Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Gardenia честита годишнина дай боже всекиму такива резултати newsm38

# 616
Мерси, мерси  Wink
Тяна, отворих линка, направих калкулатора и резултата ми е:

"Congratulations! You are already at your True Weight!

If the information that you have given is correct, your true weight is 55, and you do not need Dukan Diet coaching. Your weight is right for you."
 newsm44

ПП. Спам: Тъкмо добавих две снимки във Фейса.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 18:22 от Gardenia

# 617
 newsm10 smile3501
 За малкото Наде  love001 Дай някоя снимчица да ви се порадваме.

# 618
  • Лутаща се
Днес имах един мнооого интересен ден. Видях да тече вода от стената  Crazy, и честно .... нямам никакъв спомен как съм сложила едни пилешки бутчета, че и с всички подправки, дори и скилиди чесън да се варят  newsm78
Баси шантавия ден, то водпроводчик, че и къпане в хотел, щото у дома водата уж беше замръзнала. После пък като се разтече...един вид ниагарски водопад на стълбището  #Crazy
шантава работа.....

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 21:16 от skarlet71

# 619
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Три пъти писах "Добро утро", дано утре не се успя  hahaha
               А познайте колко манджи изпонаготвих с кило телешко, също толкова пилешко филе, 4 бутчета, 5 скумрии и половинка воденички... Толкова, че хладилникът не ги събра  ooooh! Обаче сега мога да си хапвам каквото искам и да не му мисля по много.
               very nice, успих в повторната борба  Peace
               katti79, тъкмо на време ми дойдохо за десерт  Peace
               Сребърна паричка, ако тоз Фабио си имала предвид и аз го предпочитам пред витамините  Wink
               Catalonia, това се отнася за всички продукти, не само за млякото.
               Gardenia, ЧДРД на голяяяма патерица, но както ти си забравяш годинката, така и излишните килца да забравят теб  Hug Heart Eyes
               skarlet71, а честито  hahaha Аз тази гледка си я имах повече от година в банята и още си стоят следите. Добре че вече не тече  Peace
               Хайде сета да ви оставя запас от козинки и да отмърквам, че утре ще трябва да ставам рано...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 620
  • София :(
                   Добро утро  Hug
               Не се успах, сега остава и цялата седмица да мине така гладко... Но... няма как да я започнем без чаша горещо кафе, нали?

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug

# 621
Здравейте на всички. От събота реших , че и аз съм с вас Simple Smile На поправителен, за мой срам...  Embarassed но когато за първи път чух за Дюкан и реших да опитам не бях наясно с фазите и други подробности.  Сега започвам от 77 кг, като според калкулатора оптималното ми тегло трябва да е 60. Изчетох почти цялата тема , защото е огромна  , както и рецептите на Смайлис ( поздравления , невероятен труд! ).Сега мисля да дам всичко от себе си ,за да не "прегреша" Simple Smile Помагайте Simple Smile

# 622
Привет , сладурки smile3525!
Цяла петица измина от ПЗ дните и не е мръднал кантара Weary , но днес започвам П дните и се надявам да има минуси .
Някъде бях прочела за лененото семе , че е позволено във втора фаза! Даже някой го беше препоръчал  при проблеми с WC- то.Момичета вие ползвате ли го от време на време и ако да в какви количества !Направих си хляб и исках да си разнообразя с малко ленено семе, но не знаех колко да сложа  newsm78!

# 623
  • София
krassy67 добре дошла  Hug
almeg дано другите се включат честно аз нямам спомен newsm78

Имам новини от днес в клуба на Дюкан е и мъжо Joy

# 624
здравейте  Hug
 момичета вчера си купувах извара, но тази която си купувам няма никакъв вкус.. та  се чудих дали насипната е обезмаслена.. вие как мислите Rolling Eyes

# 625
Привет Simple Smile
almeg, нормално да има застой в ПЗ дните Simple Smile Ленено семе аз преди ползвах, една супена лъжица е дневното количество, като трябва да приспаднеш една супена лъжица от триците, т.е. 2с.л. трици + 1с.л. ленено семе на ден. Честно казано при мен не усетих промяна, ползвах го 2 месеца. Полсе се порових за повече инфо и открих, че лененото семе е нож с две остриета... трябва да се съхранява по по-специален начин, а в магазините и аптеките едва ли го съхранявали така, това се отнасяло и за лененото масло. Оксилявало се ако не се съхранява правилно и било доста по-вредно от колкото полезно, да не излъжа, но дори канцерогенно ставало. Ако ти се занимава порови се и прочети Simple Smile Проблемите с ВЦ аз си реших като всяка сутрин изпивам 1во чаша топла вода, ефекта усещаш след 3-4 дни  не веднага. Аз от няколко месеца всяка сутрин си пия топлата водичка после триците под някаква форма и нямам проблеми, при положение, че от малка съм с лениви черва.
emi_5rova, повечето тук си купуваме насипна обезмаслена на Олимпус, изключително вкусна е и не е скъпа - 3,40лв/кг е тук в Кауфланд. Simple Smile

# 626
GalaEluard благодаря за бързия отговор  Wink! Ще го имам в предвид , пък и не съм толкова приритала да го ползвам .

# 627
Благодаря за посрещането.
Днес ми е първия ден. Започвам от малко над 71кг., цел 64кг или поне 66.
Ох, трудно ще ми бъде. Сутринта по погрешка мъжът ми беше направил нормално кафе с пр.мляко и кафява захар, както го обичам. Е, изпих си го, ама за утре вече трябва да си подготвя обезмаслено прясно мляко и подсладител.
Иначе снощи си опекох на скара пил.филенца и днес това ще ми е обяда и вечерята.

Как я ядете тая извара? На мен ми е много безвкусна. Пробвала съм да я смесвам с кис.мляко, чесън и червен пипер, ама пак не ми харесва.

# 628
  • София
Здравейте, момичета.
И аз имам поводи за почерпка Simple Smile 3 години дюканка и 4 години майка  Flutter  Тортата е страхотното изпълнение на Торта "Шварцвалд" на raqdoll

По този повод тези дни си мислех, че преди 4 години, съотношението в килограмите м/у мен и детето беше 1/30, защото тя беше ок. 3 кила, а аз ок. 90...Пък на 4-я ѝ рожден ден, това съотношение е стопено 10 пъти (благодарение и на двете ни Simple Smile ) и сега сме 1/3  Heart Eyes
Ето и 2 снимки за сравнение в началото на режима (на РД 1 на дъщеря ми) и  в момента (на РД 4 на дъщеря ми). Снимките ще махна в края на деня  Peace

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 11:47 от desitka*

# 629
      Дес,Честит Дюки рожден ден и честит рожден ден на малката принцеса.Бъдете здрави и многооо щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт