Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 938
  • 805
  •   1
Отговори
# 660
  • на последния етаж
Доставката е безплатна. Дори под 15 лв излиза флакона (курсът на паунда в момента е около 2.40 лв/паунд), а ако ползваш код или отстъпка за първа поръчка излиза още по-евтино.  Peace
Заповядай в тази тема за подробности.

# 661
Аз също си купувам козметиката на Palmer's от дрогерии Лили, но цените там са по-високи отколкото във feelunique.com, поръчка оттам определено е добра идея,  Лита Peace При поръчки оттам идват в пощата независимо от стойността на поръчката, нали така?

И да споделя аз как успявам да намаля малко разходите за  Palmer's  Grinning
Вместо да купувам лосиона от 250 мл, който е около 18 лв по спомен, си взимам от малките разфасовки от 50 мл, които са по 2,70 и така реално получавам повече. За пръв път ми се случва малка опаковка от каквато и да било козметика да ми излиза по-изгодно, но в случая е така. Дано да не четат от маркетинга на бранда Mr. Green

# 662
  • Пловдив
Аз също взимам Пламерс от ФЮ,пратките ми пристигат за около 7-8 дни.Цените са много добри,аз съм ги сложила във графа любима марка и ползвам всеки път 10% отстъпка Peace
От тими бутера вече изхвърлих три потника и един клин Mr. Green

# 663
  • на последния етаж
Лита Peace При поръчки оттам идват в пощата независимо от стойността на поръчката, нали така?
Точно така!  Grinning

# 664
  • софия
Записвам се да ви следя тук, защото и на мен ми предстои. Още не съм си купила нищо, но смятам скоро да го направя.

# 665
Ей хора, отчаяна съм  #2gunfire
Втора бременност, 5 месец и направо виждам как се появяват гадните стрии Sad
Купих си 1.-Мустела дабъл екшън, защото през първата бременност -2006 се мазах стриктно и имаше страхотен ефект-нито една стрия, попиваше за секунди и имаше страхотен аромат. Сега 7 год по-късно нито попива, нито хидратира, има гаден аромат и прави "кир ефект"
После купих 2.-концентриран крем на Палмърс-не Тами Батър, а маслото-много трудно се размазва. На Икаров се размазва добре, хидратира добре, но дали има ефект-кой знае.
Купих и 3.-Контрактубекс - на мен ли само ми прави кир ефект, но се свлича от кожата като тънка ципица...
Големия проблем са гърдите, гледам някакни зачервявания през няколко дни, които после се прибират, прилича на алергична реакция, която не е изключена предвид броя на мазилата, които ползвам.
Изчетох цялата тази тема, но ако преди години се открояваше Мустела като отзиви, сега не виждам такова единно мнение за нито един продукт. Явно,че и Палмърс, не е панацея. И Лиерак ампули имат по-скоро противоречиви отзиви...
Моля, ако някой се сети за нещо, което мога да купя от аптека или магазин да пише. Крема със свинска мас го поръчах още преди месец,но не ми го донасят все още.
Сигурна съм,че с подходящия крем могат да се избегнат стриите, защото имам опит от предната бременност, но сега просто не откривам такъв. А сега дори не съм качила кг-само 3кг от началото. Гърдите ми обаче са двойни и там е проблема...

# 666

Втора бременност, 5 месец и направо виждам как се появяват гадните стрии Sad
Купих си 1.-Мустела дабъл екшън, защото през първата бременност -2006 се мазах стриктно и имаше страхотен ефект-нито една стрия, попиваше за секунди и имаше страхотен аромат. Сега 7 год по-късно нито попива, нито хидратира, има гаден аромат и прави "кир ефект"

Почвам да си мисля, че попивемостта и кир - ефекта зависят от някакво моментно състояние на кожата, хормоните ли....
При мен беше точно обратното- през първата бременност- кир, не попива, изпотяваше ме. Въпреки това - ни една стрия.
Сега е точно обратното- попива веднага, не ми прави кир, въобще- страхотно се чувствам, ама се чудя дали ще има същия ефект накрая.

# 667
  • Пловдив
 zvezdi4kata26 ,за вече появилите се стрии момичета препоръчват Елансил ампули.Доста от тях споделят ,че ако се пресни ампулите помагат доста. Peace

# 668
  • София
zvezdi4kata26 ,за вече появилите се стрии момичета препоръчват Елансил ампули.Доста от тях споделят ,че ако се пресни ампулите помагат доста. Peace
И аз четох за тези ампули заради приятелката ми, която се нацепи много и тя си ги взе. Каза, че при нея нямало ефект.
Искам да попитам някоя от вас ползвала ли е шведска горчивка за лечение на стрии. Тия дни попаднах на материал и изчетох доста, та мисля да пробвам.

# 669
После купих 2.-концентриран крем на Палмърс-не Тами Батър, а маслото-много трудно се размазва.

Аз ползвам този крем и съм много доволна, бледите стрии ги заличи, а по-големите избледняха. Лесно се нанася и не ми причинява никакъв дискомфорт след мазане. Явно и мазилата си зависят от типа кожа

# 670
Аз още нямам появили се стрии, но ме безпокои зачервяването на кожата. Относно купуването на скъп продукт като Елансил, засега ще се въздържа, по простата причина, че не мога да си позволя да купувам крем след крем с неясен ефект. Ако и на други Мустелата им прави кир ефект, но въпреки това нямат стрии, нека споделят. Ще го купя отново, ако смятате,че има ефект,въпреки това. Това масло на Палмърс, ако се остави да се позатопли, дали няма да се разнася по-лесно?
Ще питам една приятелка фармацевтка кое е най-добро на пазара според нея и ще пиша. Поне смятам, че ще отговори обективно както смята.
Икаров може би също са добра идея, комбинирани с нещо от по-скъпия клас?

# 671
  • Пловдив
Тими бутера на Палмерс се разтопява от топлината на ръката,за вечер е идеално Peace
Мустелата с този кир ефект буквално се рони от кожата на тялото.Повече няма да я купя.
Елансил имат крем който в момента е 500 мл на цена около 60 лв.Според мен си заслужава цена-качество-количество Peace

# 672
Аз също взимам Пламерс от ФЮ,пратките ми пристигат за около 7-8 дни.Цените са много добри,аз съм ги сложила във графа любима марка и ползвам всеки път 10% отстъпка Peace
От тими бутера вече изхвърлих три потника и един клин Mr. Green

Здравейте,моомичета дойде време да започна с мазането влезнах в 3-ти месец и макар че не съм мръднала на кг,смятам да започна отсега.
Искам да попитам какъв е аромата на Палмерс продуктите,ще си взема това  http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Tummy-B … trecth-Marks-125g  и това http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Massage … retch-Marks-250ml
А знаете ли каква е разликата с този продукт,Органик..дали е в съставките http://www.feelunique.com/p/Palmer-Cocoa-Butter-Organics-Tummy-B … tretch-Marks-125g  и дали е по добър от концентрата Тими Бустер

И още нещо да попитам пратките с експреснна доставка ли пристигат по бързо или стандартна,която е по ниска цена?
Мерси.

# 673
Питах моя приятелка, която зимата роди. Каза, че ползвала крем за ръце и тяло с манука и останала доволна.

# 674
  • Бургас
И аз с питане на какво мирише Палмърс. Никак не обичам да ми миришат на храна кремовете за тяло, път те много често шоколади, бисквити, ванилия, какао, кокос, канела  Tired

Общи условия

Активация на акаунт