Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Бубе, момичета мерих панталона. 14-ка е нашият номер  Peace

# 256
Бубе, момичета мерих панталона. 14-ка е нашият номер  Peace

Руми, благодаря за надеждата  Simple Smile. Панталонът ще тръгва до няколко дни за БГ и ще видим. Каквото сабя покаже. Оказа се, че на снимката ми се вижда с ниска талия, а аз залагах на това, но той май бил с дълбока. Малко коремни преси ще трябват да ми стегнат благополучието и може да се напъхам  Simple Smile... ама как не обичам диети... не е ли да си хапнеш пицка и да си пийнеш винце...

# 257
Не е с ниска талия, но не е и с дълбока такава  Rolling Eyes

Още е при мен панталона. Сега ще премеря дълбочината  Peace

ПП: 21см (от копчето до дъното) ако ме разбираш как съм го мерила  Crazy

# 258
ПП: 21см (от копчето до дъното) ако ме разбираш как съм го мерила  Crazy

Съвсем си е добре даже  Simple Smile. Аз за по-ниска не мога да се вредя, че съвсем ще злоупотребя с добрия вкус. И пак ме успокои. За пореден път  Hug

# 259
Радвам се когато нося добри новини  Mr. Green

Hug

# 260
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug Сигурно въпросът е задаван, но да знаете дали от www.zara.co.uk може да се пазарува с БГ карта до адреса на превозвач?
Благодаря предварително   bouquet

# 261
mentina, не може Peace.

# 262
Здравейте момичета   bouquet
Искам да ви питам някоя поръчвала ли е от тези панталони в ТЕСКО:
http://www.clothingattesco.com/trousers/f+f-coloured-twill-trous … rs/invt/kd211141/

Интересува ме дали са с регилируем ластик на колана или не? Тъй като миналата година всички панталони от сайта бяха без и бая се озорих да ги преправям, а някои и не можах.

# 263
  • София
Здравейте момичета   bouquet
http://www.clothingattesco.com/trousers/f+f-coloured-twill-trous … rs/invt/kd211141/

Интересува ме дали са с регилируем ластик на колана или не? Тъй като миналата година всички панталони от сайта бяха без и бая се озорих да ги преправям, а някои и не можах.

maria_m - Adjustable elasticated waist - би трябвало да има ластик за регулиране  Peace

# 264
Здравейте момичета   bouquet

maria_m - Adjustable elasticated waist - би трябвало да има ластик за регулиране  Peace

Много благодаря   bouquet

Да си допълня въпроса.
Ще пускам поръчка от Теско чрез КД. Въведох адреса им, но кой адрес да попълня за biling? Пак ли техния или не? Сори за тъпия въпрос, но за пръв път ще пускам с посредник....

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 16:46 от maria_m

# 265
При поръчка от Теско дрешки, билинг и шипинг адресът е този на превозвача.

# 266
При поръчка от Теско дрешки, билинг и шипинг адресът е този на превозвача.

bouquet  bouquet  bouquet

# 267
С каква карта успявате да поръчате в адидас?
С Пейпал не успях. Аз пробвах с кредитна мастъркард на ДСК, но не ми я приема. Имам и виртуална Виза, чудя се дали да я зареждам нея и да пробвам или няма смисъл.

# 268
С ПП не дава с английския адрес за получаване. С виртуалната точно стана при мен, давай с нея!

# 269
С каква карта успявате да поръчате в адидас?
С Пейпал не успях. Аз пробвах с кредитна мастъркард на ДСК, но не ми я приема. Имам и виртуална Виза, чудя се дали да я зареждам нея и да пробвам или няма смисъл.
при мен стана с master card на пиб

Общи условия

Активация на акаунт