Надявам се в събота и на живо да видим този прекрасен резултат.

is this love, би ли споделила, моля, как точно се грижеше за кожата си при първата ти дюканска трансформация!
На мен кожата ми е много голям проблем, който отдавам предимно на липсата на каквито и да е грижи за нея по време на голямото отслабване, а сега вече ми се струва толкова сериозно положението, че чак необратимо  Sad

veroni76, моите съболезнования!  Flowers Rose

# 161
bub.kaпоздравления!  bouquet
Вижте,какъв уред си купих.Започвам да си квася сама прясното мляко,за да съм сигурна ,че няма никакви консерванти и е-та.Сега чакам млекаря да мине и да си купя прясно мляко Уредът е много удобен защото има 6 бурканчета и можеш да си ги носиш на работа.Можеш да си направиш и йогурт-с парченца плодове -за 3 и 4 -та фаза!

# 162
  • София
Здравейте прекрасни.veroni76 моите съболезнования.Наистина е много трудно,но няма начин    bouquet:bub.ka поздравления Heart EyesМного ти завиждам.Аз още се мотам малко преди деветката и ми е еднооо #2gunfireПочнах с зумбата в къщи.Първия път устисках 15м,обаче днес съм вече30 bowuuПостепенно ще стигна до час.Малко поне да раздвижа метаболизма.Днес съм изцяло на риба.И да видим утре кантареф #2gunfire:Ivllin предполагам,че е удобен уредът,стига да има откъде да си взимаш домашно мляко.Желая ви прекрасен и минусов ден  bouquet

# 163
  Hug Hug Hug
Колко много съм изтървала ! Масажи с кафета ...много свалени килограми ...все такива хубави неща smile3521 !
isache постигнала си целта  newsm10! Успех в задържането!
Ivllin домашния подквас ще стане с маслеността на млякото което ползваш ! Не знам ти в коя фаза сиq но нали киселото мляко трябва да е ниско маслено  newsm78!?!
karmen80 8 килограма за периода са си направо страхотно smile3501 newsm10 smile3501 !
Аз съм на режима от 8.01и съм свалила 6кг.и200гр. Но съм доволна...е щях да се радвам ,ако бяха и повече ...но колкото ,толкова thumbsup.

# 164
  • Варна
И аз продължавам с режима, но малката я хвана вируса, който вилнее в момента, и не мога да прочета какво сте писали последните 2 дни. Днес съм на пуешко с гъби. Стискайте палци да не нападна някой шоколад, защото от недоспиване и тревоги натам ме влече. Ям повече кисело мляко с подсладител и канела за компенсация, дано се размине изкушението.

Успешен отслабващ ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт