Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 103
  • 805
  •   1
Отговори
# 300
for girls who ride 20 лв не е скъпо - повечето (като изключим българските) са в диапазона 15-25 лв.

ELANCYL-а ми струваше 65 лв, вярно, 400 мл, ама това са си бая пари  Confused

За добра кауза са Simple Smile))

# 301
да, но при мен не даде резултат... та,съм ходещо доказателство, че "не всичко е пари, приятелю", както пее вечната Лили  Laughing

# 302
Аз се мажа с Percutalfa. Първа бременност ми е и съм в 35та седмица - засега нямам стрии, дано не се появят на финала..

# 303
  • София
Бебешко олио,но имах такива ужасни сърбежи,че се чувствах като крастава и минах на зехтин.

# 304
След като бременността ми приключи с прекрасна рожба, мога да кажа че съм доволна от Palmer's. Имам 2 стрии, което не е зле като се има предвид какво можеше да бъде с моите 80+ кг. Доволна съм! Остана ми една опаковка от крема против стрии и  една от крема за гърди, които купих от Англия. Чудя се дали да ги ползвам. Миризмата им ми напомнят за бременността Simple Smile

# 305
  • на последния етаж
Остана ми една опаковка от крема против стрии и  една от крема за гърди, които купих от Англия. Чудя се дали да ги ползвам.
Ползвай ги. Аз също ползвам тези продукти и в момента.

# 306
Weleda - олио за бременни. Почнах мазането от втория месец и качих 22 кг по време на бременността. Мажех се два пъти на ден в момента, в който изключех душа, направо на мокра и неподсушена кожа. Стрии няма.  Peace

# 307
А всъщност добре ли е да продължавам да се мажа и след като родя? Не се бях замисляла, че то май като се "спихна" след като нямам пупа, пак си е натоварване и упражнение за кожата...

# 308
  • на последния етаж
Добре е да продължиш да се мажеш и след като родиш - кожата тогава започва да се свива.

# 309
  • Враца
Преди няколко години една моя колежка от университета забременя и много усилено търсеше  гъша мас, тъй като и били казали, че това е най-ефикасното средство против стрии по време на бременност. Тя така и не намери обаче и аз така и не разбрах дали на истина действа. Някой от вас чул ли е нещо по въпроса?

# 310
  • София
Не съм чувала, но и на фона на огромния избор специализирана козметика, в най-различен ценови диапазон, не си представям да се намажа с мас. Тази мазньоч трудно попва, ако изобщо го прави, отделно омазване на дрехи, бельо и пр.

# 311
+ 1, че с мас не бих се мазала. И заради миризмата, и заради това, че трябва след това поне 30 мин да сновеш гол из вкъщи, за да попие поне частично? Не е за мен това... А като бързаш сутрин за работа какво правиш?

# 312
  • София
Олио- на Бюбхен, на Хип, чудесни са,нямам нито една стрия, а влязох да раждам 86 килограмова Blush

# 313
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
С първата бременност използвах Хип. Със сегашната ми за момента не се мажа с нищо.

# 314
Значи при мен резултатът след двете бременности е нито една стрия никъде, като и двата пъти се мазах с Мустела. Факт е, че аз качих малко килограми и това 100% има решаваща роля, но пък от пубертета си имам едни стари стрии по дупето, така че все си мисля, че все пак и кремът е помогнал...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт