Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Според мен зависи от структурата на детето и предпочитанията на майката. Аз например обичам дрешките (по-точно блузките) да са по-дълги. Тези, които са ни точен размер й опъват на коремчето и ако няма нещо отдолу кръстта й е гол. Затова винаги ги вземам следващия размер  Peace
За панталонките ако не могат да се коригират на талията също предпочитам следващия размер, защото нейния размер често я притиска в кръстчето и не иска да ги носи.

# 91
Момичета,
Сега се зачетох, че дрешките от Асда са малко уголемени и ви моля за съвет, относно размерите за новородени. Да поръчам ли размер "Tiny baby" 50 см., 2,7 кг. или "First size" 56 см. до 4,1 кг.?

# 92
  • София
Момичета,
Сега се зачетох, че дрешките от Асда са малко уголемени и ви моля за съвет, относно размерите за новородени. Да поръчам ли размер "Tiny baby" 50 см., 2,7 кг. или "First size" 56 см. до 4,1 кг.?
Определено фърст сайз поне, че дори и следващия размер. В началото бебетата са като гъбки, може по 2-3-4 см на месец да дръпнат, че и повече, затова по добре мааалко по големичко, отколкото да го облече един път.

# 93
Betelgeize, аз не уточних, че ми трябват за дарение в родилен дом и затова се чудя толкова.
Поръчала съм гащеризончета като половината са First size, а другите Tiny baby.
Дано да съм ги нацелила, защото досега не съм поръчвала от Asda.

# 94
Момичета,
Определено фърст сайз поне, че дори и следващия размер. В началото бебетата са като гъбки, може по 2-3-4 см на месец да дръпнат, че и повече, затова по добре мааалко по големичко, отколкото да го облече един път.

точно за асда си вземи и първия размер, хубаво растът като гъбки, а първия месец какво, голо ли да ходи детето  Laughing

# 95
А
Betelgeize, аз не уточних, че ми трябват за дарение в родилен дом и затова се чудя толкова.
Поръчала съм гащеризончета като половината са First size, а другите Tiny baby.
Дано да съм ги нацелила, защото досега не съм поръчвала от Asda.

Аз като раждах имаше едно 5кг-мово бебенце и няколко над 4кг, че и височки. Е, на тях едва им намираха какво да облекат(нямали много 3-6мес. размер  Mr. Green).
За останалите имаше дрешки  Simple Smile
За родилен дом според мен трябват като tiny за недоносени, така и по-големички дрешки. Напоследък доста дечица се раждат по-едрички  Peace

# 96
  • Пирдоп
и мойто мнение е, че дрехите са им уголемени
относно бебешките дрехи, вземи от двата размера между които се двоумиш. Синът ми се роди недоносен, в началото нормално да няма точни дрехи за едно килограмови бебета, но го изписаха 2.300 и въпреки това, най-малките им дрехи, пак му седяха доста големи

п.п. scarly, аз и двата пъти раждах в МД София, там  има тенденция на раждане на бебета с по - ниско тегло. Едното го родих 1.300 кг в 32г.с., другото 2 кг в 34 г.с.

# 97
Влизам да похваля нещо което получихме днес и елата да нивидите какво става  Heart Eyes
http://www.elc.co.uk/Big-City-Carry-Along-City/125335,default,pd.html
супер качество и надявам се много да се забавляваме, иначе дойдоха и още няколко коли камиони и въртолет, е нали трябва да се запълни гаража. Доволна съм още повече че цените си бяха от новогодишните на 50% и си беше моя първа поръчка от сайта , всичко си мина нормално за 4 дена си доставиха до ук.
За некст ми е много интересно все са уголемени а сега пък умалени, жалко ще е че чакам едно яке за което не предвидих толкова аванс  Thinking

# 98
  • Пловдив
Харесала съм си няколко неща от Некст,обаче дъщеря ми е малко едричка-93см, 18кг и има коремче и се чудя дънки какъв размер да и взема  Embarassed  Ако някои получи 3-4 или 4-5 от новата колекция да ги измери,да се ориентирам  Praynig

# 99
Много ви благодаря момичета  Hug Hug Hug.....Аз прецених,че блузки ще поръчам 18-24,а за панталони и дънки с номер по-голям (3-3 г )  Grinning Дано всичко е ок

# 100
Благодаря за мненията, момичета!
Значи май наистина е най-добре и от двата размера да взема. Иначе от разпродажбата в Mothercare взехме и няколко комплекта за недоносени бебета 2,3 кг. Те са вече при нас и са доста мънички. В Mothercare има едни съвсем малки гащеризончета - единият размер е 1,4 кг., а другия 1,8 кг. Не знам дали ще влязат в употреба, ако взема и от тях. Но така като чета колко малко е било бебчето на Mary Ch. може и да трябват такива дрешки в болниците.
Извинете, че пооспамих темата  Embarassed

# 101
Харесала съм си няколко неща от Некст,обаче дъщеря ми е малко едричка-93см, 18кг и има коремче и се чудя дънки какъв размер да и взема  Embarassed  Ако някои получи 3-4 или 4-5 от новата колекция да ги измери,да се ориентирам  Praynig

mucko и моята голяма дъщеричка (3 г.) е малко по-едричка от нейните връстници и ще ти кажа как стоят нещата с размерите на Некст при нея:
1. Дънки - отговарят си точно на размера
2. Блузки - доста по-големички са
3. Бикинки - много малки. Трябваше да й взема поне два размера по-големи.

П.П. Тези размери обаче са от миналата колекция. Въпреки това и друг път като съм й взимала са били така.

# 102
  • СОФИЯ
Мама Вили мога ли да те помоля да дадеш размери и на поличката съ жълтото коланче - размер 8.

# 103
С какви карти поръчвате от Disney.co.uk,че моята кредитна на Виза ми я отказаха?

# 104
Някой скоро пробвал ли е да плати в Puma с бг карта?
Няколко от вас споменаха, че вече може да се плаща в Адидас и се чудя дали и там ще стане  newsm78
Виждам, че имат и пей пал.

Общи условия

Активация на акаунт