Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 797
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте! Днес и аз започнах диетата. В момента съм 66, а целта ми е 55кг. Имам един въпрос: снощи си направих изчислителя на Дюкан и излезе че крайният резултат трябва да е 55,5кг, като за 76 дни трябва да стана толкова. Ударният ми период е 2 дни - това означава ли, че следващите 74 дни трябва да редувам 2П-2ПЗ?
 Благодаря предварително!  Wink

# 631
desitka* , честити ти празници - да сте живи и здрави и все така слаби  smile3525!Страхотно изглеждате и двете! Весело празнуване!  bigdance2

anetka1486 , редуването в повечето случаи е 5/5, но има и 4П/3ПЗ. Опитай и ще видиш кой е по-удачният за теб Simple Smile И всъщност времето е само ориентир - продължаваме докато видим желаните цифрички на Кантарев Simple Smile (естествено не нереални)

# 632
  • Пловдив
Предлагам :

Пловдивска среща тази неделя-26.02.2012 г.

Чакам предложения за място-следобяд на кафе или вечерта на кръчма !

Всички са поканени-нови,стари и всички,които са в региона Grinning

# 633
  • Варна
dodojoro, благодаря!  Simple Smile Simple Smile

# 634
хахаха Only избухна  Laughing Ами да казват другите аз ще се съгласявам с вас, но хайде да е следобедно кафе, струва ми се, че повечко ще се съберем Simple Smile Ако ще сме пак тройка направо на дискотека да ходим предлагам аз Simple Smile Имам да разказвам много комично-трагични случки  Joy
dodojoro, хайде и ти с нас да се позабавляваш Simple Smile и всички потайни пловдивски дюканки да се чувстват поканени Simple Smile
Даже и място ще предложа, скоро гледах едно заведение Casa de Cuba, доста интересно ми се стори Simple Smile
desitka*, супер изглеждаш   bouquet да ти е живо и здраво момиченцето и само да те радва Simple Smile

# 635
desitka*!
Честито рожденничка!Много да те радва и щастливо детство! newsm59 newsm38  bigdance2

На тебе честито Дюки р. д .-изглеждаш чудесно!

# 636
  • София
Дес честито страхотни манекенки сте с малката newsm51

Ох само аз ли не мога да си изчисля кога ще стигна желаното тегло сега и мъжо ме пита до кога ще е на диета ooooh! Whistling

Въпросче на ударните П дни има ли проблем да си слагам на рибата лимон?

# 637
Здравейте на всички, ще започна с това, че преди време купих книгата за майка ми, но тя така и не намери воля да спазва режима. Това беше първия път в който получих информация за диетата на Дюкан.

Сега за мен: писала съм във форума в много теми свързани със диети и т.н. като започнем от хапчета Лида, минем през зелева супа и моно диета с ябълки.... В крайна сметка постигам някакви моментни резултати и после отново на изходно ниво . Това което разбрах е ,че трябва да се отслабва не с хапчета и глад я с правилно хранене.

Не се смятам за дебела, изглеждам нормално, но винаги съм имала бедра и дупе, които не са били такива каквито би ми се искало. Обикновенно тежа между 61- 64 килограма, но през лятото на 2010 реших, че трябва да съм много слаба и станах 57 килограма, които задържах около година, бях на ябълки и кисело мляко. След това си върнах пак до 62, но започнах нова работа, не се движех много много и когато се качих на кантара в началото на тази година той показа 67.700, което никак не ми хареса. От 17.01.2012 съм на една лъжица мед на гладно, ябълки, кисело мляко и салати,  така до 14.02.2012 усях да сваля до 63 килограма. После си дадох почивка една седмица, за да не си стресирам организма и да реша с какъв режим да просължа, което ме доведе и тук .

Прилагам снимки, за да добиете представа :

•   Преди да реша да отслабна: май 2010
•   В най-добра форма, така искам да стана: август 2010
•   Когато установих, че много съм се отпуснала: 31.12.2011 и януари 2012
•   След моята кратка януарска диета, към днешна дата

Честно да си призная имах големи колебания дали да започна режима на Дюкан или така нашумялата 90 дневна диета, прочетох много мнения на „бивши” дюканки които сега са на другата диета, не знам дали защото не са останали доволни от резултата или защото не са имали волята да направят диетата до край.....

Чудя се дали съм за тази диета, защото имам да свалям 5-7 килограма, а доколкото знам някои неща се спазват до живот, ако искаш да запазиш теглото си, аз съм на 25 години, не съм раждала още, не са ми кой знае колко килограмите за сваляне, та не знам за тук ли съм не съм ли? Може би вие ще ми помогнете в избора?

Пиша тук, защото разгледах албума ви „преди – сега” и искам да ви кажа БРАВО! Постигнали сте страхотни резултати, възхищавам се на волята и търпението ви. Именно след като разгледах тези снимки вчера излязох, отидох до най-близкия магазин и се прибрах със една торба с овесени трици, мляко верея 0,1% , обезмаслена извара, телешко и пуешко месо, диетична сол и зелен чай. Направих си питка от трици с ароматни подправки и си легнах.

Стартирам от 64 килограма, да видим какво ще постигна, въпреки, че все още имам известни колебания дали това е подходящата диета и дали наистина после цял живот ще мога спазвам препоръките, които са в книгата.... Чудех се дали не мога да направя първите два етапа и после да мина на 90 дневната, тък като някои храни щеми липсват иначе....

Малко се увлякох в писане .... Посъветвайте ме!

Хубав ден!

# 638
Запис! Успех на всички!  Heart Eyes

# 639
Такаа Simple Smile Този ми пост е специално за GERITО.
Много нагледно и обстойно си се представила, поздравления за което Simple Smile На мен ми изглеждаш добре на всичките си снимки, започни и ти сама да си се харесваш. Едни 60кг. ми се струват нормални за теб, а и за визията ти. Ще можеш да си ги поддържаш без кой знае какви усилия. Поразгледах постовете ти в други теми свързани с отслабване, спри да се луташ и да искаш нещо, което не можеш да поддържаш с лекота. Казвам го с добри чувства, защото съм минала по този път и с годините се докарах до положение да имам за смъкване 40кг. Нито гладуването, нито хапчетата ще ти помогнат. Само ще си докараш проблеми със здравето... Започнала си да преживяваш на ябълки и чай, после хапчета някакви... луташ се сред всевъзможни режими и диети. Ако продължаваш в същия дух скоро ще започнеш и да си бъркаш в гърлото, за да повръщаш... Според мен Дюкан не е твоя режим, ти самата се колебаеш. Виж олекотения вариант за бременни и кърмачки, може би ще ти допадне като един постоянен хранителен режим, лек за спазване и според мен чудесен пример за здравословно и балансирано хранене като цяло. Пак казвам не се заяждам, не искам да те засягам или обиждам, давам съвет като човек минал през подобни лутания по възможно най-кривата пътека. Не истезавай тялото си, то помни и един ден ще си го върне тъпкано  Confused
Приятна вечер на всички Simple Smile

# 640
Здравейте!
Нахлувам в темата, понеже имам голяма нужда да отслабна. Килограмите ми пречат изключително много. Ще ви чета редовно и ще пиша понякога Simple Smile
Ще се радвам скоро да споделя за резултати Simple Smile

# 641
И аз към ГЕРИТО:
Здравей и добре дошла   bouquet Килограмите са малко и може да не паднат скорострелно, но ще паднат. Не прави нищо драстично, изкарай си къса първа, редувай по-малко П и ПЗ дни (по 2, 3 например), за да не ти дотежи. После какво ще ти липсва от 90-дневната? Когато достигнеш желланото тегло, минаваш в трета, а това значи пълнозърнест хляб, сирене/кашкавал, плод, зеленчуци, нишестени, дори две гали седмично.
Разучи добре режима и ще видиш, че е не е трудно. Успех!

# 642
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Очертават ми се доста интересни дни, но... така поне няма да скучая на работа  Peace Е, няма да мога много много да надничам  в темата, но пък с нея ще се приспивам, в безобразно ранни часове де, но ще е само за няколко дни  Wink
               Е, krassy67, щом калкулаторът казва така..., на нас ни остава само да приготвим тиганите ако прегрешиш  Wink Но... този път се запаси с търпени и воля, чети, пита и бъди разумна  Peace
               almeg, нормално е да не сваляш в ПЗ, особено ако прекаляваш със зеленчуците. За лененото семе знам само, че се приспада от дневното количество трици, но си спомням, че имаше полемики около него - дали да се приема с прясно или кисело мляко; счукано или цяло; сурово или преминало топлинна обработка... Много сложно ми се струва да се съобразявам с толкова много ако-та и така и не съм го пробвала, но пък и нямам нужда де.
               Лала Рахин, крайно време беше да се появи и мъжко присъствие, много ни се феминизира темата  hahaha Линкът, който tqna даде се отваря. На английски е, но мисля, че това едва ли е проблем. Не, не мисля, че е проблем да си подправяш рибката в П дните с лимон, както и с копър, магданоз или други зелении...
               emi_5rova, с риск да ме линчуват публично, ще ти кажа, че според мен няма никакво значение каква е изварата, щом ти е вкусна си хапва споконо в позволените за млечните количества  Peace
               GalaEluard, то това важи май за повечето масла и семена, но... кой ли в търговската мрежа ще се съобразява с такива подробности... О, ти само на живо разказваш, а!? Напълно подкрепям мнението ти в последния пост  Peace
               very nice, не залагай на скара само, дори и сега, в ударната фза. Готви си, разнообразявай си менюто  Peace
               desitka*, ЧДРД на теб и РД на малката сладурана  Hug  bouquet Да му се не види, колкото пъти видя снимките ти от преди и зная каква си сега..., не можеш да ме убедиш, че това е един и същи човек и това си е  Crossing Arms
               bub.ka,  Heart Eyes
               anetka1486, калкулаторът трябва да ти е казал и препоръчителната за теб схема за втора фаза, прочети по-подробно резултата от него. Иначе може и 2/2.
               GERITО, изнасилваш тялото си с този безумен експиримент да се превърнеш в манекет на Бухенвалд и то рано или късно ще ти го върне. Спри да се луташ между химия, която те трови и откровен глад, това не е начин нито да си слаба, нито здрава, нито красива  Naughty Намери си схема на рационално хранене, движение, спорт, които ще те поддържат във форма без да се лишаваш от жизнено необходими вещества  Peace Дали ще е нашата трета олекотена, дали нещо друго, но... не се гаври така безразсъдно с организма си!
               mese4ko, тук такива постове не минават  Crossing Arms Или казваш нещо, или хич и не се обаждаш  Naughty
               Biggy, ние пък ще се радваме да споделиш повече, например възраст, ръст, сегашно тегло, раждала или не, цел и резултат от калкулатора, схема, по която ще отслабваш... Пък не вреди и да пишеш също толкова често, колкота и четеш  Wink
               Gardenia, като чета как я е карла девойката на чай, мляко и ябълки с месеци, не я виждам и на Дюкан да я изкара дълго, `щото то тук се иска ядене, за да отслабваш, а нейното съзнание ми се струва отдавна изкривено...  Rolling Eyes Но тя си знае, акъл никому не можем да налеем.
               Ще взема да се изстрелвам към възглавката, че ако се позамотам още малко сабалям хептен няма да мога да се вдигна от креАвата... Хайде, всеки да си гушва каквото когато иска и ... по каютите, защото се отслабва и на сън  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 643
  • София
И аз тук за малко отчет, че нямах никаква възможност да пиша мин седмица. От миналия вторник съм на ударна, устисках почти без прегршения - бях на гости, които незапознати с диетата, ми бяха приготвили салата с риба тон, но със зехтин, та затова вместо 6, както казва калкулатора, направих 7 дни ударна. За килограми ще докладвам утре сутрин, защото такава ми е системата Simple Smile Меря се само сутрин и чак след ударния - един вид за стимул  Rolling Eyes
Засега съм ОК, но ми се хапва нещо креместо, сладко, тортено, че желираното мляко не ми допада особено, пък и не залъгва глада за сладко.

Лека нощ на всички режимстващи!

# 644
  • София :(
                    Добро утро  Hug
              Тази седмица още от понеделник не ми се става, сигурно защото се налага да ходя на работа по-рано, или пък ще да е от МЦ... Но вече съм будна и не мога да пропусна кафето с вас  Hug

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт