Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 823
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  мама на мадама добре дошла в групата  smile3525! И аз съм от скоро и вече се записах с резултати smile3521! Като чете човек постиженията написани тук и се мотивира още повече!
Аз днес съм на яйца и извара за обяд а за вечеря съм си опекла заешка месо.
Имам въпрос към по опитните : ако слагам по една две лъжици вино или бира към месото докато го пека  ,дали ще е в нарушение на режима ?  newsm78
Лек ден на всички    love001 !

# 181
  • Варна
След 3 денонощия най-накрая смъкнахме температурата на малката под 39 градуса. Много лош този вирус. А при нея екстрите са ,че при висока температура и повръща и не може да усвои лекарствата. Слава богу и повръщането спря. Лошото е, че и ние с баща и май отиваме на разболяване, почнаха да ни болят гърлата . Та след 3 безсънни нощи все пак устисках на шоколада, но рязко намалих количеството на храната. Май изкарах само на кафе, мляко с трици и някакво хранене към 5-6 вечерта. Резултата е, че ми се посмъкнаха  бузките на лицето Laughing  Днес вече успях да хапна повече.

Някоя от вас да ползва антицелулитен крем за корем, от който да е доволна ?

Имам въпрос към по опитните : ако слагам по една две лъжици вино или бира към месото докато го пека  ,дали ще е в нарушение на режима ?   newsm78
Лек ден на всички    love001 !

Мисля, че ако го правиш от време на време, а не на всяко готвене,  няма да навреди . Все пак по време на режима алкохола е забранен  Peace

# 182
мама_съни можеш да пиеш Abopharma от А до Z.  Hug

# 183
  • Лутаща се
Сребърна паричка, аз ползвам и съм доволна от антицелулитен термо гел със загряващ ефект на EVELIN : http://zachoveka.com/product/1005/eveline-thermo-active-slimming-serum.html
Има по-добър ефект, когато се използва след баня. Втривам го и си правя масаж, имам и специален масажор: http://www.samozdrav-bg.com/74.596.0.0.1.0.phtml. Той е по-скоро за крака, но на мен там ми е проблемна зона - имам бричове и целулит.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 14:18 от skarlet71

# 184
Здравейте!
Аз съм на 22 г. и от 09.01 съм на Дюкан. Минах 10 дни удърен режим и сега съм във втора фаза. ЕДВАМ МИ СЕ СЪБИРАТ 2 СВАЛЕНИ КИЛОГРАМА! Нз какво става, четох много още преди да започна и продължавам да чета и виждам, че при всички жени има страшно добър ефект! За тези 18 дни на диета съм направила 3-4 нарушения признавам си, но са били по 1 блокче шоколад и веднъж си сложих на салатата зехтин! Пия по 1,5-2 л вода на ден! Аз имам много килограми за сваляне над 20! Винаги съм имала този проблем и съм пробвала какво ли не със същият успех! Мислите ли, че тази диета не е за моят организъм или, че имам някакъв друг проблем? Или поне ме посаветвайте към кой доктор да се обърна...ходила съм и на диетолози и при Енджи Касабие и отнови нищо!

# 185

Almeg
HugНа първа страница е написано АЛКОХОЛЪТ Е ЗАБРАНЕН!!!Придържай се към това ,защото веднага можеш да не усетиш,но след време ще кажеш "Откъде ми дойдоха тези плюсчета?"
mimi_v89   HugАз започнах от 80 кг и имах 4 дни ударна фаза и отслабнах с 4 кг Мисля че си изтормозила организма си с тези 10 дни Съветът ми е придържайте се 99,99% към това което  е написано от Дюкан Успешен ден на всички!

# 186
mimi_v89 , едно че си изтормозила организма си с тези 10 дни ударна , но и този шоколад и зехтин са ти блокирали кетозата. Цяло чудо е , че въобще нещо си свалила.

Хайде моля вече всички , които са яли нережимна храна , да не се оплакват от задържане , покачване или пък малко свалени килограми !!! Хем си знаете от какво е , хем пак "плачете".....

# 187
  • Русе
аз пък мисля че трябва да се наблегне повече на шоколада за да има по голям ефект  Rolling Eyes Shocked Mr. Green
И моята колежка която от 15 дена е на диетата ми казва днес, че е свалила само 2кг и каза " снощи не издържах и изядох няколко ореха, но не съм кой знае колко"Кой знае колко неща е изяла които не трябват и после ми се оправдава че диетата не става или че било от годините и. smile3532
Просто не ми се занимаваше и я игнорирах.Какво да и обяснявам човек ако няма акъл, а кофа да му наливаш файда няма

# 188
        Добър ден момичета.Имам въпрос-какво да правя с лицето си.Кожата ми се отпусна,бръчките станаха повече и по-дълбоки ,имам тъмни кръгове под очите.Приемам всякакви съвети,които са изпитани и имат ефект-кремове,маски за лице,бабешки рецепти,абе всичко  от което сте доволни и има някакъв реален резултат.Благодаря ви предварително.

Всъщност имам директен въпрос към Arh Mih която не се е появявала от доста време.На колко години си и какви грижи полагаш за лицето си,за да изглеждаш по този начин,не говоря в случая за килограми,а за цялостно излъчване или е генетична предпоставка да младееш толкова.Тайната?
       Гала гледам те на балкона,ти със сигурност има какво да споделиш по моя проблем.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 16:27 от bub.ka

# 189
  • Варна
Сребърна паричка, аз ползвам и съм доволна от антицелулитен термо гел със загряващ ефект на EVELIN : http://zachoveka.com/product/1005/eveline-thermo-active-slimming-serum.html
Има по-добър ефект, когато се използва след баня. Втривам го и си правя масаж, имам и специален масажор: http://www.samozdrav-bg.com/74.596.0.0.1.0.phtml. Той е по-скоро за крака, но на мен там ми е проблемна зона - имам бричове и целулит.

skarlet71, мерси, ще го потърся   bouquet

mimi_v89, при някои жени свалянето става по-трудно. Режима работи при всички, но не трябва да има никакви отклонения в ударната фаза за да има ефект.Съвета ми е да минеш в ПЗ дни/ 5 / и после да направиш 5П дни без да си позволяваш нищо неразрешено. Готви си домашна храна и да е без сол  Peace

# 190
Хихихи Simple Smile
Аз днес почивам, не мога да стигна до работа, която е на съседната улица  Joy
С тези парченца шоколад 3-4 пъти, че и в ударната ме развесели много Simple Smile
bub.ka, витамини пиеш ли? Тъмните кръгове са неизбежни, не можеш да ги махнеш за момента с нищоо... повярвай ми каквито и кремове да си купиш файда йок както се казва. Всякакви съм пробвала с рол-он, без рол-он, с кофеин, евтини, скъпи.... За кожата на лицето, шията и деколтето всекидневен масаж с крема който си ползваш. За челото започваш от веждите към косата и слепоочията, после от носа през бузките пак към косата, шията от долната част към брадичката и пак настрани към задната част на врата. Деколтето също е важно! Лосион за тяло също ползвай редовно, леки масажи след баня. Аз ползвам всякакви лосиони не е задължително да са скъпи, важен е масажа и редовното ползване. Не знам дали пиеш и достатъчно вода, тя също е важна за кожата. Друго сякаш не се сещам. Както си редовна с режима, така трябва да си и с мазането. Ако се сетя още нещо ще ти пиша на ЛС Simple Smile  Hug

# 191
  • Пловдив
Момичета, при термична обработка алкохолът се изпарява и може да се използва в малки количества за приготвяне на ястия.

# 192
  • Варна
Да не се забравя все пак ,че алкохолът съдържа въглехидрати ,имайки впредвид от какво се прави  Mr. Green

Как сте в тия снегове ? При нас е ужасно и тока взе да примигва. Ако  спре не ми се мисли как ще се топлим   cold

# 193
Момичета, при термична обработка алкохолът се изпарява и може да се използва в малки количества за приготвяне на ястия.
Ето това си мислих и аз , но не бях много сигурна как ще се  отрази и затова реших да попитам .Ако някой е пробвал да сподели как му се е отразило.

# 194
almeg, аз съм ползвала бяло вино за готвене, но по половин чашка, на мен лично не ми се отрази, нито задържах нито качих Simple Smile Но за всеки е различно все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт