Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Може и да е питано, но пак ще попитам.
Получавам дрехи от Англия, които миришат много хубаво и много трайно на прах за пране. Все едно са парфюмирани. Да ме ориентирате какъв прах да купя и от кой сайт, за да постигна същия ефект. Че ми писна от нашите прахове тук, които хем че струват скъпо, хем не перат качествено и не миришат на нищо.

От кой сайт получаваш такива дрехи, че аз до сега не съм получавала такива ?
Мерси !

# 286
Може и да е питано, но пак ще попитам.
Получавам дрехи от Англия, които миришат много хубаво и много трайно на прах за пране. Все едно са парфюмирани. Да ме ориентирате какъв прах да купя и от кой сайт, за да постигна същия ефект. Че ми писна от нашите прахове тук, които хем че струват скъпо, хем не перат качествено и не миришат на нищо.

От кой сайт получаваш такива дрехи, че аз до сега не съм получавала такива ?
Мерси !

От Ибей.  Wink
Мерси за инфото, момичета! Hug

# 287
  • Варна
Здравейте, да попитам отново когато поръчвате от Гросърито на Асда, Теско, Сайнсбъри какво пишете за билинг и шипинг адрес. Аз миналата седмица пробвах от Асда, но ми канселираха поръчката. Пробвах да платя с Виза електрон на ПИБ, но нещо не стана. За билинг адрес посочих на превозвача, не знам дали там не ми е грешката. Когато поръчвам от Джордж нямам проблем с плащането, не знам защо така се получи сега. Ще ви моля, да споделите вие как поръчвате. Благодаря!

# 288
Момичета, някой има ли идея сутиен 75В на кой номер отговаря по английската номерация? Конкретно ме интересува за NEXT и H&M? От таблиците за размери на NEXT клоня към 34В, но искам да го проверя с някой, който е поръчвал.

# 289
  • Варна
Здравейте,от Франция вече се специализирах с покупките,сега остава и от UK,нямам време да изчета всички теми,но ме интересува в крайна сметка кой от превозвачите е най коректен и поносим като цена.Виждам че има три такива които имат офиси във Варна,това означава ли че се взимат направо от там? Rolling Eyes

# 290
Момичета, някой има ли идея сутиен 75В на кой номер отговаря по английската номерация? Конкретно ме интересува за NEXT и H&M? От таблиците за размери на NEXT клоня към 34В, но искам да го проверя с някой, който е поръчвал.

34Б  Peace

# 291
  • Пловдив
Здравейте, да попитам отново когато поръчвате от Гросърито на Асда, Теско, Сайнсбъри какво пишете за билинг и шипинг адрес. Аз миналата седмица пробвах от Асда, но ми канселираха поръчката. Пробвах да платя с Виза електрон на ПИБ, но нещо не стана. За билинг адрес посочих на превозвача, не знам дали там не ми е грешката. Когато поръчвам от Джордж нямам проблем с плащането, не знам защо така се получи сега. Ще ви моля, да споделите вие как поръчвате. Благодаря!

В асда гросъри и на мен ми отказаха поръчката
Пазаря от Теско гросъри и последно пуснах в Окадо - двата адреса са ми еднакви

# 292
  • София
Сега си идвам от Габко и да се отчета с две-три неща от Асда:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/ASDA2012#5706411390313222546, от тук до края.
Дънките са страхотни, меки, с хубави апликации, тънички, идеални за лято  Peace - имат ластик за корекция.
Блузката с Пепа е уникално красива, на снимката не може да се види колко е хубава апликацията, плътна, наситена  Heart Eyes, прекрасна е ... в комбинация със синичкото клинче стои ракошно  Peace.
Клинчето на точките малко ми стои, като пижамка, но пък имаме бяла блуза с Пепа с къс ръкав, та за игра лятото ще са в чудесен лот  Peace
Всичко е размер 3-4 години.
И не мога да не се похваля ето с тези Кикърси  Flutter:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/JAVARI#5706411733949122130 - уникално красиви са, първоначално ми изглеждаха бебешки, но на крачето на дъщеря ми стоят превъзходно, имаме подходящо палтенце в зелен цвят, ракошни са, дъщеря ми каза, че са суер удобни, влюбена е в тях  Heart Eyes - размер 8,5.

# 293
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/ASDA2012#5706411390313222546, от тук до края.
Дънките са страхотни, меки, с хубави апликации, тънички, идеални за лято  Peace - имат ластик за корекция.

дънките 7/8 ли са,че и аз им се чудех?  bouquet

# 294
  • София
Дънките са страхотни, меки, с хубави апликации, тънички, идеални за лято  Peace - имат ластик за корекция.

дънките 7/8 ли са,че и аз им се чудех?  bouquet

Да, дълги са 42 см, от чатала 24 см.  Peace, на по високо дете даже и 3/4 ще стоят  Hug

# 295
Имате ли опит и впечатления от пазаруване в www.twobarefeet.co.uk?

# 296
Маталан как са като качество? по-близо до некст или до асда и теско?

# 297
най-ниското- Асда

# 298

Аз ползвам Ариел гел, който е без омекотител и отделно омекотител. От опита си с препарати, обаче купени от Бг знам, че това е по-удачния вариант.
Да или не, ти ползвала ли си и отделно препаратите, както съм написала по-горе, за да сравниш кое е по-добре. Ако прани с 2 в 1 дрешките са по-меки и по-ароматизирани, да се преориентирам при следващата си поръчка.

# 299

С това не съм съгласна!
Имам блузки и бельо за мен и са от страхотна материя, плътен стегнат памук. Детските още не съм ги прала, но са също плътни и мекички.
Виж на некст специално един сет блузки толкова много исках да го взема, за щастие го видях в мола преди да го поръчам - едни тънки и сигурно щяха да се разтеглят след първото пране.
Зависи от дрешките - специално некст по-евтините им блузки са тънки и разтегливи. В маталан и асда още не съм попадала на такива Peace

Общи условия

Активация на акаунт