Къде за седмица на море с 500 лв- лято 2012

• 82 352
  • 609
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Благодаря и на теб, Nanayoana! Още не сме решили напълно за Градина, колебаем се между него и Ескада бийч в Ахтопол, но като че ли все пак ще е на Златните тази година.

# 556
Момичета, като се затопли малко и веднага за море мислим. Били ли сте на симпатични места в Китен и Приморско. Приятни са ми тези две градчета , защото са близко , много живи, много пъстри и със страхотни плажове. Мислим тази година да почиваме в тази част на нашето Черноморие .

# 557
Ако имате въпроси за Градина съм насреща.

# 558
  • София
За хотел Градина не видях дали са включени чадър и шезлонг на плажа и на какво отстояние е той от хотела? А също дали има и напитки на плажа? Защото Златните са скъп курорт и като нищо ще платиш още толкова за напитки, царевички и детски атракциони. Ще се радвам ако споделите и тази информация.

# 559
За съжаление няма чадър и шезлонг, те са заплащат допълнително по 6 лв. на парче. Но не са задължителни, ние си се излежавахме и събирахме тен на хавлийките. Плажа е на 150- 200 метра и отново ще ви разочаровам- няма бар на плажа, включен в цената.

# 560
  • София
Благодаря ти, katka72 Чадъра ми е задължителен с децата, пък аз самата обичам да си държа главата на сянка.

# 561
И за нас е задължителен и затова си носихме и ползвахме лично наш

# 562
  • София
Katka72, моля те кажи още нещо, което окончателно да ме убеди! Стаите чисти ли са, а плажа? И на кой плаж точно е по-близо и по-добре да се отиде? Храната с добро качество ли е? Ние мислим да резервираме от 2 до 9-ти юли и основно ни притеснява това, че на север е по-студено. 2009 бяхме в Албена по същото време и водата беше студена и не ставаше за къпане, докато миналата година пак същите дати бяхме на Китен и водата беше перфектна.

# 563
Миналата година бяхме през първата седмица на юли и времето беше много горещо, водата 26 градуса сигурно. Как ще е обаче тази година не се знае, може би си права на юг е по топло в началото на сезона. За плажа е по удобно да ходите на Ривиера, тук от форума една мила мацка- Ая ми обясни къде има хубав и спокоен плаж, ако решите със сигурност да почивате там ще ти го обясня допълнително.
Сега за стаята- ние бяхме във фамилна на втори етаж (хотела е без асансьор) с изглед басейн. Много чиста, много хубава и луксозна. Не съм правила снимки, понеже е 1 към 1 с тази в сайта.  http://www.hotelgradina.com/bg/gallery.html  третата снимка.
Отделно има хладилник, масичка и разтегателен ъглов диван, които не се виждат на снимката.Терасата е просторна и чиста.
Храната ни хареса, по- добра от тази в Албена. По- малко като асортимент, но по- вкусна. Като минус мога да посоча само това, че за пет дни имаше само един, два пъти риба на вечеря.
Аз много държа на чистотата и мога да твърдя, че беше перфектна и в стаята, и в ресторанта, общите части и басейна. Ако сте с малки деца има хубава детска площадка под едни грамадни борове и дечицата си играят на хладинка дори и в горещите следобедни часове.
Това е моето мнение, не мога да гарантирам, че и на вас ще ви хареса.

# 564
Katka 72, благодаря за информацията, която даваш за хотел Градина! Много е ценна за мен понеже се колебая за хотела. Имам един въпрос- в сайта на хотела пише, че има външен басейн и отделен басейн за деца. На снимките не виждам отделен детски басейн, има ли такъв, за каква възраст е подходящ, ако няма отделен този, който е на снимките става ли за деца?

# 565
Вижте това - http://promo.amigostravel.eu/deal/270 Стори ми се изгодно, ако някой се интересува и е любител на Слънчев бряг. Хотелът е на самия плаж.

# 566
Заинтригува ме хотел Градина, защото офертата е доста  изгодна за апартамент с две деца
Аз имам въпрос- стаите/апартаментите имат ли климатик, и също- не се смейте, но не съм много наясно с черноморските курорти- как е плажа там, най-вече откъм чистота, защото на много места има проблем с фекални води, пречиствателни станции и т.н. ... ще преживея заплащането на чадър, но не и мръсна вода/плаж ?

# 567
  • Пловдив
На сайта пише, че всички стаи са с климатик. Не знам дали реално е така.

# 568
  • Северо=Западналия край
Вижте това - http://promo.amigostravel.eu/deal/270 Стори ми се изгодно, ако някой се интересува и е любител на Слънчев бряг. Хотелът е на самия плаж.
Тъкмо ми светнаха очите и.........офертата важи за май месец....почвам да се убеждавам че две хубави няма.  Laughing

# 569
Тъкмо ми светнаха очите и.........офертата важи за май месец....почвам да се убеждавам че две хубави няма.  Laughing
За юни е, ако има някакво значение  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт