Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 094
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мацки да питам някоя ако пуска поръчка от Асда и е от София да ми драсне едно ЛС, да се включа с няколко неща  Praynig.

# 571
Някой има ли това яке: http://www.mothercare.com/Mothercare-Cream-Padded-Coat/dp/B0074H … mp;qid=1330512278
Как е като размери и хубаво ли е, че мисля да поръчам за догодина?

# 572
Снощи успях да пуснах поръчка от Теско след няколко отказа от тях. Имам Виза електрон на ЦКБ и на Булбанк. Досега съм пазарувала от няколко англ. сайта с тази на ЦКБ без проблем, вкл. и от Теско, но снощи все ми я отхвърля, другата също. Накрая влязох в сайта на ЦКБ и си направих Виртуална Виза за около 15 мин. цялата процедура и то в 23,30 ч. Теско веднага ми я прие и си мина плащането, днес имам мейл от тях, че ми приготвят пратката.  Peace

# 573
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой пазарувал ли е от сайта на River Island? Поръчах една чанта директно до БГ, но не знам дали трябва да пристигне в пощенския клон или идва на адрес директно?

# 574
Някой пазарувал ли е от сайта на River Island? Поръчах една чанта директно до БГ, но не знам дали трябва да пристигне в пощенския клон или идва на адрес директно?

В БГ ги доставят Спиди,на адреса.

# 575
Някой от Ямбол ще поръчва ли от Асда, искам да се включа с едни гуменки?  Praynig

# 576
Някой има ли това яке: http://www.mothercare.com/Mothercare-Cream-Padded-Coat/dp/B0074H … mp;qid=1330512278
Как е като размери и хубаво ли е, че мисля да поръчам за догодина?
Ако имш възможност отиди до магазин да пробваш,според мен якетата са им умалени,дъщеря ми е на 2,7г верно малко по-височка,но миналата седмица мерихме зимно,но друг модел и на 3-4г ръкавите късееха Peace

# 577
Здравейте момичета. )
Да попитам, как пазарувате от New Lоок, става ли с БГ карти?
За колко време пристигат нещата?
Евентуално ако има някой, който да прави общи поръчки от там ако иска да ми пише.

# 578
  • Варна
Момичета, моля за малко помощ за обувки за прохождане. Разгледах доста сайтове, но ако може някой да ми помогне с лични впечатления и препоръки ще ми бъде много полезно Simple Smile

# 579
  • Бургас
Момичета, моля за малко помощ за обувки за прохождане. Разгледах доста сайтове, но ако може някой да ми помогне с лични впечатления и препоръки ще ми бъде много полезно Simple Smile

Clarks.  Peace

# 580
  • Пловдив
От Теско до английски адрес ли пускате?

# 581
Да.

Поръчката ми от Теско от 28.02 все още е със статус in progress. newsm78
Опасявам се да не ми я откажат, понеже смених стария с новия адрес на Габко и за пръв път поръчвам на новия.

# 582
и аз за якето на мадъркеър...някой дали го има?

# 583
  • Пловдив
Да.

Поръчката ми от Теско от 28.02 все още е със статус in progress. newsm78
Опасявам се да не ми я откажат, понеже смених стария с новия адрес на Габко и за пръв път поръчвам на новия.

И с моята от 28.02 е същата работата. До сега не са се бавили толкова. Нито обработват, нито отказват. Жалко, че ако откажат якенцето, което поръчах вече е изчерпано.

# 584
Ох, и на мен за едно якенце най-вече ми е дерта.
Ето това: http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/f+f-floral-print-pa … et/invt/kc210000/
Да се надяваме, че забавянето е заради многото поръчки покрай намалението. И да стискаме плаци всичко да е наред! Peace

Общи условия

Активация на акаунт