Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 124
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
ОК, мерси   bouquet Значи може би ще ѝ дойдат малко големички, защото стъпалото ѝ го измерих 15-15,5 см. Здраве да е, по-добре да са ѝ малко по-големи, отколкото малки.

# 541
Момичета, ако избирате кецове за децата, имайте предвид, че са уголемени /или сандалите - умалени/. Например, за това лято, кецовете ни са с р-р 6-ца, а сандалите 7-ца. Гледайте хубаво и сандалите! Има 2-3 чифта с една подметка, останалите са с друга, много по-неудобна според мен. Миналата година имахме чифт от втория вид, така и не ги носи дребната, никак не и харесваха.

# 542
Размер 16 години от детския сектор на 12 ли отговаря или на 10?

# 543
Бебешондел,
виж поста на Бубе от предната страница. Тя е 10 номер според дамската номерация и 15години от детската.

# 544
  • Варна
Искам да споделя нещо много странно, когато вляза от телефона в www.dare2b.com си има цени и всичко, когато вляза от лаптопа няма нищо.Да не би да са ни отрязали местните IP-та  newsm78

# 545
Toni_baraboni едва ли е от IP. Сега пробвах през VPN с UK IP и цени не се виждат... newsm78

# 546
И при мен е така - няма цени в www.dare2b.com!!! Много странно!

# 547
Здравейте, някой знае ли в gap.eu дали мога да пазарувам с българска карта, като напиша за билинг адрес , адреса на посредника в Англия?

Става да, но пътя е дълъг и труден! Моя опит, първата ми поръчка я пуснаха! Втората ми я канселираха заради това, че има несъответствие на адресите. Писах на съпорта, че поръчвам с българска карта, а в сайта им няма опция за въвеждане на БГ адрес. Пренасочи ме към кол центъра. Звънях до щатите, дадох им данни за билинг адреса, телефон, и телефон на банката. Провериха картата в банката и ми звъннаха, че всичко е ОК. От тогава картата ми изтече, смених я с друга банка и нямам проблеми с поръчките през ГАП. 

# 548
И при мен е така - няма цени в www.dare2b.com!!! Много странно!

И при мен е така от няколко дни на всички компютри, нито цени, нито цветове...
А има код до 29.02 и исках да пробвам дали работи.

# 549
  • София
Момичета, превюто на Некст е изчезнало. Някой знае ли кога ще се появи в сайта и най-важното - кога ще може да се поръчва от новите неща newsm78

# 550
  • York
Някакви отзиви за Бритц в последните два - три месеца може ли да дадете?  Peace

# 551
Момичета, превюто на Некст е изчезнало. Някой знае ли кога ще се появи в сайта и най-важното - кога ще може да се поръчва от новите неща newsm78
Какво имаш предвид? Нови неща ли са пуснали? Последното зареждане беше преди повече, от половин месец. Ако него имаш предвид, вече е добавено към общата категория и не излиза, като "new in". Разпределено е в категориите, там потърси.

# 552
  • София
Какво имаш предвид? Нови неща ли са пуснали? Последното зареждане беше преди повече, от половин месец. Ако него имаш предвид, вече е добавено към общата категория и не излиза, като "new in". Разпределено е в категориите, там потърси.
Някой беше пуснал линк preview.next.co.uk и имаше доста нови неща. Даже някои бяха In stock, други с 1-2-3-седмична доставка. Обаче сега са го махнали, предполагам, че скоро ще обновят сайта, но ми искаше тази седмица да поръчам

# 553
  • София
Извинете за двойния пост. Питането ми сега е за Асда - някой знае ли как да се абонирам за нова наличност на липсващ в момента артикул? От новите неща са, не е разпродажба, така че очаквам пак да заредят ooooh!. Докато чаках едно да се появи, взеха, че се изчерпаха още две в нашата категория...

# 554
  • Варна
Искам да споделя нещо много странно, когато вляза от телефона в www.dare2b.com си има цени и всичко, когато вляза от лаптопа няма нищо.Да не би да са ни отрязали местните IP-та  newsm78

Ама аз продължавам да си имам цени през телефона, в кощницата си влизам, кода си въведох, баси мистерията.От лаптопа не става, няма цени в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт