Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 774
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Добър деен Simple Smile
Ех, тези интерпретации и свободни съчинения  Joy Вече не им се дразня, смешно ми става  Laughing
Понеже имам задържане мисля да карам едни 20тина дена на чиста водицаа, после ще видим как ще го измисля, амаа тези трици гадни няма да ги ям, вместо тях ще опатквам по една захарница за закуска  hahaha И как ще се захраня с 40гр. кашкавал  newsm78 луди ли сте  #Crazy искам по половин кило на ден  Mr. Green
very nice, пушеното купешко пиле има мноого сол и боклуци всевъзможни в него, а и е с кожа  Naughty Сиренето лайт на който и да е производител сме го коментирали, в България няма подходящо за нас сирене, нито кашкавал.
Мацки, заразихте ме с този пастет Simple Smile Сега ще си направя и аз един малко поизмислен  Joy ако се получи ще споделя рецептата Simple Smile
Моля, не ми се сърдете за иронията, ноо четете да му се невиди.
И пак да напомня - ПЛОВДИВСКА СРЕЩА 25ТИ (СЪБОТА), 16:30Ч. МАКАЛАЛИ, някой ако не се сеща къде е да пише на лична, ще ви посрещам (без хляб и сол  Laughing )

# 706
  • София
very nice не ти а резултатите ти. Благородно (и не съвсем) завиждам  Peace

# 707
GalaEluard,
няма нужда от сарказъм. Не съм карала 20-ина дни на чиста водица, не опатквам по цяла захарница на закуска, нито пък съм казала, че ще ям половин кило кашкавал на ден. Но иначе кефи ме шегаджийския ти подход.... Laughing Попитах тези 40 г. на ден ли са позволеният минимум или за 10 дни? Нали по 10 дни на свален килограм трябва да се прави третия етап.
А с триците коремът ми не се разхлаби изобщо, така че не виждам смисъл от тях, колкото и да ти е смешно. В крайна сметка на моето тяло не действат както се очаква и не виждам смисъл да им се мъча...плюс това наистина не ми харесват, което е последното нещо, с което бих се съобразила, ако действаха на стомаха ми.
Но тъй като свалям килограми, нещата при мен работят. Комбинирам с фитнес, чувствам се здрава и съм доволна засега.
Може ли някой, който не е ял нищо смешно днес да ми отговори на въпросите за 3-ия етап? Много благодаря!  bouquet

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 11:32 от Cheerleader

# 708
Cheerleader, кашкавал или сирене 40гр. можеш всеки ден да ядеш. 2 филийки пълнозърнест хляб, плод колкото средно голяма ябълка, предполагам 200гр., това са нещата които можех да ядеш всеки ден. 2 пъти за 10те дни можеш да си правиш гала, там можеш да ядеш каквото искаш, но без да си сипваш допълнително ( слагаш на масата каквото си предвидила за галата и ако го изядеш не трябва да добавяш повече) не знам дали ме разбра. 2 пъти за 10те дни можеш да ядеш бобови по 150гр. мисля, че бяха, ориз, картофи и нишестени също 2 пъти в 10те дни по 125гр. готов продукт. А основно се храниш като в ПЗ дните. И всеки четвъртък си на възможно най-чисти протеини. Общо взето е това. А относно триците, коментирано е много, има рецепти колкото искаш как да си приготвяш триците, които са в основата на режима, не се консумират само защото имаш проблеми с ВЦ, но ако си беше направила труда да прочетеш поне 1ва страничка в началото на темата щеше да ти е ясно всичко това. Ти си знаеш, хубаво е, че въпреки това сваляш кг., но моля съобразявай се и не подвеждай по-новичките, които наистина имат проблеми с наднормено тегло. И в техния случай неспазването на режима точно както е описан в книгата може да е вредно за здравето, да не доведе до желани резултати, от там да се обезверят и да започнат безконтролно тъпчене.

# 709
 GalaEluard,
Много ти благодаря за отговора. Ще си взема бележка за първия си пост, макар че целта ми не беше да подвеждам никого, а просто да споделя как се справям аз.   bouquet

# 710
  • София
...Може ли някой, който не е ял нищо смешно днес да ми отговори на въпросите за 3-ия етап? Много благодаря!  bouquet

Може, да.
40гр. сирене/кашкавал в 3-та фаза са количество, разрешено на ден (всеки ден), като към тях в 3-та фаза се добавят и доста други неща, които GalaEluard се е постарала да ти опише. Триците не са само за разхлабване. Ролята им в режима е доста по-сериозна и голяма: внасят въглехидрати в организма (макар и ограничено), като по този начин няма напълно изключена група храни в режима като цяло, което не бива да се допуска; подпомагат изхвърлянето от организма на шлаки и отпадъчни вещества; увличат излишни калории; и (но не единствено и не на последно място) регулират чревната флора.

# 711

krassy67, и аз не мисля, че е възможно да има кашкавал с 0% масленост.

Не зная  , момичета ,аз не видях етикета , но ако минавам тези дни през магазина, ще си поискам да ми отрежат парченце с етикетче  Wink Все пак, не може производителя да не сложи някакво обозначение на продукта си какво съдържа  newsm78 Като се замисля, съм виждала на питите с кашкавал етикети, така че няма начин да няма ....

# 712
Благодаря, desitka*
Явно триците не трябва да ги подценявам...Ще разгледам разни рецепти, та да си харесам някоя...Накиснати е ясно, че няма да ги бъде.... Cry

# 713
  • София
Най-елементарната рецепта, която можеш да ползваш като основа за хлебче/кексче е: 1 яйце, 3 лъжици трици, 3 лъжици кис. мляко с щипка сода в него. Това го разбъркваш в една купичка за супа (стъклена, за да я ползваш в микровълновата). Сега решаваш сладко или солено ти се яде и добавяш: 1) за сладко кексче: подсладител, канела; 2) за солено хлебче: сол, ким, сминдух. Бъркаш, печеш в МВ за 5 мин. (моята е 900 вата) и после си облизваш пръстите. Бон апети!

# 714
  • Пловдив

пушеното купешко пиле има мноого сол и боклуци всевъзможни в него, а и е с кожа  Naughty

Аз пиле без кожа все още не съм видяла  Laughing

Не се заяждам, но ми стана смешно. Просто кожата се маха както се надявам всички правят, това е Simple Smile

# 715
  • Варна
Нямам с какво да се похваля за съжаление . Май и моя кантар си е за наритване, но както казва mimensita ще ухажвам Хер Сантиметър за да покаже по-малък размер  Twisted Evil

katti79, оздравяхте ли ?

Нямам търпение да се постопли още , макар че сутрин вече се чуват разни птички как чуруликат  Grinning

# 716
ЗлаВещица, ясно е, че кожата се маха, но все пак купеното пилето е приготвено с нея и мазнината от самата кожа и под кожата попива в месото, та и да я махнеш според мен все тая. Ти няма ли да се приъединиш към срещата или не ходиш на такива събирания?

# 717
  • Испания
Момичетата, които имат да свалят /според тях самите/ малко килограми и не спазват стриктно режима, не свалят благодарение на Дюкан и въпреки нарушенията, а просто, защото са изключили тестено, сладко и мазно.  Naughty Ако го правите и смятате, че сте дюканки, заблуждавате най-вече себе си, другите не са от голямо значение. Това не е режимът на д-р Дюкан!

Отдавна ме напираше желанието да го напиша /по много поводи/.

# 718
Cheerleader, кашкавал или сирене 40гр. можеш всеки ден да ядеш. 2 филийки пълнозърнест хляб, плод колкото средно голяма ябълка, предполагам 200гр., това са нещата които можех да ядеш всеки ден. 2 пъти за 10те дни можеш да си правиш гала, там можеш да ядеш каквото искаш, но без да си сипваш допълнително ( слагаш на масата каквото си предвидила за галата и ако го изядеш не трябва да добавяш повече) не знам дали ме разбра. 2 пъти за 10те дни можеш да ядеш бобови по 150гр. мисля, че бяха, ориз, картофи и нишестени също 2 пъти в 10те дни по 125гр. готов продукт.
Два пъти на седмица, т.е. на 7дни.  Peace
Не знам аз ли го разбирам неправилно, но не са два пъти гали, два пъти бобови и два пъти нишестени, а две гали и два дни с нишестени.

ПП. Подкрепям Смайлис! Не ми се щеше да го пиша, за да не се възприеме като заяждане, че и без това почти не се обаждам  Peace

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 15:25 от Gardenia

# 719
Gardenia, аз също мислех, че е седмично (7 дни), но Дюкан не брои ли 1 седмица за 10 дни? Или май трябва да прочета пак книгата за 3та какво е положението  Joy Като си представя, че и график за няколко месеца напред съм си направила кое в кои дни да ям  hahaha
Моя е грешката, мислейки, че като се разбирам и другите ще ме разберат Simple Smile 2 пъти седмично е по едно хранене... т.е. може да се яде 2 дни боб, но в едно хранене, дали ще е на обяд, дали на вечеря всеки си решава?! Хахаха дано не объркам и някой друг Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 15:41 от GalaEluard

Общи условия

Активация на акаунт