Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 058
  • 805
  •   1
Отговори
# 225
  • на последния етаж
Моят "мил" съпруг се прибра преди няколко дена и ухилен като зелка и дваж по-горд от себе си...ми връчи лосион против стрии за бременни. Чул човека, че трябвало да се започне отрано, за да не се нацепя като селска пета до края на бременността...
Сега се чудя дали да започна да се мажа или да му го изсипя в гърлото докато спи... какво ще ме посъветвате? Simple Smile
Иначе от аптеката го е взел, на ХИПП е. Ако в крайна сметка го приложа върху себе си, ще споделя какви са ми впечатленията  Peace
Колкото по-рано започнеш, толкова по-добре.  Wink

# 226
  • Бургас

Сега се чудя дали да започна да се мажа или да му го изсипя в гърлото докато спи... какво ще ме посъветвате? Simple Smile

Joy Joy Joy така ме разсмя  Hug

Мажи го бе, нищо не губиш  Wink

# 227
Аз че ще се мажа, ще го правя...ама може ли мъж да подари такова нещо, на все по-надебеляващата си жена?!?!?
Вместо да се прибере, да ми подари една роза... да запали свещи, да ме сложи на леглото и после тайно да изкара шишенцето и с предтекст, че ми прави отпускащ масаж, да ме облее обилно с лосиона против стрии... така хем аз няма да се нацепя, хем и него ще го огрее...
А така...ни агнето цяло, ни вълка сит!  Crazy

# 228
Аз че ще се мажа, ще го правя...ама може ли мъж да подари такова нещо, на все по-надебеляващата си жена?!?!?
Вместо да се прибере, да ми подари една роза... да запали свещи, да ме сложи на леглото и после тайно да изкара шишенцето и с предтекст, че ми прави отпускащ масаж, да ме облее обилно с лосиона против стрии... така хем аз няма да се нацепя, хем и него ще го огрее...
А така...ни агнето цяло, ни вълка сит!  Crazy

Ааа, моля ви, не критикувайте човека! Той просто съпреживява проблемите на жена си и иска да бъде полезен!  Mr. Green

# 229
  • на земята
 zaples_golqm ,ама така ме разсмя  Joy,голяма си скица ,хихиихиихи,не го критикувай де ,за добро го е направил човека..)))Лека и спокойна бременост ти пожелавам!  bouquet

# 230
 newsm62Съгласна съм! Човека поне знае и е чувал за какво става дума. Заинтересован е! smile3501 Моя мъж и идея си няма, че жените се мажат с някакви неща. Simple Smile
Аз да ви призная бях горда, че нямам стрии, ноооооооооооо вече не е така. С ужас установих вчера, че 2 стрии са се извили от двете страни на пъпа ми. За сега са розови, но знам на какво ще приличат след още месец. Мажа се с Palmer's - мирише ми приятно, мазничко е, но и стрии има  newsm62 Който си е предразположен с каквото и да се маже си е все тая.

# 231
Аз се мажа с бебешко олио на Бочко, в 8-и месец съм и нямам нито една стриичка, не знам дали е просто късмет или е от олиото, но все пак не съм спряла да се мажа с него !  Peace

# 232
  • Бургас
Нещо много взе да ми изсъхва кожата на корема /от сезона е, и без да съм бременна така се случва/. Елансил ми понася добре и хидратира хубаво кожата, но явно не ми е достатъчен този път. Въпросът ми е да ми препоръчате някакъв продукт против стрии, който да е по-мазен /пригоден за много суха кожа/, знам за крема на Дева против стрии, имам го и го ползвам и него. Нещо друго? Не държа да е евтино, искам само да върши работа.

# 233
  • на последния етаж
Защо не опиташ чисто какаово масло или комбинация от масла?

# 234
  • София
Мон..., в по-ранните месеци на бременността ползвах продуктите на Веледа и Юсерин против стрии (масла). Веледата е мазна и ако ти е изключително суха кожата, може би ще ти е добре. Юсерин по-бързо попива, лятото го използвах, като поизчаквах 2-3 минути преди да обличам дрехи.

# 235
  • София
Олиото на HIPP - идеално е  Peace Бързо попива, не цапа дрехите, а хидратира много добре. Мажа се веднъж на 24 часа, сега в 8-ми месец може и вечер преди лягане да се намажа, но не винаги се налага.

# 236
Започнах да се мажа по два пъти дневно от 3-я месец с Мама Дона на Чико, след това олиото на Хипп и маслото на Хипп. Всичко беше добре до 9-я месец и накрая се нацепих зверски.
Появиха ми се огромно количество стрии по бедрата. След бременността успях да ги коригирам с помощта на ампулите на Лиерак. Peace Помагат само при новообразувани стрии обаче, по-старите си остават.

# 237
  • На брега на морето
Аз използвах какво ли не, до 7-я месец си бях ок, но тогава се нацепих зверски. Буквално за 1 нощ. Както нямах, после изведнъж имах хиляди. Червени, сърбящи и ужасно болезнени. Пак започнах да мажа с какво ли не, но ефект нулев. Под ефект имам предвид някакво облекчаване, тъй като сърбежът беше непоносим.
По препоръка на приятелка взех крема на Виши. Сега не са изчезнали напълно, но дълбочината се намали, цвета също, а сърбежът изчезна.
Предполагам с по-упорито мазане ще се позаличат повече нещата.
За Лиерак също чувам много добри отзиви, та и тях ще ползвам по-нататък.

Това, което знам аз е, че стрии могат да се третират като нови до 1 година от появяването им.

# 238
  • на земята
Аз през цялата бременост се мазах с ELANCYL и в къщи си направих крем домашен с какаово масло и още неща сложих,но се мазах с него по рядко ,че е мазен и беше жега,но сега и с него се мажа много овлажнява,досега нямам да видим,малко остана ..)))

# 239
Аз от 3ти месец се мажех с бадемово масло на Икаров, и сега в 6тия по гърдите имам вече леки стрии . Според мен си е до тип кожа..

Общи условия

Активация на акаунт