Къде за седмица на море с 500 лв- лято 2012

• 82 370
  • 609
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе/София

имаше само едно, което комбинираше добра храна, прекрасно обслужване и хубав детски кът, но за съжаление го открихме в края на почивката.

Благодаря за обновената темичка   bouquet

а може ли да ми кажеш името на това заведение?

# 46
И аз съм тук ...

# 47
И аз съм се ориентирала към Ахтопол. По принцип заради детето варианта "бунгало" твърдо отпадаше, но сега като прочетох добри отзиви за бунгалата Слънчев ден, вече се замислям.
Росси, какво значи "не е много чисто" - предполагам, не е някакъв лукс, но се надявам поне да е нещо прилично? И дали са реални цените, които гледам тук
http://pochivka.bg/o-3624-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%B4%D0%B5%D0%BD
сякаш малко ми се вижда 27 лв. на човек - нощувка + храна три пъти дневно? Ако може някой да даде повече инфо ще съм мн благодарна  Praynig

# 48

имаше само едно, което комбинираше добра храна, прекрасно обслужване и хубав детски кът, но за съжаление го открихме в края на почивката.

Много съжалявам, но не запомних името. Ако го видя на снимки ще го разпозная. Като влизаш в Черноморец има едно малко паркче, а зад него детска градина тръгваш по нея улица и вдясно в една пресечка. Може да се мине и покрай автогарата т.е. влизайки по главният път се завива надясно през автогарата и първата пресечка вдясно нагоре ... оф там някъде беше Simple Smile на завоя до автогарата има табела с името на заведението и пише, че има китайска кухня, пици, спагети. Отвън е с дървена ниска оградка, масите са чинове тип бирария и общо взето интериора е в български народни мотиви. Детският кът е в най-вътрешната част на заведението и няма как да избягат децата Simple Smile имаше малка  пързалка, колички с кукли, кракомобили и др.

# 49
  • Варна

о888814483 е телефона на собственика на няколко бунгала в гората над централния плаж на ШКОРПИЛОВЦИ.От никъде на се виждат.Бивша почивна база на ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА .Те са ремонтирани основно преди 2 години.Имат кабелна ТВ и интернет.

[/quote]
Тук има и по малки бунгала,за трима-35 лв/ден.Снимките ги чакам за утре.

# 50
  • Sofia
danishka, цените са реални поне последните две години в които сме ходили беше така, 23лв на ден пълен пансион до 10юли и 27лв. след 10ти.За тази година незнам дали такива ще са цените, като се обадя март месец ще попитам и тогава ще пиша пак. Храната не е на шведска маса, а каквото им е менюто за съответния ден. Под " не много чисто" разбирай захабени мебели, балатум който се чисти преди да влязат новите курортисти, през останалото време с метличката си го метем ние, няма смяна на чаршафи и кърпи, но ние си носим. Общо взето стари бунгала, но пък вътре е хладничко, само в някои от тях има по-нови мебели, но за хора, които не търсят лукс става. Ние ходим заради малкия там, защото има къде и с кой да си играе, гонят се между бунгалата, ритат, а пък и плажа е до самите бунгала, само едни стълби ги делят!

# 51
  • Sofia

Много съжалявам, но не запомних името. Ако го видя на снимки ще го разпозная. Като влизаш в Черноморец има едно малко паркче, а зад него детска градина тръгваш по нея улица и вдясно в една пресечка. Може да се мине и покрай автогарата т.е. влизайки по главният път се завива надясно през автогарата и първата пресечка вдясно нагоре ... оф там някъде беше Simple Smile на завоя до автогарата има табела с името на заведението и пише, че има китайска кухня, пици, спагети. Отвън е с дървена ниска оградка, масите са чинове тип бирария и общо взето интериора е в български народни мотиви. Детският кът е в най-вътрешната част на заведението и няма как да избягат децата Simple Smile имаше малка  пързалка, колички с кукли, кракомобили и др.

И аз да кажа за едно заведение, то май се води стол, защото работи само на обяд, намира се точно срещу централния плаж, готвеха много вкусно, като се прибирахме от плажа си взимахме храна за вкъщи, наистина имаше голямо разнообразие от манджи и десерти.

# 52
И дали са реални цените, които гледам тук
http://pochivka.bg/o-3624-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%B4%D0%B5%D0%BD
сякаш малко ми се вижда 27 лв. на човек - нощувка + храна три пъти дневно? Ако може някой да даде повече инфо ще съм мн благодарна  Praynig

Според мен се доплаща по толкова за храна на ден, не е възможно и нощувката да влиза в тази цена? newsm78

# 53
А, аз имам друго питане относно слънчев ден- не са ли много стълбите до плажа. Преди много години бяхме на бунгалата на Топлофикация и си спомням едни стълби , които ми се видяха страшно високи.

# 54
Ние не сме почивали никога в Ахтопол.Била съм на лагер там като дете, но си спомням само въртележките GrinningНа мъжът ми обаче тази година му се ходи на бунгало.......

http://pochivka.bg/o-6989-бунгало_морски_бриз-2011г.**
миналата година цените са били нещо много....ниски, или аз не чета правилно офертата? newsm78
Има ли някой да е ходил на бунгала със закуска и вечеря да сподели?

А за бунгалата на ТЕЦ-а разбрах, че са много хубави, но друго не знам.

# 55
  • Враца
кака сиси, на обзор има един къмпинг Зора, предлагат изхранване.
миналата година бяха около 20-30 лв на човек за 3 хранения, за тази година още нямат цени
ходихме да го видим, не сме отсядали там, незнам как е храната.
иначе бунгалата са хубави, дворът е разкошен и много широк, има и вила на 2 етажа с може би 10-ина стаи, за не-любителите на бунгала.
храненето подозирам, че не е в къмпинга, ами в един ресторант на същите собственици, който е на 10-ина минути пеша от къмпингта.
това разхождане 43 пъти на ден не ми допада.
иначе къмпинга е близо до морето и на мн хубаво място.
http://www.zora-ob.com/

ние ходихме средата на юни и нямаше хора, сега като се замисля, юли и август сигурно на тая полянка пускат каравани и не е толкова широко  newsm78

# 56
  • Sofia

Според мен се доплаща по толкова за храна на ден, не е възможно и нощувката да влиза в тази цена? newsm78

Нищичко не се доплаща ходим от 2007 там и цените не са мърдали, само миналата година пропуснахме, но наши приятели пак са ходили там и цените са си били същите.

# 57
  • Sofia
А, аз имам друго питане относно слънчев ден- не са ли много стълбите до плажа. Преди много години бяхме на бунгалата на Топлофикация и си спомням едни стълби , които ми се видяха страшно високи.

Да точно тези стълби са, доста са наистина, те са точно до бунгалата на Слънчев ден, но по нататък има и други пътечки без толкова стълби, за нас обаче стълбите не са проблем - приемам го като фитнес. Wink

# 58
  • UK
сякаш малко ми се вижда 27 лв. на човек - нощувка + храна три пъти дневно? Ако може някой да даде повече инфо ще съм мн благодарна  Praynig

Нищичко не се доплаща ходим от 2007 там и цените не са мърдали, само миналата година пропуснахме, но наши приятели пак са ходили там и цените са си били същите.
А може ли подробности относно храната? Аз съм доста скептично настроена към такива оферти относно качеството на храната. А бебетата какво плащат, при положение, че те няма да се ползват от услугата храна?

# 59
  • Sofia
Бебе до сега не съм водила, тази година ще видим - значи 2010 началото на юли месец плащахме за три легла и два порциона по 23лв. на ден беше 7 дни  общо 406лв. Понеже в самостоятелните бунгала са по 4 легла на нас за четвъртото не са ни хващали нищо, но на сина ми си плащах 12лв. на вечер.
Храната си е съвсем нормална, като това което си готвим вкъщи, сина ми също се е хранил с нея и слава богу досега проблеми не е имало. Примерно меню : сутрин баничка или кифла, мекици или друга тестена закуска с айрян или някакво сокче: обяд - таратор или супичка, манджа - кюфтета по чирпански, зеле с месо, пиле с ориз и т.н. и десерт кремче или плод, а вечер е нещо на скара със салата, примерно кюфтета, шницел, риба, десерт някаква вафла или плод.
Това се сещам, ако има нещо друго питайте!

П.С. Тази година съм си приготвила 70лв на ден за тримата с баткото, за самостоятелно бунгало и храна, предполагам, че за малката няма да ми вземат нищо, но е рано още, дано да не вдигнат цените тази година.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:29 от Rossi

Общи условия

Активация на акаунт