Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 058
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте. В сайта на George нещо не ми излизат поленцата за размер и бутона за купуване. Някой да има този проблем? В акаунта съм си, но нещо не ми дава да купувам  Rolling Eyes
На мен ми се случва от време на време, сменяй браузъра докато стане.

# 601
нади, аз видях че пише за БГ карта, че не става. Но сега имат опция за плащане с пей пал.
И все пак не ми се пробва без да имам мнение от други поръчвали. )
А като сметнах доставката до англ. адрес и после до тук...тя излиза почти колкото цената на това, което искам да поръчам.)

Ако сайтът не приема БГ карти, това че ще плащаш през ПП не означава, че няма да ти разпознае от къде ти е картата

# 602
Здравейте, не съм поръчвала досега от Next, и имам доста въпроси  Embarassed
като първия от тях е за София коя фирма доставчик използвате? Изобщо ако някой няма нищо против, ако може на лични да ми пише как става цялата поръчка    bouquet Моите данни ли пиша във акаунта си в сайта на Next или данните на фирмата доставчик  newsm78. Наистина моля за помощ  Peace Досега съм пазарувала основно от Laredoute и бг сайтове, и всеки път когато разглеждам сайта не Next си харесвам толкова много неща, но досега не съм се осмелила да пазарувам  Blush

# 603
Някой някъде да е срещал нещо интересно и изгодно за подарък на малко дете? В смисъл играчка или някое комплектче по масивно. Става въпрос за подарък на новородено, но искам да не е за сега, а за след някой месец, че за сега са обзаведени вече. Харесах проходилка на фишър в продавалника, но продавачката след като се бяхме уговорили ми обясни, че я е продала на друг. Доста често срещано, но както и да е. Та понеже тук не намерих нищо интересно и нямам и време да обикалям магазини, ако някой е видял нещо око-грабващо ще съм благодарна.

# 604
  • София
Извинете ме, но от теско мога ли да поръчам с виза електрон (дебитна)? Благодаря Peace

# 605
Някой някъде да е срещал нещо интересно и изгодно за подарък на малко дете? В смисъл играчка или някое комплектче по масивно. Става въпрос за подарък на новородено, но искам да не е за сега, а за след някой месец, че за сега са обзаведени вече. Харесах проходилка на фишър в продавалника, но продавачката след като се бяхме уговорили ми обясни, че я е продала на друг. Доста често срещано, но както и да е. Та понеже тук не намерих нищо интересно и нямам и време да обикалям магазини, ако някой е видял нещо око-грабващо ще съм благодарна.

виж в амазон Peace

# 606
  • Варна
Цитат на: Mirama в Четв., 01 Март 2012, 18:27
Пак да попитам, някой пазарува ли от New Look, мисля да си пускам поръчка, искам да знам има ли някакви проблеми, колко бързо пристигат до БГ адрес нещата и каквото друго се сетите.
Мира, в първият пост пише, че от New look,  се пазарува само с английска карта. Но пък в сайта пише ,че пращат до Източна Европа и доставката е 5-7 дни.

От вчера и аз се опитвам да направя поръчка но ми дава невалиден адрес когато въведа billing адреса.Явно не става с бг карти,поне така предполагам

# 607
Пак да попитам, някой пазарува ли от New Look, мисля да си пускам поръчка, искам да знам има ли някакви проблеми, колко бързо пристигат до БГ адрес нещата и каквото друго се сетите.
Мира, в първият пост пише, че от New look,  се пазарува само с английска карта. Но пък в сайта пише ,че пращат до Източна Европа и доставката е 5-7 дни.

От вчера и аз се опитвам да направя поръчка но ми дава невалиден адрес когато въведа billing адреса.Явно не става с бг карти,поне така предполагам

Момичета това е обсъждано хиляда пъти,прочетете поне малко /през две-три страници се коментира това/,а и на първа старница го пише,че next.co.uk не приемат български карти  Peace

# 608

Момичета това е обсъждано хиляда пъти,прочетете поне малко /през две-три страници се коментира това/,а и на първа старница го пише,че next.co.uk не приемат български карти  Peace

Става въпрос за New look, а не за next.co.uk. Нека да се чете преди да се прави забележка.

# 609
  • София
Искам да взема маратонки и обувки на Clarks за момиче. Някой може ли да даде дължина на подметката на 10 и 10,5? Есента на дъщеря ми и ставаха 8,5, а в същото време носеше 9 на Next. Сега 10 Next са и леко големи, 9 гуменки още носи, но вече са на границата да са малки. Затова се чудя.

# 610

Става въпрос за New look, а не за next.co.uk. Нека да се чете преди да се прави забележка.
Ок обърках се с другия пост,който е по-нагоре,но дори и New look да е,преди няколко дни пак се коментираше,че не приема български карти,а и на първа страница ясно го пише  Laughing

# 611
Simantro,
аз бих взела 9,5 Кларкс, за да може да ги носи и през есента. Нямам такъв номер, дано някой ти измери.

# 612

Ок обърках се с другия пост,който е по-нагоре,но дори и New look да е,преди няколко дни пак се коментираше,че не приема български карти,а и на първа страница ясно го пише  Laughing

ОК. Но ти пак не четеш. Прочети внимателно какво е написала и съответно питала Mirama!!!!!!

Условията постоянно се менят и е напълно възможно и в този сайт да се случи така. А първа страница не е аксиома и ако се установи, че в даден случай е грешна се коригира инфото. Точно това и пита Mirama. Не е нужно да правим заядливи забележки. Тази тема е за да си помагаме, нали?

# 613
  • София
Случайно някой да е виждал такива маратонки някъде?
http://prodavalnik.com/super-sladki-na-tochki-novi-maratonki-adi … as-disne-i3659328

# 614
  • Монтана
Момичета моля помогнете за размерите на чорапощниците в асда. Дъщеря ми е на 3г и 4м и чудя кои размер чорапогащник да и поръчам дали 3-4 или 5-6, понеже виждам че 4-5 нямат като размер.

Общи условия

Активация на акаунт