Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 821
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Мимс , а и за всеки , който го интересува : ето списък на количеството протеини в продуктите :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.360

Това е от темата на Смайлис , която не иска вече да напътства и да раздава тигани / добре , че в моя активен период беше тук  Hug Heart Eyes /.
Разгледайте цялата тема - има не само вкусни рецепти , а и много полезна информация !!!

# 166
Добър ден,момичета Hug Не пиша много,но ви чета всеки ден. Искам да ви попитам ползвате ли извара? И ако ползвате да ме насочите към някоя  bouquet

# 167
Добър ден,момичета Hug Не пиша много,но ви чета всеки ден. Искам да ви попитам ползвате ли извара? И ако ползвате да ме насочите към някоя  bouquet

Едва ли ни четеш всеки ден , щом задаваш такъв въпрос. Но все пак - да, ползваме предимно извара и ескуиза 0,2%. Друго в България подходящо нямаме / т.е. сирене и кашкавал /. Аз лично ползвам на Мероне , която е напълно обезмаслена , има на Дядо Либен с 0,7 и 0,8% мазнини и на Олимпус - насипната. Като цяло всяка извара , която е суроватъчна става , кашкавалена - не !

# 168
Верони,моите съболезнования за татко ти! Cry
Честито на всички за многото свалени кг,БРАВО!
Извара ползвам,не се сещам фирмата(и в момента нямам вкъщи да погледна),но на нея си пише обезмаслена,в пластмасова кутия със зелен етикет.
И да попитам от къде си купувате Ескузия,преди имаше в Била,но сега нещо не я откривам?
За русенската среща да кажа-няма да мога да дойда,защото мъжът ми е поканил гости за събота и трябва да се приготвям.За другият път обаче ще се постарая.Някой беше предложил да взема малката с мен,хаха,това значи изобщо да не мога да седна на масата,а и точно тогава е обедният ни сън.
Лек ден сладурки!

# 169
  • Русе
Инито МОжеш да я намериш Ескуизата в Метро и Кауфланд 0,2% си пише, не като мен първия път взех с по - голям  Sad

# 170
И да попитам от къде си купувате Ескузия,преди имаше в Била,но сега нещо не я откривам?

В Метро и Кауфланд със сигурност. За Пикадили и Карфур не съм сигурна , но вероятно има...

# 171
desitka*, не съм полагала никакви специални грижи за кожата си, просто така се случи...може би съм от късметлийките Simple Smile

# 172
maikinatata,isache,благодаря за бързите отговори!
Аз проверявах в Била,Карфур и Пикадили и не открих,или е била свършила или няма.

# 173
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               bub.ka, честито местенце на 9-та пейка и дано бъъъързичко се плъзнеш към 8-та  Peace Зная, че можеш  Hug
               vanca72, може и да си била на някаква диета, но тя определено не е била тази, защото това е доживотен режим и овесените трици са неразделима част от него  Crossing Arms
               valonte, що смени мацката, бре?
               desitka*, нищо необратимо няма  Peace
               А си ми подпалила фитилите за още един кухненски урУд, Ivllin, а са ме изгонили у вас  hahaha И де го тоз` млекарин, че аз по София рядко срещам такива...
               А тигани, Сребърна паричка? Бързо да оздравява принцесата  fingerscrossed
               isache, благодаря  Hug
               Renka20, без извара на къде!?
               maikinatati, има и котидж на Ескуйза с 0.8% масленост, аз предпочитам него, тази за мазане ми е адски безвкусна.
               Тази вечер май раничко ще гушвам нещо топло и меко... Има и за вас  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 174

И де го тоз` млекарин, че аз по София рядко срещам такива...

Мимс,има,има и като дойде изважда един училищен звънец и започва да го върти и ние разбираме че млекцето е дошло Joy

# 175
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Наближава краят на седмицата и все по-трудно се събуждам... и кафето все по-малко помага, но това не пречи да ви почерпя с по едно  Wink

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug

# 176
Здравейте на всички!
Записвам се и аз във вашите редици. В понеделник започвам диетата. На 27 години съм, мама на малка госпожица на 3.5 години. Сега тежа 81 кг и трябва да сваля около 20 кг. Няколко дни ви чета, изтеглих си книгите на Дюкан, купих си везна. Мисля, че вече съм подготвена психически и теоретично и мога да се справя. Мотивацията е налице.
Онзи ден бяхме на изследвания с мъжа ми и при него се установи висока захар, триглицериди и холестерол. Затова и двамата ще сме на диета, но всеки на различна. Мисля, че това ще ми помогне да не се преборя с килограмите по-лесно. При мен освен естетическата страна на нещата искам да регулирам и цикъла си, защото след напълняването стана изключително нередовен.
Искам и аз да се похваля с вашите резултати след няколко месеца  Hug

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 10:30 от мама на мадама

# 177
Издебвам момента да се вмъкна на бързо.След 2 месечен застой днес най-накрая
кантара мръдна надолу.Благодарения на вас не се отчаях.Много ви моля
препоръчайте ми какви витамини да приемам. Много минуси на всички

# 178
  • Русе
мама_съни как два месеца затой, аз това не бих понесла.Днес правя 4 месеца, но за съжаление не мога да с епохваля с резулат.Ти пък от какво задържа 2 месеца.Колкото и да е прегрешил човек ако 2 месеца е стриктен как няма да има мърдане. уф  newsm78 Shocked

# 179
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Здравейте момичета  Hug
Като дойде протеиновият четвъртък и се сещам да си сверя часовника с темата.
За мен - боря се с треточетвърта фаза, комбинирам дюкан с разделно хранене, което всъщност си е почти като трета фаза на режима и не е никак лесно. Имам си нова любима закуска - трици с вода, канела и настъргана ябълка, което е много подходяща закуска за четвъртофазници.
Все повече се убеждавам, фигурата се променя по-бързо отколкото психиката. Можеш да отслабнеш по-бързо отколкото да изгониш прасето от себе си. Важното е, че го разбираме и гледаме да сме далеч от кочинката Naughty

Буб.ка, възхитителна си с резултата. Нямам търпение да те видя в събота в Дивака.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт