Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 088
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Някой има ли това яке: http://www.mothercare.com/Mothercare-Cream-Padded-Coat/dp/B0074H … mp;qid=1330512278
Как е като размери и хубаво ли е, че мисля да поръчам за догодина?
Ако имш възможност отиди до магазин да пробваш,според мен якетата са им умалени,дъщеря ми е на 2,7г верно малко по-височка,но миналата седмица мерихме зимно,но друг модел и на 3-4г ръкавите късееха Peace
Мерси, и моята е много висока. Ще взема да поръчам направо 4-5г. Няма във Варна къде да пробвам.

# 586
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой пазарувал ли е от сайта на River Island? Поръчах една чанта директно до БГ, но не знам дали трябва да пристигне в пощенския клон или идва на адрес директно?

В БГ ги доставят Спиди,на адреса.

bouquet

# 587
  • София
Някой случайнио да има това
http://direct.asda.com/george/younger-girls-coats/minnie-mouse-p … 0,default,pd.html

Интересуват ме размери 2-3 или 4-5

# 588
Да знаете някой Ук сайт с марките Tom Tailor i S.oliver?   bouquet

# 589
  • Пловдив
Ох, и на мен за едно якенце най-вече ми е дерта.
Ето това: http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/f+f-floral-print-pa … et/invt/kc210000/
Да се надяваме, че забавянето е заради многото поръчки покрай намалението. И да стискаме плаци всичко да е наред! Peace

Laughing и аз съм със същото якенце. От доста време си го гледам и все намирам причина да не го поръчам, но като му видях намалената цена и вече не можах да устоя. Мноооого ще ме е яд ако не мине! Пиши моля те ако ти обработят или откажат поръчката.  Peace

# 590
Пак да попитам, някой пазарува ли от New Look, мисля да си пускам поръчка, искам да знам има ли някакви проблеми, колко бързо пристигат до БГ адрес нещата и каквото друго се сетите.

# 591
Да знаете някой Ук сайт с марките Tom Tailor i S.oliver?   bouquet
Може да разгледаш в amazon  Wink

# 592
  • София
много ще съм благодарна ако някой може да ми даде сайта на блог в който си пишат съфорумки пазаруващи от UK  Praynig

# 593
момичета, споделете от Теско гросери към кой адрес /с кой доставчик/ имате доставена поръчка

# 594
  • Плевен
Пак да попитам, някой пазарува ли от New Look, мисля да си пускам поръчка, искам да знам има ли някакви проблеми, колко бързо пристигат до БГ адрес нещата и каквото друго се сетите.
Мира, в първият пост пише, че от New look,  се пазарува само с английска карта. Но пък в сайта пише ,че пращат до Източна Европа и доставката е 5-7 дни.

# 595
  • Бургас
Поръчката ми от Теско е delivered to letterbox.  Rolling Eyes Хермес са куриерите. Мислите ли, че това е някакъв проблем?
Имала съм поръчки от H&M, при които е изписвало същото на проследяването и не е имало проблем, но сега се чудя...  Thinking

# 596
момичета, споделете от Теско гросери към кой адрес /с кой доставчик/ имате доставена поръчка

На Гив.  Peace Изобщо и не си правя експерименти да го сменям с новия на Гъбите. Беше доставена на следващия ден. Описах си я в сайта им подробно - отразиха я (Гив) че е доставена веднага, т.е. преди да изтече слота за доставка.

# 597
нади, аз видях че пише за БГ карта, че не става. Но сега имат опция за плащане с пей пал.
И все пак не ми се пробва без да имам мнение от други поръчвали. )
А като сметнах доставката до англ. адрес и после до тук...тя излиза почти колкото цената на това, което искам да поръчам.)

# 598
  • София
Поръчката ми от Теско е delivered to letterbox.  Rolling Eyes Хермес са куриерите. Мислите ли, че това е някакъв проблем?
Имала съм поръчки от H&M, при които е изписвало същото на проследяването и не е имало проблем, но сега се чудя...  Thinking

Мисля, че няма проблем. Имала съм с такъв статус от Тк Макс, получих си ги.

# 599
Здравейте. В сайта на George нещо не ми излизат поленцата за размер и бутона за купуване. Някой да има този проблем? В акаунта съм си, но нещо не ми дава да купувам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт