Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 897
  • 805
  •   1
Отговори
# 690
Аз раждах със секцио.
Първите дни в болницата няма как да правиш нищо.
После вкъщи първите дни си мажех с Контратубекс белега, но след 2- рата седмица съвсем го забравих.
Корема ми се прибра почти изцяло още в болницата. Напълно се прибра около 10- тина дни след секциото, така, че за него също никакви грижи не съм полагала.
Въобще мит е, че след секцио корема се прибира трудно .
Относно качването на кг. Аз качих 19 кг/ от 48 до 67 /, свалих ги много бързо. От болницата ме изписаха 54-5 кг, за още месец-два пак бях 48, даже свалих до почти 46 към 4-5 месец.

# 691
  • Пловдив
Елена Ди,поздравления! Ти си нашата гордост и вдъхновение! Hug Hug Hug

# 692
О, моля те, не ме разсмивай така. Grinning
Давам пример със себе си, защото съм възможно най- мързеливия случай по отношение на козметика и въпреки това нищо чак толкова страшно не ми се случи с тялото.
Повечето легенди са силно преувеличени.
Тялото се възстановява, къде в предишния вид, къде малко по- зле.

# 693
 Елена Ди Hug, благодаря ти, че сподели как е било при теб. Явно няма смисъл да си нося целия арсенал в болницата, и без това чантата ми се очертава вече доста тежка.
И аз смятам, че прибирането на коремчето е и въпрос на памет на мускулатурата, както и структура, ако си активен човек и си упражнявала тези мускули преди бременността, би трябвало тялото по-бързо да се възстанови Heart Eyes

# 694
Ако трябва да направя сравнение между Елансил и Палмърс, първият продукт попива два пъти по-бързо поне при мен. След като са изминали няколко часа, определено кожата продължава да се усеща доста подхранена, но няма крем по нея. Палмърс е една идея по-дълго оставащ на кожата, като се замисля.
Палмърс е на основата на минерално масло, то не се абсорбира от кожата, а остава като филм отгоре, като създава измамно усещане за хидратирана и мека кожа. За мен цената му е абсурдна, предвид състава - възможно най-евтините кремчета са с основна съставка минерално масло заради ниската му себестойност.
Ефектът на Елансил, както го описваш, е точно каквото трябва да се търси в един крем Peace

# 695
  • Пловдив
Пух,благодаря ти! вече и двете очи ми гледат към Елансил! Hug

Silver touch,може ли да дадеш линк към крема на Елансил който си взела.Опитах се да го намеря но никъде го няма- да не би да му е сменена опаковката? newsm78 Преди на него имаше една жена покрита с веещ се шал... Thinking

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 22:05 от AnMary

# 696
Точно такава е опаковката, която имам и аз, жена с коремче, покрито с веещ се шал Peace

Ето така изглежда http://www.jevaismieuxmerci.com/elancyl-creme-prevention-vergetu … s-500-ml-945.html

# 697
Елена Ди браво , като прочетох как бързо си влезнала в форма се усмихнах от сърце , дано и ние сме така Simple Smile

# 698
  • Пловдив
Точно такава е опаковката, която имам и аз, жена с коремче, покрито с веещ се шал Peace

Ето така изглежда http://www.jevaismieuxmerci.com/elancyl-creme-prevention-vergetu … s-500-ml-945.html

Благодаря! Hug
Никъде не го намирам в он лайн аптеки,ще пробвам да го потърся на место Peace

# 699
Аз съм го поръчвала от framar.bg, но сега виждам, че в момента нямат наличност. А и цената не е толкова привлекателна, 64 лв. Според мен ще го откриеш без проблем в по-големите аптеки в Пловдив Peace

# 700
  • София
С първата си бременност мажех с Мустела, втората с олио на Хип, нямам стрии по корема!

# 701
  • София
Момичета, не спирайте с грижите за кожата след раждането, в болницата. Имам много приятелки, които нямаха нито една стрия през бременността, но в болницата след раждането им се появиха доста такива. Сигурно е по-сложно при родилите чрез секцио, но поне около лепенката можете да овлажнявате и подхранвате кожата.

# 702
  • София
Да се отчета с гадните ми стрии - след раждането станаха тънки и като че ли доста намаляха. За щастие корема ми не се нацепи, много съм доволна.

# 703
Да се отчета с гадните ми стрии - след раждането станаха тънки и като че ли доста намаляха. За щастие корема ми не се нацепи, много съм доволна.

А би ли споделила,какво използва за мазане по време на бременност?

# 704
  • София

А би ли споделила,какво използва за мазане по време на бременност?
Палмърс ползвах - като че ли съм най-доволна от олиото против стрии.

Общи условия

Активация на акаунт