Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 790
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Срам ме е да ви кажа но реших че след ударния режим ще си припомням детайлно диетата.Засега го карам на отдавнашни спомени и не знам откъде го родих това за солта ooooh!

# 676
  • Испания
Срам ме е да ви кажа но реших че след ударния режим ще си припомням детайлно диетата.Засега го карам на отдавнашни спомени и не знам откъде го родих това за солта ooooh!

Извинявай, но това е, меко казано, безотговорно.  Naughty

# 677
Лала, просто отвори първа страница и чети.Там е всичко!
Аз бях на м****та си като понах, без книга, без да съм чувала преди това за диетата и само с четене тук(ама много четене) се справих.Нямаш време да чакаш края на удърния.Че и мъжо с тебе подвеждаш.Ще се повредите.Бъди по-отговорна.Диетата не е шега  Naughty
Не се сърди.Айде почвай да си припомняш всичко още сега преди заспиване   bouquet

# 678
 Здравейте дюканки-фиданки   bouquet

При мен режима си върви добре, радвам се на всяко свалено грамче Embarassed ...дори и 100грама да са
Правих палачинки с тофу от испанските рецепти на смайлис   chef от 8-ма стр .......станаха невероятно вкусни  Peace и ще са непрекъснато правени . Четох, че Дюкан разрешава тофу(неограничено), но все пак да не прекалявам колко палачинки на ден могат да се ядат(рецептата е 100гр меко тофу, 1 яйце, 1 белтък, обезм.пр.мляко...излизат около 3 палачинки) . Сетих се вчера за режимни желирани бонбони  Blush има ли рецепта за такива или с общи усилия да я измислим  chef

Айде толкова от мен   bouquet

# 679
  • Испания
Здравейте дюканки-фиданки   bouquet

При мен режима си върви добре, радвам се на всяко свалено грамче Embarassed ...дори и 100грама да са
Правих палачинки с тофу от испанските рецепти на смайлис   chef от 8-ма стр .......станаха невероятно вкусни  Peace и ще са непрекъснато правени . Четох, че Дюкан разрешава тофу(неограничено), но все пак да не прекалявам колко палачинки на ден могат да се ядат(рецептата е 100гр меко тофу, 1 яйце, 1 белтък, обезм.пр.мляко...излизат около 3 палачинки) . Сетих се вчера за режимни желирани бонбони  Blush има ли рецепта за такива или с общи усилия да я измислим  chef

Тофу - неограничено. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20310504#msg20310504

Превеждала съм рецепта "Желатинчета" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19638156#msg19638156

Може да се направи някаква вариация.

Аз пък днес направих това и това и съм очарована.

Ако имаш снимки на палачинките и искаш, прати ми ги на ЛС, да ги сложа към рецептата.  Hug

# 680
И аз съм очарована  Hug особено от соса с чушките  Party Обожавам печен пипер и  утре ще бъде направен   chef С какво сирене го правиш.Извара или от рода на Филаделфиите или Екскуза?

# 681
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Спи ми се..., ама много ми се спи... Да видим как ще ми се отрази кафето. А вие ще пиете по-късно, ще го държа топло  Wink

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug

# 682
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

И аз съм очарована  Hug особено от соса с чушките  Party Обожавам печен пипер и  утре ще бъде направен   chef С какво сирене го правиш.Извара или от рода на Филаделфиите или Екскуза?

С подобно на Ескуиза.  Hug Както писах, малко ми бяха чушките, но следващия път ще сложа повече и ще направя по-голямо количество от тази вкусотия.

цвете ot луната, страхотни палачинки, страхотни снимки!  Hug Благодаря!   bouquet Вече са в рецептата.

Мимсче, грабнах ти от всичко.  Hug

Усмихнат и режимен ден!  Hug

# 683
Аз пак да попитам  Laughing Какво какао и сухо мляко използвате? Какво е тяхното (и на нишестето) допустимо количество на ден?

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 09:52 от Monesita

# 684
GalaEluard, в никакъв случай не се чувставам засегната или пък обидена от думите ти, напротив абсолютно си права, за моето лутане. Аз не съм от хората, които все са на диета, просто в последните години от време на време качвам по някое килце и ми се иска да ги сваля бързо, което е глупаво от моя страна.  Може би заради това са ми и големите колебания дали съм за тук или не, в предвид килограмите за сваляне и възрастта ми, в смисъл, че не искам да се подлагам на режим до живот както се казва.

Gardenia, благодаря за съветите!

mimensita, права си за това което казваш, аз самата съм на ясно, освен това не искам да се лишавам от някои храни, просто трябва да хапвам от всичко, но умерено и най-вече да спортувам, тъй като движението в последните 2 години ми е малко като цяло, преди не съм имала такъв проблем с килограмите, защото постоянно се движех.

Сребърна паричка, разбира се, че и ти като другите си ми дала много адекватен съвет, за което ти благодаря искрено!

tqna, благодаря за  включването, Гардения  е права, че ако реша да направя режима може да е по олекотен и все пак няма да е много дълъг за мен, тъй като килограмите са малко, аз имам волята ( като се има в предвид, че и на ябълки и мляко съм карала). Факта, че реших да пиша е, защото именно с акъл искам да постигна желаното от мен тегло, без да се лишавам. Въпроса не е в гладуването, а в правилния подбор на храните  и редовното движение!

В крайна сметка нека да обобщя, реших, че няма да започна режима на Дюкан, нито пък 90 дневната диета, нито ще гладувам и ще пия някакви хапчета. Купих две карти за фитнес и с моя приятел тръгваме от 1-ви март заедно,освен това 2 пъти в седмицата ще ходя на народни танци, ще хапвам повече салати, пилешко и риба, ще намаля тестените храни, сладко не обичам много много, така че то не е проблем за мен... Ще гледам да не смесвам храните, мисля че това е принцип на разделно хранене, но няма да се стремя към това на всяка цена. Единственото ми слабо място е виното, но все пак веднъж в седмицата чаша бяло вино едва ли ще ми вреди! Така без да се лишавам мисля, че ще постигна желаното. А както казах и в началото аз никога не съм била много слаба, харесвам се около 59-60 килограма, отиват ми, така че се надявам здравословно да ги постигна и поддържам. Към днешна дата съм 63 килограма, така че тези три килца едва ли ще ми се опрат  Sunglasses

Понеже си бях купила нещата за ударната фаза и четох някои неща, реших да изпробвам прословутите трици, вкусни са , направих си хляб по ваши рецепти, стана много ароматен, това със сигурност ще продължавам да си приготвям за в бъдеще като заместител на хляба.

Благодаря ви за съветите най-искрено, пожелавам ви много свалени килограми с режима, ще следя темата и ще пиша от време на време ( ако може да пишат хора които не са на режима)!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 685
  • София
GERITО, много добре си го решила. Поздравления за избора и успех!!!

Момичета, които често ползвате испанските рецепти, в голяма част от които присъства царевичното нишесте: Приспадате ли количеството, което ползвате, от дневната дажба трици или си ядете както триците (1,5/2/3 лъжици), така и нишестето (1 сул. лъж. толериран дневно)?

# 686
desitka* , Мога да споделя само моя скромен опит- обикновено рецептите , изпълнени с трици разделям на няколко  парчета - за 3-4 дни  newsm78 ,а триците сутрин - 1 - 1.5 л. в киселото мляко са ми задължителни заради WC-то.
Момичета , може ли да ми кажете къде се продава тофу ?  Thinking Не съм го срещала май в магазините....

# 687
Не знам какво точно е тофу и за какво се използва, но ако е нещо, което прилича на сирене, видях такова (пишеше на етикета тофу) във Фантастико на щанда с Био млека.

# 688
Привет Simple Smile
И така свиквам ПЛОВДИВСКАТА СРЕЩАА - 25ти СЪБОТА ОТ 16:30 МАКАЛАЛИ! КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ЗАПОВЯДА Simple Smile Ако искате пишете на лична да разменим телефони или да се уговорим нещо Simple Smile
GERITО, радвам се, че си ме разбрала правилно Simple Smile Взела си най-доброто решение Simple Smile ще се радвам да достигнеш и поддържаш с лекота и удоволствие желаните мерки и теглилки   bouquet
desitka*, аз не приспадам от триците, когато ползвам нишесте. Разрешеното количество нишесте за ден е 1с.л., а както писа смайлсчето скоро според новите правила до 30гр. дневно, но аз лично си спазвам едната лъжица и не прекалявам, както и не всеки ден ползвам. Толерираните храни мисля, че можеха да се ползват по две на ден... От толерираните ползвам само царевично нишесте, какао нискомаслено и сухо мляко обезмаслено или най-много до 1%, гледам да е веднъж седмично от всичките и не в един ден.
krassy67, в Пикадили има щанд с продукти от тофу, но гледай внимателно състава, че аз в еуфорията, че съм намерила заветното тофу си бях купила едно кремообразно съдържащо растително масло  Close А копринено или меко тофу така и не съм открила още, но записах адресите на няколко магазинчета за диетични и диабетични храни, ще се разходя скоро да огледам и там какво има Simple Smile

# 689
  • София
Тофу съм си взимала на фирма "Соявит", ето тези като предпочитам варианта с копър. Във всички други, които съм гледала е имало нещо в съдържанието, което не е подходящо-раст. мазнини, нишесте... "Соявит" със сигурност се предлага във Фантастико, на био-щанда, както Герито вече е казала (За СФ става дума).

Благодаря за отговорите за нишестето. Дори не знаех, че толерансът му вече е до 30 гр. Това са си 3 суп. лъжици  Shocked Струва ми се прекалено много... Съветвам 2-рофазничките да не се възползват от този толеранс  Peace

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 13:43 от desitka*

Общи условия

Активация на акаунт