Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се споделят за ускоряване на метаболизма?
Какво представлява закуската в диетата на Дюкан?
Какви са препоръчителните модели за редуване на дни в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се споделят за ускоряване на метаболизма?
Във форума се споделят различни съвети за ускоряване на метаболизма. Те включват пиене на студена вода, което може да ускори метаболизма с до 24%, консумация на зелен чай, който помага за сваляне на килограми и ускорява метаболизма, ядене на грейпфрут, който намалява нивата на инсулин и води до ускоряване на метаболизма , консумиране на броколи, които са богати на калций и витамин С, и пиене на нискомаслено кисело мляко, което подпомага загубата на тегло.
-
Какво представлява закуската в диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръчителните модели за редуване на дни в диетата на Дюкан?
-
Какви са някои примери за храни в диетата на Дюкан и какви са препоръките за хранене в диетата на Дюкан?
-
Какво представлява ударният режим в диетата на Дюкан?
.
Затова изчаквам 5 дневния срок , който съм си дала за ударен етап. Като за начало ще споделя ,че усещам поприбрани "излишъците"
Дано има раздвижване и в теглото

Но нямам избор - до края на седмицата жива - умряла поне сутрин трябва да се завличам на работа, после мога да си позволя да "поболедувам" някой ден, но едва ли, щом първото за което се сетих след кратка дрямка беше за ядене 

Шунки само от тези с до 3% мазнини, но по-добре ги избягвай, защото всичките тези вакумирани меса са възсоленички... По - добре си купувай пуешко или телешко филе, но на килограм, не вакумирано. И една молба - смени си аватара, че се дублира с този на
А е по-лесто когато свързваш човека с авата му 

моля за помощ ако ми се отвори калкулатора изобщо като го попълня и натисна копчето зацикля и край.Ако някой има свободно време може ли да ни кълкулира с мъжо моля,моляяя.Много ми се иска да сме по наясно кога ще стигнем желаното тегло.Кой режим е по подходящ и продължителността на фазите. 
Иначе съм си режимна и послушна, но от 10 дена нямам никакви минуси
При все, че вчера ми пеше първи П , пак - нищо. Някакви 400 грама се разхождат само нагоре надолу и това е 
Минавам да се отчета - бавно ,но славно при мен вървят нещата
Лала Рахин за риба тон,няма ограничения.Стига да е консерва в собстевен сос или натюр.Пажелавам ви приятна и минусова вечер