Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, интересувам се от големината на тези балерини или някои от подобните модели
http://www.next.co.uk/x492756s6
Дъщеря ми носи в момента 28 ном, мислех да взимам 10-ка, защото не искам да имат кой знае какъв аванс, тъй като й лепкат и не са й удобни. Като чета обаче за умалените дрехи и обувки този сезон, някой ако очаква да получи или вече има от таз годишните балерини, да каже как са номерата...

# 76
ninnann, и а харесах този мод. сандали. Дъщеря ми в момента носи 9-ка ,за лятото мислех да поръчам 10 ,но май трябва да е направо 11-ка. Правилно ли се ориентирам? Ти как мислиш като гледаш вашите? newsm78
 Благодаря ти предварително!  bouquet

# 77
  • София
Леле Нинче,щом и ти казваш,че са умалени дрехите и сандалките,аз явно доста ще имам за продавалника  Laughing  Laughing
Изкуших се и съм поръчала 3-4 неща с размер 5-6г. и след като и ти и Вили,казвате че тази година нещата на Некста са умалени,вероятно всичко ще се продава и ще поръчвам по-големи размери  Sad

Моите наблюдения са само от тези сандалки и гащеризончето, но са ми показателни ... следващата поръчка (добре, че не се изкуших да поръчам всичко, което исках) размерите на дрешките ще са 4-5  Peace, а за сандалите вече незнам ... мислех си, че 8-цата ще й станат и от корковите взимам винаги номер по-голями от другите модели ... сега ще поръчвам от този модел 9-ка даже и 10 ще са добре според мен, а за коркови  Rolling Eyes - дано някой има поръчани от по-малките размери и каже сантиметри, че съм в чуденка  Grinning

Момичета, можете ли да ми кажете каква е стойността на доставката до БГ от Asda?
Нещо взе да ми омръзва от посредници май вече сама ще си поръчвам.
Благодаря ви предварително! Hug

Snow girl - 2,95 от George и 3,95 от Asda  Peace

Едит: dani2222 направо съм в чуденка, така като гледам направо 11-ка май  Rolling Eyes 8-цата е за краче 15 см, не повече ... смятай със сантиметър през номер  Peace

# 78
Леле Нинче,щом и ти казваш,че са умалени дрехите и сандалките,аз явно доста ще имам за продавалника  Laughing  Laughing
Изкуших се и съм поръчала 3-4 неща с размер 5-6г. и след като и ти и Вили,казвате че тази година нещата на Некста са умалени,вероятно всичко ще се продава и ще поръчвам по-големи размери  Sad

Моите наблюдения са само от тези сандалки и гащеризончето, но са ми показателни ... следващата поръчка (добре, че не се изкуших да поръчам всичко, което исках) размерите на дрешките ще са 4-5  Peace, а за сандалите вече незнам ... мислех си, че 8-цата ще й станат и от корковите взимам винаги номер по-голями от другите модели ... сега ще поръчвам от този модел 9-ка даже и 10 ще са добре според мен, а за коркови  Rolling Eyes - дано някой има поръчани от по-малките размери и каже сантиметри, че съм в чуденка  Grinning

Момичета, можете ли да ми кажете каква е стойността на доставката до БГ от Asda?
Нещо взе да ми омръзва от посредници май вече сама ще си поръчвам.
Благодаря ви предварително! Hug

Snow girl - 2,95 от George и 3,95 от Asda  Peace

Едит: dani2222 направо съм в чуденка, така като гледам направо 11-ка май  Rolling Eyes 8-цата е за краче 15 см, не повече ... смятай със сантиметър през номер  Peace

ninnann
, Много ти благодаря! Аз мислех, че това са цените за доставка на територията на UK. Но щом е до БГ е супер. Мерси отново!

# 79
  • София
Snow girl, аз не съм дочела ... на територията на Англия е, аз помислих, че ти е омръзнало от посредници, а не от превозвачи, за това ..  Embarassed, подведох те, извини ме  Peace Hug

# 80
  • Варна
Да, това са цените за доставка до UK адрес Няма доставка до България. Ползва се транспортна фирма  Peace
P.S. ninnann ме е изпреварила вече  Wink

# 81
Няма проблем.
А може ли да ме "светнете" малко по въпроса: мога да си направя акаунт и да си поръчвам сама като доставката е до адреса на някой превозвач в UK, който после ми доставя поръчката така ли?
Аз до момента само с The win company и някаква Цвети съм работила. Но те докато поръчат и всичко вече се е изчерпало.

# 82
# 83
  • София
Няма проблем.
А може ли да ме "светнете" малко по въпроса: мога да си направя акаунт и да си поръчвам сама като доставката е до адреса на някой превозвач в UK, който после ми доставя поръчката така ли?

Абсолютно правилно си се ориентирала  Peace, виж на първа страница превозвачите, виж им цените за транспорт, местоположението също е важно и нататък вече знаеш - правиш акаунт, вписваш техен адрес за доставка и т.н.  Peace
Аз съм от София и Габко са ми супер удобни ...
Ето тази тема също ще ти е супер полезна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635160.0
Успех  Wink

# 84
ОК, мерси! А аз предполагам, че трябва да уведомя превозвача, който съм си избрала, че съм направила поръчка до техния UK адрес.
Сега ще попрочета да не ви занимавам
  bouquet

# 85
Здравейте  Simple Smile  Може ли да ме посъветвате какъв размер дрешки да поръчам за детето от Асда...на 1г.и 9 м.сме,88см и около 13 кг.  Някъде четох,че били уголемени  Rolling Eyes,та сега се чудя 18-24м или 2-3 г. Благодаря ви предварително  Grinning

# 86
  • Варна
Бих заложила на 18-24  Peace. Всичко детско, което съм поръчвала от Джордж е уголемено, някои неща са направо огромни Naughty

# 87
  • София
Аз бих написала точно обратното на dima1. Дрешките според мен са леко уголемени (поне на моят дребен така му стоят). Аз поръчвам 2-3 г. като пролетта ще са леко дълги - за панталон специално, но пък за есента му стават точни. Единствено панталоните в талията са малко широки, ако нямат ластик. Споделям опит как направих миналата година с размерите и тази година направих същото. За сведение ние също сме колкото вас - 1г. и 10 м., 90 см и около 12,5 кг.

# 88
  • София
Sweety_lady, да не пазаруваме от различни магазини  hahaha  Hug
И аз смятам, че дрехите от Асда са уголемени, не знам дали е много или малко, но дъщеря ми е 100 см, тежи 17 кг. и дрехи с размер 2-3 години й стоят идеално  Peace
Има доста размер 3-4 - ами, като подарени са й  Peace
Ето това примерно е от новите им неща: https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/ASDA2012#5697715615480553282 - дължината на туниката/роклята е 50 см, ширината под мишници е 30 см - дрехата е размер 2-3 години.

# 89
  • София
ninnann  Joy ами нашите дрешки от миналата пролет размер 12-18 м. са ни късни - панталоните са му до кокалчето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт