Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 044
  • 805
  •   1
Отговори
# 210
Аз ползвам обикновен лосион за еластичност на кожата и масло ,но не ми помагат вече се забелязват зачервени стрии по бюста и бедрата, и аз смятам че всичко е до кожа(но не смятам да се откажа от козметиката).А едва съм на 20 год. с първа бременност,смятам да изпробвам контратубекс но незнам дали ще ми помогне  newsm78 да заличи зачервените стрии.Ако някой има други предложения моля да ме посъветват!

# 211
  • On the sea
Контратубекс ще помогне при голямо настояване от твоя страна, не трябва да спираш да се мажеш, може и година да отнеме

# 212
  • София
anife92, пробвай със специализирана козметика (може и масла), по-мазна и по-богата като консистенция е. Повечето обикновени лосиони за тяло са хидратиращи, но това не е достатъчно на кожата в този период.

# 213
Аз почнах да се мажа с ELANCYL против стрии серията за бременни. Мирише добре, попива веднага след баня, обличам се 2 минути по-късно без да ми е мазно и лепкаво... Дано и резултат да има, че за тия пари...  Crazy

Някоя друга мама да има опит с тази козметика?

# 214
А едва съм на 20 год. с първа бременност,смятам да изпробвам контратубекс но незнам дали ще ми помогне  newsm78 да заличи зачервените стрии.Ако някой има други предложения моля да ме посъветват!

След като родиш, може да опиташ заличаване с лазер.
Лошото е, че и тонове да измажеш и от най-скъпото мазило, кожата ако е предразположена към стрии те ще се появят.

# 215
  • на земята
 beginner_mamma има доста писано по назад в темата за ELANCYL,за мен това е козметика номер 1 за бременни и стрий(лично мнение) попива бързо и с мойта суха кожа ,сега е хидратирана супер и мека  PeaceМился че единственно хората ги спира цената,но аз например изкарвам доста време с една опаковка от големите  Peace

# 216
И аз съм с голяма тубичка, дано стигне за повече време, защото цената наистина е фактор. Аз чета много назад, но явно не съм била достаточно упорита  Simple Smile

# 217
  • Бургас
Като говорим за Елансил, този ли ползвате? Какви големи опаковки има? Аз съм виждала само от 150мл тубичка  Thinking Струва около 33 лв.

*лаленце* , не се засягай, обаче се пише:"стриИ"  Peace

# 218
А сега де, май е 150 ml...

# 219
И аз така си говорех за моя крем против стрии - хубав, попива бързо, мирише добре, хидратира; до преди 3 дни........   Стискам палци да сте наследили добрия ген в семейството.  Laughing

# 220
  • на земята
 Мон...  мерси за поправката  Peace СТРИИ..))))Моят крем е 400 мл.и струва 55.67,а предният път го взех същия на промоця в една аптека в мола,42.55 лв. Peace и да ви кажа доста време го ползвам  Peace  за бременни  Peace

# 221
  • София
Аз също взех от тоя Елансил 400 мл, някъде за около 53 лв. от Ремедиум. Имаше и Перкуталфа, което било на същия производител (като на Елансил) и имаше промоция 2 Х 150 мл за около 40 лв.
Доста икономични са, сравнявайки с гела на Лиерак, който ползвах непосредствено преди това.

# 222
  • на земята
 милинка  Peace и аз това казвам че е много икономично  Peace

# 223
Моят "мил" съпруг се прибра преди няколко дена и ухилен като зелка и дваж по-горд от себе си...ми връчи лосион против стрии за бременни. Чул човека, че трябвало да се започне отрано, за да не се нацепя като селска пета до края на бременността...
Сега се чудя дали да започна да се мажа или да му го изсипя в гърлото докато спи... какво ще ме посъветвате? Simple Smile
Иначе от аптеката го е взел, на ХИПП е. Ако в крайна сметка го приложа върху себе си, ще споделя какви са ми впечатленията  Peace

# 224
Аз съм в 37 седмица и още нямам стрии. Мажа се с 1 смес, която сама си забърках, явно добре ми понася.

Общи условия

Активация на акаунт