Къде за седмица на море с 500 лв- лято 2012

• 82 373
  • 609
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ау, вЕрно бе. Ха, ние бяхме по-миналата година ( или по-по миналата) за 3 дни, и миналата го гледах и звънях и си беше пансион.  Сега е ново.

# 541
  • Пловдив
Извинявам се за спама, но би ли споделила как е хотела, чисто ли е? И храната тогава как е била? И най-вече за колко минути се стига до плажа, че четох различни мнения. Хубав ли е плажа, морето плитко ли е?
Все пак информацията за плажа може да е полезна и на други в темата, защото Ахтопол много се препоръчва тук.

# 542
  • София
Янтра, плажа колко е далеч от Ескада бийч? Стаите чисти ли са? Плажа на Ахтопол чист ли е, става ли за малки деца? Ще съм много благодарна, ако споделиш каквото се сетиш, защото ние се колебаем между този хотел и Градина в Златни пясъци, който също е на доста приемлива цена.

# 543
  • София
ninand, май ще се засечем в Ескада бийч Grinning

# 544
  • Пловдив
От Ескада до най-близкия плаж се стига бързо, обаче по една стръмна пътечка-алейка, хотелът е точно отгоре на брега. Добре, ама ние нали сме великото преселение на народите с бебешката количка и ходехме с колата до далееееечния плаж, който е наистина далеч, повече от километър, но ако ходите рано на плаж има места за паркиране, дървена алея за колички почти до самите чадъри.  Плажа е хубав, но на места е по-каменист. Този, далечния плаж е по-каменист вдясно от дървената алея, в ляво е хубаво. Стаите бяха хубави, за хавлии не знам как ги сменят, защото предпочитам особено с децата да ползвам наши. Чистеха. И изхвърляха торбата с памперси. В самия Ахтопол е сравнително тихо. С децата ходехме на две места - сенчестия парк над пристанището и не толкова сенчестата градинка горе, до автогарата. И на двете има люлки-пързалки.

# 545
  • навсякъде
Янтра, плажа колко е далеч от Ескада бийч? Стаите чисти ли са? Плажа на Ахтопол чист ли е, става ли за малки деца? Ще съм много благодарна, ако споделиш каквото се сетиш, защото ние се колебаем между този хотел и Градина в Златни пясъци, който също е на доста приемлива цена.
Две години 2009-2010 г. сме ходили в Ахтопол. Първата година бях възхитена от чистия плаж, чисто море и   спокойствието, което цареше в градчето. Приказка. Затова и отидохме отново. НО явно нямахме късмет и имаше изхвърлени много боклуци, както в морето, така и по плажа. Носеха се тогава приказки, че са изхвърлени нарочно, конкуренция  и т.н. , не знам... Принудихме се да ходим на плаж в Синеморец. От тогава не сме ходили. Плажа не е толкова далеч от Ескада. Не сме отсядали в този хотел, но се хранехме там на обяд - ресторанта за бързо хранене. Имаше много хубави неща.

# 546
  • гр.Русе
 Вече два дена се ровя в хотели в Златни пясъци и ми се виждат много ниски цените.Дали няма уловка.Влязох да видя Златен рог и други хотели а 7 нощувки с две деца ми идват към 600 - 650 лв. и то All inclusive. Някой ходил ли е там, да даде отзиви.

# 547
Златен рог е ОИ лайт - пише,че на вечеря и обяд се полагат по чаша вно или бира. Също така проверете хубаво дали не са някакъв вид младежки лагери, както се оказа с посоченият от мен "Бриз" в Златните, който не стига, че е евтин, намира се близо до плажа, на всичкото отгоре пише,че е ремонтиран миналата година. Ами...срещнах го и под името Младежки лагер "Бриз".Не бих посетила хотел с юношески групи, миналото лято бях в такъв с руски пубертети  Stop

# 548
  • гр.Русе
Златен рог е ОИ лайт - пише,че на вечеря и обяд се полагат по чаша вно или бира. Също така проверете хубаво дали не са някакъв вид младежки лагери, както се оказа с посоченият от мен "Бриз" в Златните, който не стига, че е евтин, намира се близо до плажа, на всичкото отгоре пише,че е ремонтиран миналата година. Ами...срещнах го и под името Младежки лагер "Бриз".Не бих посетила хотел с юношески групи, миналото лято бях в такъв с руски пубертети  Stop
Ами четох, четох за Златен рог и не видях да е по чаша, а че е по време на обяд и вечеря.Както и да е.
 Сега погледнах и този http://www.allinclusive.bg/Holiday-%D0%9C%D0%90%D0%93%D0%9D%D0%9 … 9F%D0%90_192.aspx и пак ми е изгодно
но е по запитване, няма и 661 лв. за 7 нощувки.

# 549
  • София
Златен рог е ОИ лайт - пише,че на вечеря и обяд се полагат по чаша вно или бира. Също така проверете хубаво дали не са някакъв вид младежки лагери, както се оказа с посоченият от мен "Бриз" в Златните, който не стига, че е евтин, намира се близо до плажа, на всичкото отгоре пише,че е ремонтиран миналата година. Ами...срещнах го и под името Младежки лагер "Бриз".Не бих посетила хотел с юношески групи, миналото лято бях в такъв с руски пубертети  Stop
Ами четох, четох за Златен рог и не видях да е по чаша, а че е по време на обяд и вечеря.
 Сега погледнах и този http://www.allinclusive.bg/Holiday-%D0%9C%D0%90%D0%93%D0%9D%D0%9 … 9F%D0%90_192.aspx и пак ми е изгодно
но е по запитване, няма и 661 лв. за 7 нощувки.

Айде четете малко... Точно в този сайт, който сте цитирали пише следното
Цитат
напитки: български алкохол, неограничено количество вино, бира, безалкохолни и минерална вода по време на вечерята и по време на обяда.

Никъде не пише за чаши и че е само вино и бира. Пише, че е по време на обяда и вечерята. Както и да е. А за младежки лагер не знам.... Казах, че не съм ходила. Срещнах офертата - посочих я тук.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 12:22 от violenzaa

# 550
Това за чашата аз го написах, а не съфорумката цитирала сайта. Снощи го видях в някоя от агенциите, която предлага хотела, в описанието на ОИ. Да не говорим, че днес в друга агенция пише и алкохолни напитки че са включени, освен вино и бира. Всеки да ходи където ще, понеже посочих по-напред в темата даже по-евтин хотел дори от "Златен рог" в Златните на ОИ, а  по-късно видях, че е младежки лагер, затова предупреждавам.

# 551
  • София
Благодаря за отговорите за Ескада! Ето тази оферта http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=16779 излиза много изгодна , за семейства с две деца, защото децата са безплатно. Ако някой има инфо за хотела, моля да сподели, че и на мен са ми подозрителни разните по евтини оферти за Златни пясъци.

# 552
Миналата година съфорумка почива в "Градина",мисля Катка,  писа и отзиви в темата за Златните.

# 553
  • София
Благодаря, Ая!  bouquet
Намерих го въпроснто мнение на съфорумката и го поствам тук, ако може да еполезно и на някой друг, освен на мен: Ние почивахме по-малко от седмица, поради липса на отпуск, и все пак ще споделя, за да се убедите, че е възможно да не се лишавате от нищо и същевременно да почивате в хубав хотел.
Тази година избрахме хотел Градина- Златни пясъци. Много спокойно хотелче в южната част на курорта. Отсядат предимно семейства с деца. Резервирах отрано, за да ползвам 20 процента отстъпка. Така пълен пансион + всякакви напитки ни излезе 39 лв. на човек с престой до 11 юли в огромна фамилна стая. Две деца до 13 год. се настаняват и изхранват безплатно. Много държах да е Ол или FB+, понеже обичам да си направя сметка на разходите предварително и по-този начин не се лишавам от нищо, когато съм на почивка.Имам и друго правило- не отсядам в стаи тип квартира с хазяйка. Такава стая би ме отказала от почивка. Не харесвам хранене с обедни менюта по капанчета и кръчмета . Това е мое лично мнение. Много често на такива места са ми сервирали развалена и кофти изглеждаща храна. Да не говорим, че за една порция може да почакаш доста време. Ако си с дете е ненужно каляване на нервите. Като дойде сметката почти винаги има изненада! При нас храненето беше на блок-маса + неограничено количество безалкохолни, топли напитки, български алкохол. Паркинга и климатика - безплатни. За следващата година пак така отрано мисля да си организирам нещата, само да сме здрави.

6 дни - 78 лв. на ден - 468 лв. Като сложим пари за път около 80 лв. от Габрово малко надвишаваме,но не мисля, че е фатално.
Ако някой друг има впечатления, моляда пише!

# 554
Бяхме там през 2011 година! Sunglasses останах с добро впечатление храната е вкусна,има голямо разнообразие,стаите се чистят всеки ден,водата в морето е чиста,плажа е приятен.Дано ти хареса!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт