Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 061
  • 805
  •   1
Отговори
# 405
А да отбележа-тъй като много материал изчетох-стриите се появяват от липса на колаген в кожата. Та съответно чакам да спра да кърмя за си купя и пия колаген, защото четох че колагена за мазане не прониквал толкова надълбоко за да им въздейства  Sad

# 406
На всички мами препоръчвам да си вземете натурални масла/олио, много по-полезни са за кожата и знаете,че няма как да навредят на бебо. Най-добре масло от карите, бадемово олио, кокосово, шипково, арганово и т.н Имат страхотен ефект против стрии. Ако можете да намерите органично, по-добре.

# 407
През първата - Mustela, сега - Sothys. Нямам стрии. Но според мен не е до продукти, а до елстичност на кожата Peace

# 408
Привет!
Не знам дали някой не го е написал вече, но ще споделя моята рецепта. Акушерката ми каза да се мажа с преварен зехтин, бадемово олио, олио от жожоба и същото от пшеничен зародиш. На нея не и се появила нито една стрия.  Simple Smile
Лека бременност на всички!  Heart Eyes

# 409
мили дами моля ви за съвет ....аз съм на 20  г. , 50 кг  имам бели стрии не са били червени от няколко години са , по гърдите по корема по краката на прасците...ужасна картинка #2gunfire.........ако някоя е видяла ефек, при стари стрии ,от нещо моля да споделите имам ролер 2мм, измазах доста неща включително STRIVEKTIN SD    но нямаше ефект, ходих и  на втриване на simulcium  с някакъв апарат в болницата по предписание на дерматолог , изчетох сигурно всички теми и ми е каша . сега мисля за третинои да си поръчам .  много бих се радвала на съвети , благодаря предварително   bouquet

# 410
  • София
tytkata, съжалявам да ти го кажа, но за стари стрии спасение няма. Можеш да пробваш с лазер, но момичетата тук не са кой знае колко доволни, а е скъпа процедура. И аз си имам пубертетски стрии по бричовете и знам, че ще си ги нося цял живот.

# 411
  • Варна
Ползвах в началото на Мустела и Мама Дона, обаче точно тогава ми се появиха няколко стрии на гърдите. От вече 3 месеца ползвам на Дева - крема против стрии, досега нямам нито една нова, а вече съм почти на финала на бремеността , качила съм 14 кг отначалото.

# 412
Аз използвах на Хипп - Мама Санфт Peace Останах много доволна, почти нямах стрии Wink Сега пак с него започвам да се мажа Simple Smile

# 413
  • Tам през Атлантическия океан
A , oт кой месец почвате мазунченето  Wink
С първата си бременост хич не помня , знам че ползвах само бебешко олио с алое  Grinning
Нямам стрии , ама предполагам е до ген/кожа  Simple Smile

# 414
препоръчват от трети четвърти месец

# 415
  • Пловдив
Аз съм чела ,че може да се започне още от първия месец Peace

# 416
Досега се клепах с обичайните си мазила - масла за тяло на Алверде, масло (олио) от жожоба и от коноп и различни по-леки лосиони за случаите, в които нямам време да чакам да попие добре преди обличане. Днес си взех олиото за бременни на Алверде, да видим как ще се справи то в идните месеци..

# 417
  • Варна
Dess, аз заедно с първите витамини, които си купих, си взех и първото мазало. Колкото по-рано, толкова по- добре Simple Smile

# 418
  • Tам през Атлантическия океан
   Интересно ми е , гаранция ли е че ако през първата бременост не сте се сдобили със стрии че така ще и селед втората  Thinking

# 419
  • София
   Интересно ми е , гаранция ли е че ако през първата бременост не сте се сдобили със стрии че така ще и селед втората  Thinking
Съмнявам се да е гарантирано положение. За хубавата кожа има много фактори, между които дори възраст. Ако изключиш един или повече от тях, то кожата ти няма да е същата.

Общи условия

Активация на акаунт