Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 912
  • 805
  •   1
Отговори
# 675
  • на последния етаж
Кремовете на Палмърс са с какаово масло, така че логично миришат на какао.

# 676
  • Пловдив
Аз също взимам Пламерс от ФЮ,пратките ми пристигат за около 7-8 дни.Цените са много добри,аз съм ги сложила във графа любима марка и ползвам всеки път 10% отстъпка Peace
От тими бутера вече изхвърлих три потника и един клин Mr. Green

Здравейте,моомичета дойде време да започна с мазането влезнах в 3-ти месец и макар че не съм мръднала на кг,смятам да започна отсега.
Искам да попитам какъв е аромата на Палмерс продуктите,ще си взема това  http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Tummy-B … trecth-Marks-125g  и това http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Massage … retch-Marks-250ml
А знаете ли каква е разликата с този продукт,Органик..дали е в съставките http://www.feelunique.com/p/Palmer-Cocoa-Butter-Organics-Tummy-B … tretch-Marks-125g  и дали е по добър от концентрата Тими Бустер

И още нещо да попитам пратките с експреснна доставка ли пристигат по бързо или стандартна,която е по ниска цена?
Мерси.
На бутера аромата е на много леко какаово масло,но на лосиона на мен лично аромата изобщо не ми хареса.Това е единственият аромат който като подуша ми се повдига Tired Това не означава ,че при теб ще е така.Можеш да ги подушиш  в Лили и да прецениш как е за теб.Доставката във ФЮ е безплатна.В тема за ФЮ наскоро се говореше ,че вече има доставка ако продуктите са по 10 паунда.Пусни си ги нормална,идват за 7 дни.За био съставките четов е нета ,че често предизвикват алергични реакции Peace

# 677
Аз също взимам Пламерс от ФЮ,пратките ми пристигат за около 7-8 дни.Цените са много добри,аз съм ги сложила във графа любима марка и ползвам всеки път 10% отстъпка Peace
От тими бутера вече изхвърлих три потника и един клин Mr. Green

Здравейте,моомичета дойде време да започна с мазането влезнах в 3-ти месец и макар че не съм мръднала на кг,смятам да започна отсега.
Искам да попитам какъв е аромата на Палмерс продуктите,ще си взема това  http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Tummy-B … trecth-Marks-125g  и това http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Massage … retch-Marks-250ml
А знаете ли каква е разликата с този продукт,Органик..дали е в съставките http://www.feelunique.com/p/Palmer-Cocoa-Butter-Organics-Tummy-B … tretch-Marks-125g  и дали е по добър от концентрата Тими Бустер

И още нещо да попитам пратките с експреснна доставка ли пристигат по бързо или стандартна,която е по ниска цена?
Мерси.
На бутера аромата е на много леко какаово масло,но на лосиона на мен лично аромата изобщо не ми хареса.Това е единственият аромат който като подуша ми се повдига Tired Това не означава ,че при теб ще е така.Можеш да ги подушиш  в Лили и да прецениш как е за теб.Доставката във ФЮ е безплатна.В тема за ФЮ наскоро се говореше ,че вече има доставка ако продуктите са по 10 паунда.Пусни си ги нормална,идват за 7 дни.За био съставките четов е нета ,че често предизвикват алергични реакции Peace

Благодаря за отговора,ще пусна нормална  доставка.

# 678
здравейте момичета,при мен--първа бременност,20кг качени до тук ooooh!,мажа се с мустела откакто разбрах,че съм бременна,засега нямам стрии получени,но и при мен понякога го има кир ефекта,но не винаги,явно наистина зависи от хормони.Дано и до края не ми се появят   тези гадни стрии.Ще следя темата и успех на всички бъдещи мами  Grinning

# 679
Здравейте искам да ви питам кой продукт на Палмърс използвате за гърдите.

# 680
  • Пловдив
Аз мажа гърдите със същото с което мажа и тялото.Не съм купувала продукт специално за гърди.Смятам да го направя след като родя. Peace

# 681
Аз се включвам да споделя за Елансил. Както armira вече е споменала преди мен, голямата опаковка от 500 мл е по-поносима от гледна точка качество/цена Peace
Аз си я взех от Ремедиум миналата седмица дори за по-малко -  52 лв, без да има промоция, това е редовната им цена на продукта.
fibs, аз също не съм купувала специален продукт за гърдите, използвам продуктите, с които мажа и тялото. Единственото, което добавих сега, в 9-тия месец, е един крем за подготовка за кърмене - Лансинокс, но неговата цел е различна все пак.
armira, би ли споделила ти към какъв продукт си се насочила за стягане след раждането? Hug
Аз, след дълго четене на мнения тук във форума стигам до извода, че доста момичета продължават с козметиката, която са ползвали по време на бременността. Дали това е по-правилното е отделен въпрос .. С ампулите на Lierac аз смятам да продължа и след това, но се чудя какъв да е другия продукт.

# 682
  • Пловдив
Silver touch,за стягане на бюста пак съм се насочила към Палмерс.Алена,го похвали многократно и пишеше назад в темите ,че гърдите и са се върнали в абсолютно същата форма както пред раждането. Peace
Ще се радвам да споделиш нещо повече за Еласил лосиона,че нещо едното ми око все към него гледа Mr. Green
От всичко прочетено разбрах ,че продукта с който се мажем не трябва да е мазан ,а овлажняваш.Идеята е след като минат няколко часа и пипнем кожата ,да личи ,че е намазана и все още има крем по нея.
Лично аз мажа какаовото масло само вечер и хвърлям потник след потник за мое лично успокоение.Мажа се по три пъти на ден.Трябва да знам ,че каквото е зависило от мен  е направено.Останалото е Божа работа Peace

# 683
Алена,го похвали многократно и пишеше назад в темите ,че гърдите и са се върнали в абсолютно същата форма както пред раждането. Peace

Айде пак да съм контра. Mr. Green
Ама все пак имам едно раждане зад гърба си.
Дали гърдите ще се върнат в предишния си вид или не , не зависи от козметиката.
Аз си мажех гърдите само докато бях бременна и то не редовно, после като родих първите месеци гърдите ми бяха огромни, а по принцип са нормални.
Кърмих / цедях се с помпа/ 5 пълни месеца, не съм се мазала с нищичко и въпреки това гърдите ми не са мръднали въобще.
Така, че няма как да се съглася, че козметиката ще свърши чудеса.
По- скоро се молете и надявайте да имате хубав ген и еластична кожа.
Друго, което евентуално, може да има значение, но пак не съм сигурна, е кърменето.
Когато бебето суче, то опъва гърдите/ демек може да ги отвиси от опъване и дърпане/, а когато се цедиш с помпа опъване няма.

# 684
  • Пловдив
Елена Ди,защо да си на контра?  Mr. Green Абсолютно си права Peace Всичко си е ген.Кремовете са за успокоение.
Като питах мама с какво се е мазала преди 33 години прихна да се смее Grinning Качила е 30 кг с мен и не е получила нито една стрия и не се е мазала нито веднъж.Друг е въпроса ,че баща ми е дал ''зор'' и след година и 3 месеца вече съм имала братче.Тогава вече кожата и не е издържала на напъна.

# 685
Защото виждам, че сте много ентусиазирани с кремчетата и сърце не ми дава да ви попаря надеждите.
Не, че не е от значение дали и с какво се мажеш, важно е , разбира се, но чудеса не стават.

# 686
  • на последния етаж
Този.

# 687
Ето ме пак с инфо за кремчетата. На първо място- не ги смесвайте. Тоест-сутрин едно, вечер друго или едно след друго. Леките зачервявания, които имах избиха във типична разгърната уртикариална реакция, "копривна треска" - чиста алергична реакция. Ползвах Мустела, Палмърс и Икаров едновременно специално за гърдите. Не ми се иска да смятам, че може да е от новия сутиен на НиМ Thinking
Връщам се само на Мустела за гърдите и това е. Може би ще опитам и Елансил за в бъдеще. Може би Мустелата наистина има ефект,въпреки кир ефекта.
Задължително след раждането се мажете, докато корема не си върне предишните размери и не се свие и кожата, както и гърдите. При рязко отслабване и висване на кожата стриите също са неизбежни. Миналия път се мазах до втория месец след раждането.
За стягането и формата на корема и гърдите - упражнения, упражнения, упражнения. Кремовете са само козметика и са много важни, но стегнати гърди и корем няма как да съществуват без мускулен тонус.

# 688

За стягането и формата на корема и гърдите - упражнения, упражнения, упражнения. Кремовете са само козметика и са много важни, но стегнати гърди и корем няма как да съществуват без мускулен тонус.
Тук също има истина.
При мен упражненията бяха люшкане на денонощно ревящото бебе, ама все пак си е физическо натоварване.

# 689
Елена Ди и аз съм на същото мнение като теб, че козметиката е един от факторите, но гените, умереното качване на килограми и умереното им сваляне след щастливото събитие имат много, много важно значение Peace
Аз полагам усилия във всички насоки, които зависят от мен  Praynig и мога да се позная най-добре в думите на armira,
Трябва да знам ,че каквото е зависило от мен  е направено.Останалото е Божа работа Peace

armira, Елансил е доста овлажняващ и с лека и едновременно осезаемо подхранваща текстура. Аз започнах с него в 5 месец, изразходих една голяма опаковка и после прочетох тук, в темата, за Палмърс. От 6 досега съм сутрин и вечер на лосиона на Палмърс за тялото, а за коремчето слагам и ампулите на Lierac. Ако трябва да направя сравнение между Елансил и Палмърс, първият продукт попива два пъти по-бързо поне при мен. След като са изминали няколко часа, определено кожата продължава да се усеща доста подхранена, но няма крем по нея. Палмърс е една идея по-дълго оставащ на кожата, като се замисля.
Аз се спрях на Елансил сега, защото, живот и здраве, след като мине секциото тази седмица, предполагам, че няма да имам време да чакам да попива Палмър лосиона, особено в болницата, а не ми се иска да оставям кожата без подхранване.
Искаше ми се да попитам момичетата, които са раждали оперативно, как стои въпросът с грижата за кожата всъщност първите дни след секциото? Thinking Дали въобще можеш да се справиш или временно забравяш за това Flutter

Общи условия

Активация на акаунт