Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 260
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
С ПП не дава с английския адрес за получаване. С виртуалната точно стана при мен, давай с нея!
мерси, твоята на дск ли е?

# 271
Може ли някой ако е купувал хубав , памучен,попиващ добре мъжки халат за баня да прати линк/сайт ?
Ще съм мнооого благодарна  Hug

# 272
Моля, препоръчайте ми като качество детски дрехи. Колебая се между ТЕСКО, АСДА и Спортдирект. От 1 и 3 съм поръчвала и Теско по ми харесват като качество. От Спортса не ме кефи това, че всичките им блузки например са 65% полиестер. И от трите съм напълнила кошовете и се чудя.....май ще взема да комбинирам.... newsm78

# 273
  • София
Моля, препоръчайте ми като качество детски дрехи. Колебая се между ТЕСКО, АСДА и Спортдирект. От 1 и 3 съм поръчвала и Теско по ми харесват като качество. От Спортса не ме кефи това, че всичките им блузки например са 65% полиестер. И от трите съм напълнила кошовете и се чудя.....май ще взема да комбинирам.... newsm78

maria_m, и моите наблюдения са такива за спортсдиректа, дъщеря ми има огромно количество дрехи  Mr. Green - най-много от M&S - страхотно качество, Некст - отново страхотни и естествено и от АСДА и Теско, забравих и дрехите на H&M са страхотни и на добри цени  Peace

# 274
С ПП не дава с английския адрес за получаване. С виртуалната точно стана при мен, давай с нея!
мерси, твоята на дск ли е?

Да, на ДСК е.

# 275
  • София

От тези, за които се колебаеш- Теско, след това Асда. Нашите най-много са от М и С (там нямам разочарование) и Теско (също доста добри).

# 276

Пазарувала съм и от трите. Детските дрешки от спортс-а не ми харесват. Имат полиестер от гадния дето се завалва/става на топчета. Анцузи съм вземала хубави, но като цяло освен тях не бих пазарувала основния гардероб от там. Спортс-а основно обувки, якета или дрехи за нас пазарувам.

От теско съм много доволна. Цените са добри, а когато има намаления и промоции стават чудни  Peace Дрешките са с добро качество.

От асда пазарувах наскоро за следващия сезон. Дрешките са много хубави, но не мога да кажа как са като качество, че не съм ги прала още. Серията им с принцеските беше страхотна (и доста бързо се изчерпи), а взех едно намалено зимно якенце само за 7 лири, в което малката направо се влюби  Peace

От М и С купувам бельо за всички, бодита, чорапогащници - страхотно качество са. Дрешките ми идват малко скъпички, но по намаленията има попадения.

# 277
Момичета, много благодаря на всички за отговорите. Много ми помогнахте.   bouquet  bouquet  bouquet

Аз от Спортса дънки съм му харесала, иначе разни блузки, ризки, суичери мисля от Теско. Миналата година поръчвах лятни от там и са страхотни. А и като цени ме устройват. Иначе съм фен на Некст, но цените ми идват повечко в този момент.

П.С.  Сега гледам сайта на М&С, но не ми дава да избера размери и бройки на нищо....що така?   newsm78

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:13 от maria_m

# 278
Може и да е питано, но пак ще попитам.
Получавам дрехи от Англия, които миришат много хубаво и много трайно на прах за пране. Все едно са парфюмирани. Да ме ориентирате какъв прах да купя и от кой сайт, за да постигна същия ефект. Че ми писна от нашите прахове тук, които хем че струват скъпо, хем не перат качествено и не миришат на нищо.

# 279
  • София-Лагера
Получавам дрехи от Англия, които миришат много хубаво и много трайно на прах за пране. Все едно са парфюмирани. Да ме ориентирате какъв прах да купя и от кой сайт, за да постигна същия ефект. Че ми писна от нашите прахове тук, които хем че струват скъпо, хем не перат качествено и не миришат на нищо.
Ленор Peace

# 280
  • София
Този сезон и аз се насочвам към Теско. Некст-а ще го забравя за известно време, че нещо издишам финансово  ooooh!.
Моля да ме ориентирате дрешките и обувките отговарят ли си на номерацията. Дъщеря ми е на 6,6г.

# 281
Моля да ме ориентирате дрешките и обувките отговарят ли си на номерацията. Дъщеря ми е на 6,6г.
гледай ръста, отговарят си, моята на тази възраст беше 7-8, че и 8-9, ама аз сега ще й вземам за 11г. ooooh!

# 282

В Маталан също има много хубави неща. Приемат от скоро Бг карти. Като качество не мога да те ориентирам, защото съм купувала, но не за мен. На пипане като материи бяха много добре. След пране-не знам.

П.С.Сега огледах момичешките дрешки, че са ми слабост. Ей това е тооолкова сладко :http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Young … trList=Dept,brand и това също
Искам момиченцеееее!  Heart Eyes

# 283
Мдам, в matalan също има страхотни детски неща. Аз съм си купувала и от дамската серия и съм много доволна.
От Теско ми идват леко умалени - бодитата до 86см на моята госпожица не й стават, а е 82см. Блузките 12-18м, които също са до 86см ги прибрах отдавна, като дължина ръкавите много бързо окъсяха. Панталонките са ок.

Вярвай ми не искаш, купуват се ей така много парцалки дето не ти трябват дори да имаш достатъчно дрешки. А мазата ни вече се напълни с омалели детски дрешки и роклички обличани по няколко пъти само  Blush

# 284
http://www.mysupermarket.co.uk/#/sainsburys-price-comparison/lau … washes_925ml.html
http://www.mysupermarket.co.uk/#/sainsburys-price-comparison/lau … 20_washes_40.html
Aлекс 1, това ползвам аз-таблетките и гела с удължена миризма. Peace Наистина миризмата е невероятна и дрехите миришат до следващото пране. Купувала съм ги от Теско,Сейнсбъри и Амазона-дебна къде са на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт