Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 048
  • 805
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, колко често се мажете? Цапат ли ви дрехите тия кремчета?

# 481
  • София
Аз се мажа сутрин и вечер. Сутрешния крем попива бързо и не цапа, за вечерния - спя с различни тениски и клинчета през ден в най-лошия случай.

# 482
  • на последния етаж
Момичета, колко често се мажете? Цапат ли ви дрехите тия кремчета?
Един или два пъти дневно съм се мазала. Маслата и олиата повече ми цапаха от лосионите и кремовете.

# 483
  • София
Мазах се от дъжд на вятър с предишната бременност,предимно вечер и то но всеки ден. Със сегашната пък досега съм се мацнала веднъж.
С предишната бременност всички пижами отидоха по ангелите от мазилата.

# 484
  • вече Пловдив
Мазах се предимно с маслото против стрии на Икаров - бързо попиваше и не цапаше. Малко миризмата не ми харесваше, но не е било нещо фрапантно. Нямам стрии  Peace

# 485
тогава се мазах с Юсрин лосион против стрии - сега не бих повторила този бълвоч, а бих заложила на по-естествени продукти; в момента използвам крем за тяло "Алверде" - към 7 лв. е и е изчистен откъм супер гадости.

# 486
За маслото на Икаров против стрии, само да вметна, че на описанието пише да се използва след 4месец.

# 487
  • London
Със body butters на body shop, тъй като имат много естествени съставки и предимно какаово или шиа масло.

# 488
Здравейте и от мен.
Аз ползвах Мустела 2 в 1. Уж най - доброто. Мазах и Павловичева мас. Преди 2 седмици се нацепих ужасно само за 2 дни. Ама не преувеличавам - 2 дни. Направо нямам думи. Четох за контратубекса, но незнам дали не е противопоказно да се мажа преди да родя. Ако някой има друга идея, помагайте!

# 489
Здравейте и от мен.
Аз ползвах Мустела 2 в 1. Уж най - доброто. Мазах и Павловичева мас. Преди 2 седмици се нацепих ужасно само за 2 дни. Ама не преувеличавам - 2 дни. Направо нямам думи. Четох за контратубекса, но незнам дали не е противопоказно да се мажа преди да родя. Ако някой има друга идея, помагайте!

За мен мустела не е най-доброто. Пробвай ампулите на Лиерак. Аз мисля да премина на тях от следващия месец Peace

# 490
  • Пловдив
В момента съчетавам Палмерс с Мустела,мажа по три пъти на ден.Ако трябва и по 5 ще мажа само да няма стрии Peace

# 491
Ако трябва и по 5 ще мажа само да няма стрии Peace
За съжаление, няма никакво значение колко пъти ще се намажеш.Напълнях с 30 кг по време на бременността, корема ми беше огромен.Нямам стрии по корема, а само няколко на дупето.Мажех се по веднъж на ден.А даже е имало дни да прескоча.До кожа си е.Моя позната качи 10 кг. със супер малък корем и цялата беше нацепена.Мажеше се 3 пъти на ден.

# 492
  • Пловдив
Живея по добре когато знам,че съм направила и дала всичко каквото зависи от мен Peace
Реших да мажа по 4 пъти за сега в малките месеци,после ще станат повече от 4 Peace
Аз съм си такава- крайна Wink

# 493
Живея по добре когато знам,че съм направила и дала всичко каквото зависи от мен Peace
Реших да мажа по 4 пъти за сега в малките месеци,после ще станат повече от 4 Peace
Че ти в 8-9 месец , няма да пускаш кремчето от ръце. Joy

# 494
  • Пловдив
Че ти в 8-9 месец , няма да пускаш кремчето от ръце. Joy

Пълно ку-ку съм Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт