Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 894
  • 805
  •   1
Отговори
# 705
Да се отчета с гадните ми стрии - след раждането станаха тънки и като че ли доста намаляха. За щастие корема ми не се нацепи, много съм доволна.

А би ли споделила,какво използва за мазане по време на бременност?
Палмърс ползвах - като че ли съм най-доволна от олиото против стрии.

Благодаря ти,и аз от една седмица се мажа с палмърс,взех си Тими Бустера и лосиона за стрии за цяло тяло.Добре ми овлажнява,дори и 24 часа след това кожата ми е много мека.Незнаех че има и олио за стрии-консистенцията е течна така ли?Тъй като не го срещнах в FU

# 706
  • София
Да, течно е и попива много добре, не оставя мазен филм. И аз късно го намерих, цяло лято ми прималяваше като се мажех с маслото в жегите. Иначе го купувах от Лили.

# 707
Да, течно е и попива много добре, не оставя мазен филм. И аз късно го намерих, цяло лято ми прималяваше като се мажех с маслото в жегите. Иначе го купувах от Лили.

Благодаря ти,може би ще взема после него. Simple Smile

# 708
absolutpartystar може ли да дадеш линк към олиото което си използвала, радвам се че всичко е наред със стриите  Hug

Момичета а някаква козметика за целулит ползватели и от която сте доволна, palmar's има ли такъв продъкт.

# 709
  • София
Абе не е съвсем наред, няма да ми е същата кожата, но като знам на някои мами какви са им дълбоки и после кожата седи отпусната, съм щастлива, че и аз не съм така.
Не съм сигурна дали е точно същото масло, но е в такава опаковка. В Лили само то беше в течен вариант.
http://www.baby4you.co.nz/shop/Pregnancy/Stretch+Marks+%26+Skinc … Cocoa+Butter.html

# 710
Момичета, имате ли впечатления от крема на Арома против стрии? Ето този - http://www.aroma.bg/catalog/serum-protiv-strii-aroma-hot-body-lift-and-firm-395/

# 711
Направих си домашен крем от какаово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от кайсиени ядки и пчелен восък. Рецептата я намерих в нета. От няколко дни го ползвам, така че не знам дали ще има ефект на финала, но доста ми вдъхва доверие и е много приятен - попива (учудващо добре), и кожата става мнооого мекичка  Peace

# 712
  • Бургас
Арома го купих днес, разочарована съм. Основната съствка е течен парафин  #2gunfire. Има и туй-онуй, но на опашката на съставките.

# 713
Аз използвам бадемово масло смесено със кутийка крем за тяло НИВЕА. Каза ми го една мама с близнаци която няма една стрия. За момента и аз нямам ( 6ти месец).

# 714
Привет, привет. Вече прясно родила Grinning Влизам в темата тържествено да се похваля, че с тази бременност надвих гадните стрии. Бебето е на 11 дни, а аз вече прибрах корема. Няма поражения никъде за разлика от предния път, в който получих една къса около пъпа. Сега продължавам да се мажа като акцентирам на гърдите. Най-големи заслуги отдавам на bio oil, в който се мазах последните 3 месеца. Тъй че горещо препоръчвам. Много хубав продукт, но за съжаление трябва да се поръчва и не е евтин.

# 715
Аз по време на двете бременности ползвах обикновен масажен крем, към който добавих капсули Геритамин (вит. А и Е), не ми се появи нито една стрия. Peace

# 716
  • Оптимист по принуда
Bio Oil,като е прекрасен продукт за всякакъв вид белези и петна по кожата,много подхранва и попива бързо.

# 717
  • София
Използвах изключително нередовно Мустела, за щастие нямам нито една стрия, но това според мен е до кожа и качени килограми ( моите не бяха малко 14)

# 718
  • София
Дефакто и деюре Simple Smile нищо не използвах, убедена съм че всичко е до кожа. С малкия се мазах, сега не-резултата е един и същ- стрия няма.

# 719
Дефакто и деюре Simple Smile нищо не използвах, убедена съм че всичко е до кожа. С малкия се мазах, сега не-резултата е един и същ- стрия няма.
Не е точно така. В периода на пубертета качих няколко килограма и съответно ми се появиха доста стрии по бедрата. Като забременях започнах да се мажа с крем (вече споменах какъв) и не ми се появи нито една стрия. Значи все пак има значение дали полагаш някакви грижи с цел превенция (поне при мен). Thinking

Общи условия

Активация на акаунт