Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 795
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
GalaEluard от 16,30 е добра идея ! Само кажете къде точно на центъра (дано да го знам)!
Only    love001.

# 661
monesita щом изварата е обезмаслена  и не е кашкавалена- става.  
също така степчетата могат да се добавят към кис. мляко Simple Smile

# 662
Ами аз да питам за всеки случай, че и на двете извари пише, че са от суроватка. А вие каква шунка използвате? Може ли да ми препоръчате марка?

# 663
almeg  , страх ме е ,че ако сега се кача на кантарев и  не покаже промяна, ще се демотивирам  Sad Затова изчаквам 5 дневния срок , който съм си дала за ударен етап. Като за начало  ще споделя ,че усещам поприбрани "излишъците"  Wink  Thinking Дано има раздвижване и в теглото Simple Smile Четох май, че жените с така наречени "затихващи функции" Wink  Confused един вид менопауза , килограмите по-трудно слизат надолу . newsm78

# 664
  • София :(
                     Добра ви вечер  Hug
               Тъкмо си мислех, че тази зима ще ми се размине боледуването и днес се прибрах по обедно време с болка в ухото, парещи очи и леко потреперваща, но ... добре че на работа сестрата ме изпроводи с капки за ухото, че даже успя и да ми сложи веднъж и един джоб илачи с инструкции за употреба по час и вид, та ето ме сега, няколко часа по-късно свежа почти като маринована краставичка  hahaha Но нямам избор - до края на седмицата жива - умряла поне сутрин трябва да се завличам на работа, после мога да си позволя да "поболедувам" някой ден, но едва ли, щом първото за което се сетих след кратка дрямка беше за ядене  Joy
               krrasy, за да си хапнеш нещо сладко, креместо, тортесто и режимно е необходимо само да отвориш темите на smileys или ragdoll и да се развихриш в кухнята, останалото е ясно...  eat
               Сребърна паричка, честно да ти кажа, и аз се чуда как семейният бюджет все още устисква, но... гонят се всевъзможни промоции, а в Кауфланд имат хубава практика да свалят безумно цените на охладените меса след 21 часа май беше.... Мисля, че и другите големи вериги го правят, защото нямат право да го връщат в складовете. Дебне се рагу от сьомга, изрезки от бяло месо при приготвянето на пържоли..., такива хитринки  Wink
               skarlet71, май ще изпращаш и телешко освен формички  hahaha Как 6 лв  Shocked, тук разни изрезеняци започват от 8 лв нагоре  ooooh!
               Monesita, за изварите нищо не мога да кажа, не съм пробвала нито една от двете. Кисело мляко със степче можеш да си правиш, но не прекалявай със степа, че започва да горчи  Peace Шунки само от тези с до 3% мазнини, но по-добре ги избягвай, защото всичките тези вакумирани меса са възсоленички... По - добре си купувай пуешко или телешко филе, но на килограм, не вакумирано. И една молба - смени си аватара, че се дублира с този на GalaEluard и се объркваме, аз поне   Blush А е по-лесто когато свързваш човека с авата му  Peace
               krassy67, ако се качиш точно сега, едва ли ще се зарадваш от показанията, все пък цял ден си яла, пила течности... Теглиш се сутрин, по възможност по бельо, пък може и без него..., минала през тоалетната, свалила всички бижута, издишала възможно най-много въздух, епилирана, с изрязани нокти, оскубани вежди... Май имаше и още условия, ама пуста дюканска амнезия  newsm78
               Гледам, пловдивчанки се стягат за среща, което ми напомня, че е време да свиря сбор и за софиянки.
Софийска среща в събота, 25.02 от 13 часа в Дивака на Гладстон
               Изчезвам да ми накапят пак ухото, да пия поредната доза илачи и да се паркирам в кревата в компанията на една филмче, а на вас оставям избор от козинки.

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 665
  • Лутаща се
GalaEluard, купувам го от едно магазинче на кооперативния пазар в Горна Оряховица, ламаринено, до бившите тоалетни. Собствениците са турци, жената се казва Жана. Изрезките спруват към 6 лв, а шолът към 6,60.

# 666
Момичета, аз съм съгласна за 25, по принцип съм "свободна" всеки ден - гледам бебката, но нали знаете - и от нея зависи (да организирам гледачите Simple Smile ) За заведение - нямам идея. Последно бях в "Гладиатори" (бившата Бяла воденица) - имат салатки, кафенце, манджички - кой каквото си иска, но тогава не бях се втурнала да слабея и не съм обръщала внимание на това дали са режимни гозбите... Нямам против и на центъра да е, където решите...  Hug

# 667
  • София
 smile3511  моля за помощ ако ми се отвори калкулатора изобщо като го попълня и натисна копчето зацикля и край.Ако някой има свободно време може ли да ни кълкулира с мъжо моля,моляяя.Много ми се иска да сме по наясно кога ще стигнем желаното тегло.Кой режим е по подходящ и продължителността на фазите. smile3518

Момичета по колко консерви риба тон мога да ям в ударния период защото прочетох че има сол в тях. newsm78

Мимесита убиваш ме направо ако малката оздравее в събота от 2ч. сме на Р.Д. на най добрата и приятелка.Туй завидение не работи ли в ниделя newsm62

# 668
Здравейте!
Срам ме е да кажа колко кг съм. Определено имам сериозен проблем с теглото. Причината да се обърна към Дюкан е, че ме застрашава диабет и лекарите ми препоръчват много зеленчуци, риба и постни меса. Мазнините и въглехидратите са ми забранени.
Иначе съм на 26 все още и качих много килограми след като пих известно време противозачатъчни.
Предпочитам да споделям с вас резултатите, като мисля да се тегля веднъж седмично, за да не треперя всяка сутрин и да не се разочаровам.
Ще се старая да си готвя по-често, понеже така ще знам наистина какво ям.
Стискайте ми палци и пак ще се обаждам Simple Smile

# 669
... Причината да се обърна към Дюкан е, че ме застрашава диабет и лекарите ми препоръчват много зеленчуци, риба и постни меса. Мазнините и въглехидратите са ми забранени.
...
Веднъж и докторите да препоръчат нещо умно  Laughing
Иначе Biggy, няма срамни кила мила, има срамно безхаберие по отношение на външния вид и здравето. Така че, на правилното място си  Peace и добре дошла  Hug Старите дюканки ще те посъветват да се мериш по-често, аз - също. Ще се изненадаш от резултатите. По отношение на готвенето - тук сме благословени с талантливи и трудолюбиви кулинарки, така че просто трябва да надникнеш в темичките  с рецепти - Мименсита е дала по-горе линк.
Аз се загубих няколко  дена момичета, но детенце - болно и мама няма време за форуми  CrazyИначе съм си режимна и послушна, но от 10 дена нямам никакви минуси  #Cussing out При все, че вчера ми пеше първи П , пак - нищо. Някакви 400 грама се разхождат само нагоре надолу и това е  ooooh! Днес съм на скумриено меню, дано окаже най-сетне ефект  Praynig
Това е от мен, отивам да чета, какви сте ги свършили.

# 670
Лала, сигурна ли си, че си попълнила абсолютно всичко.Име, ел.поща, рожденна дата...Не трябва да имаш празни полета.Не бързай, чети внимателно и би трябвало да се получи  Peace

Биги, ако решиш да правиш диетата трябва да бъдеш много серьозна.Първо изчети всичко от първа страница включително блога.Намери книгата или я свали (незнам дали става оттук).Прочетия задължително и не е лошо да се кунсултираш с лекар.

По повод на вчерашното запитване на Герито, аз съм съгласна с мнението на Гардения.Особено за малко килограми.Аз за много не съм компетентна.Като почнат да пишат за Дюканската диета някога ми става смешно колко могат да бъдат доверчиви хората, които не я познават само по разказано или писано, или преживяно от някой, който я е правил, ама си е мислил, че е на Дюкан.
Да вземем за пример 5-те килограма.Те се свалят за месец някъде без проблем.После 3-та фаза е 50 дни.Общо са не повече от 80.Лишения имало.Еми има в първа и втора, ама нали е за да се свалят тия пусти кила.В трета има плод,хляб, свинско, агнешко, две гала вечери на които може да се хапва всичко по една порция.Ако всичко се прави както трябва, без излишна вманяченост стигаща до гладуване, непиене на вода, витамини и се спазват правилата за мен не е такъв демон, който казаха, че е по-опасен и от алкохолна диета (боже жива да не бях  Joy)
Всичко, което вършим с телата си трябва да го правим с акъл.Всеки да прецени собственото си здравословно състояние и да реши дали диетата е подходяща за него.Ако не може има лекари!

Извинете за отклонението  Grinning

# 671
  • София
Здравейте прекрасни  bouquetМинавам да се отчета - бавно ,но славно при мен  вървят нещата PeaceАма така е при повтарачите бавнооо ooooh!Добре дошли на новите  bouquetЗадържането е нормално,но мерките падат.Така,че мерете със сантиметъра и няма да ви разочарова WinkАз и тази среща я пропускам,ама няма начин-на работа съм SickЛала Рахин  за риба тон,няма ограничения.Стига да е консерва в собстевен сос или натюр.Пажелавам ви приятна и минусова вечер  bouquet  bouquet

# 672
  • София
tqna от нета ми е просто забива и край ooooh!
valvik притеснява ме че във няколкото марки които видях  рибата тон в собствен сос има сол.
Тя нали е забранена.

# 673
Ти ме уби  Shocked Кое е забранено солта ли  newsm78
Това е сигурно една от тези градски легенди, за които говорех в предния си пост  ooooh!
Яж си рибата тон (в собствен сос) и изобщо морски всякакви (не пушени и осолени прекалено разбира се).Колкото повече, толкова повече  Peace

За калкулатора не се коси.Намери си някой приятелски компютър, отвори сайта от там и смятай  Grinning
Колко килца имате да сваляте двамата?

# 674
  • София :(
                    А бе, да не реши човек да изгледа едно филмче и вие сте изписали света, но пък филмчето си заслужаваше - едно време, в студентските си години го бях слушала, радиото ловеше звука на Канал 1, а в квартирата теливидение нйенте... и от тогава чакам да га изгледам като бял човек, та днес дойде и това време. А сега си чакам растителноста във фермата, та надникнах и тук  hahaha
               Лала Рахин, дано да оздравее, че да я пратиш на РД с тати, а ти да рахатясаш на една среща  Wink Иначе... работи си кръчмата, всеки ден доколкото зная, че май и всяка нощ, но... традиции - срещите са в събота, но не всяка събота  Joy Що пък да е забранена солта!? Препоръчетелно е да я ограничиш, но липсата на натрий може да е също толкова вредна и опасна, както и предозирането му.
               Biggy, не са срамни килограмите, срамно щеше да е ако въпреки препоръките на лекарите не започнеш да правиш нещо по въпроса. Аз бях 120 като започнах, но има и доста по-"напреднали" от мен и са се справили успешно, даже повече от успешно  Peace Така че... само от теб зависи да се вкараш в нормални мерки, теглилки и здравосровно състояние  Hug И ако питаш мен - тегли се всяка сутрин.
               katti79, когато мосю льо Кантар спре да помръдва, обръщай се към хер Сантимер, това е неговото време - телесата се събират, мерките падат, дрехите се разширяват...
               tqna, пък да ти кажа, че съчетанието от двете е най-добро  Wink Алоу, новите, да не се метнете сега на домашнярката на мъжовете, това само за изкласилите важи  Naughty
                    Сега вече наистина отмърквам, че утре не са скиори, заплати, заявки - ще ми се такова таковата...

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 00:16 от mimensita

Общи условия

Активация на акаунт