Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 099
  • 805
  •   1
Отговори
# 285
мили мами споделете кога започнахте да използвате козметика против стрий,каква,мисля че ще бъде от полза на мен и много други вашите отговори,благодаря виии Simple Smile

# 286
С първата бременност се мажех с бадемово масло на Икаров. Нямах стрии. Сега съм смесила в едно шишенце :Бадемово масло, пшеничен зародиш (пак на Икаров) и чист зехтин (екстра върдижин). Много е важно зехтина да хубав.   bouquet

# 287
i az polzvam na mustela i sam dovolna

--------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 10:54 от AnMary

# 288
Аз качих 23 кг.,предразположена съм към стрии,но до момента нямам нито една нова.Мажех и продължавам да мажа с Rilastil.

# 289
След като 3 месеца се мажех сутрин и вечер с ELANCYL и имам вече стрии по гърдите отгоре и отдолу, се отказах от него. Сега се мажа през куп за грош, само сутрин, с някакъв ДЕВА, купен в супермаркета за 6 лева.
Все тая, явно няма значение да ли се мажеш с крем за 50 или за 5 лева - чист късмет е - или имаш стрии, или не Simple Smile

А, и забравих да добавя: общо съм качила +14 кг, предимно на гърди и корем.
Но по корема нямам нищо.

# 290
  • в огледалото на живота
След като 3 месеца се мажех сутрин и вечер с ELANCYL и имам вече стрии по гърдите отгоре и отдолу, се отказах от него. Сега се мажа през куп за грош, само сутрин, с някакъв ДЕВА, купен в супермаркета за 6 лева.
Все тая, явно няма значение да ли се мажеш с крем за 50 или за 5 лева - чист късмет е - или имаш стрии, или не Simple Smile

А, и забравих да добавя: общо съм качила +14 кг, предимно на гърди и корем.
Но по корема нямам нищо.
Защо не пробваш маслото от шипка?
http://www.kukuriak.com/%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0% … 1%81%D0%BB%D0%BE/
Момичетата от темата за маслата много го хвалят  Rolling Eyes

# 291
devi4ca Благодаря за препоръката, ще го опитам! Имам още два месеца да мажа, дано помогне Wink

# 292
  • Варна
Всичко е до кожа май. Имам три бременности, никога не съм се мазала и нямам нито една стрия по корема. Имам малко по бедрата от напълняване, което не е свързано с бременност.

# 293
  • На брега на морето
Така си е. Аз мазах, мазах и накрая ужасно много стрии по корема.
Имам приятелка, която не се намаза нито веднъж и няма една стрийка.

# 294
Използвах Kez balsam и съм доволна. Намам стрии за сметка на целулита  Rolling Eyes

# 295
Да, до кожата си е. Ама онези дето сме се паднали с "кофти" кожа трябва да полагаме грижи за да се нацепим възможно най-малко. Аз имам стрии по бедрата много преди да забременея. Явно съм от онези "късметлийки" дето трябва да се мажат постоянно, за да нямат проблеми. Мажа се по мин. 2 пъти на ден с Хипп и засега нямам проблеми. Но знам, че ако спра да овлажнявам и хидратирам кожата си, тя става суха и нееластична. Вероятно докато стане време да раждаме, ще има щети, но определно няма да са толкова много, колкото ако не третирах с нищо.
Така че, момичета, мажете, търкайте и втривайте  Heart Eyes

# 296
  • Варна
Не видях в темата да е писано за прегнакеър, за това да ви споделя. Една приятелка имаше проблемна бременност, качи 40кг., през цялото време от самото начало се е мазала с ПРЕГНАКЕЪР крем против стрии и няма нито една нова. Мисля да си го купя и аз тези дни, някой да го е пробвал и да има мнение? Колебая се между него и мустела

# 297
Така, продължавам с отчета: след като се мазах с онзи ми ти ELANCYL прехвален, и ми се нашариха преди около месец гърдите отгоре и отдолу (леле, добре, че са по-големички, и отдолу стриите не се виждат с просто око) мазах с някакъв най-обикновен крем на Дева срещу стрии, свърши, мазах с някакъв за бременни с какаово масло - попива много по-добре и бързо, мирише чудесно, но и той свърши. Сега стигнах до прословутия Икаров, който е доста.... специфичен.
Във форума всички се оплакват как ужасно мирише - може би нямам проблем с по-специфичните миризми, а може би просто ми допада - мирише на бор. Ок, силно е, ама не е драма, за мен поне. За сметка на това е бая мазнотия - и не знам вие как се справяте, но на мен ми се налага сутрин и вечер да дефилирам по бебе  Laughing по 20 мин, нито да се облека, нито да се завия - яко мазнотия Simple Smile

Дано помогне, че знам, че последните седмици най-се едрее, а щом имам вече бразди по гърдите, явно съм по-предразположена...

Успех на всички с превенцията  Peace

# 298
Да се включа и аз Simple Smile
Това ми е първа бременност и като цяло съм предразположена към напълняване и стриии,генът ни е такъв,всички сме си пухкакви Simple Smile
От 2-3 месец се мажа с Palmer's за бременни Tummy butter пише на него.Много приятен на аромат и доста мазен.Отделно се мажа с какво ли не,за да е хидратирана кожата.То като цяло това е най-важното за кожата-да не е суха.Течностите също помагат много Simple Smile Но с чисто сърце съце препоръчвам крема на Palmer's,въпреки че струва 20лв,определено си заслужава Simple Smile

http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-Palmer's-Cocoa- … y-Butter-9-49.htm

# 299
for girls who ride 20 лв не е скъпо - повечето (като изключим българските) са в диапазона 15-25 лв.

ELANCYL-а ми струваше 65 лв, вярно, 400 мл, ама това са си бая пари  Confused

Общи условия

Активация на акаунт